Sincsmit...majd jelezd, h mi lett...
Jah, nézd meg a gyertyák színét. Ha őzbarna akkor jó, ha fehér akkor sok a levegő, ha fekete, akkor sok a benzin...
Ennek a fajtának ugyan olyan a telója mint a bringákban, csak nem olajpatronos, vagy levegős hanem olaj, meg rugó csillapítású. egyedül az olaj mennyiségére kell figyelned amikor feltöltöd.
Inkább nem kap elég levegőt sztem, vagy nem kap elég benzint, mert mondjuk szar a benzinpumpa, vagy a benzinszűrő, vagy a benzincső. Nézd meg a légszűrőt, meg azt is, h a karbisorra vagy injektorra rendesen van-e rögzítve az airbox, mert ha fals levegőt tud szívni akkor is ezt csinálja.
üdv, az lenne a kérdésem hogy ha a teleszkópban otthon cserélem ki a szimmeringet, akkor mire figyeljek,mi ennek a menete. régen a bringás multamban már szedtem szét telót, meg nagyjából tisztában vagyok a felépítésével..
vagy inkább vigyem szerelőhöz, nézzem meg hogy mesterkedik, aztán legközelebb meg otthoni barkács?
Üdv mindenkinek! Egy kis segítség kellene. Nem rég vettem egy zx9r-t de valamiért nem akarja leforogni amennyit kellene neki. Olyan 7-8 ezres körüli fordulatnál elkezd dadogni meg nem akar tovább menni Esetleg sok kaját kap és nem tudja olyan gyorsan elégetni? Vagy valami komolyabb baja lehet?
Válaszokat előre is köszi
Hát, ha kétütemű a szögszedőd, és a powerre gondolsz, akkor inkább azt nézd meg hogy bezár-e! Bár nem ismerem a tipust, de ez az állandóan nyitva levő powernek a tünete, alul nem húz, csak akkor megy ha "elkapja" a fordulatot! Feltéve, ha van powerszelep és nem írtam egetverő baromságot!
Hát megyek vele és ha eléri a fordulatot nem szép egyenletesen húz hanem hirtelen, eddig nemiylen volt hanem egyenletesen húzott ki, és az ideálís hűttővíz hány fokos?Köszi
Sziasztok, egy segitőkész CBR 600 F sport tulajdonost keresek! Olyan segitség kellene, hogy a hátsó lengővillánál lévő un. kutyacsont milyen hosszú? ( a két felfüggesztési tengelytáv között) KÖSZÖNÖM !
sziasztok. derbi gpr 50-em van, 2006 os , megkellett furatn a hengerét, 3 kapott egy új dugattyut. a kérdésem, hogy hány km után lehet neki huzatni, mert most bejáratos, 30 km van benne a fúrás óta,így mekkora fordulaton lehet vele max menni, és hány km után lehet " huzatni"?
Jah, nézd meg a gyertyák színét. Ha őzbarna akkor jó, ha fehér akkor sok a levegő, ha fekete, akkor sok a benzin...
vagy inkább vigyem szerelőhöz, nézzem meg hogy mesterkedik, aztán legközelebb meg otthoni barkács?
Válaszokat előre is köszi