Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallo
felhívtad a polgárdi motorbontót? neked felvették a telefont?
Faszom szmájli nem ilyet akartam
41,25mm a henger és 41,0mm a dugó...
Hali!
Robogó automata kuplugja hogyan szedhető szét?Malaguti f12ről lenne szó.
A kompressziót nem a dugattyú hanem a gyűrűk hozzák létre.MILYEN ÁTMÉRŐJŰ A DUGATTYÚ ÉS MEKKORA A HENGER?
Halihó!

Lenne egy nagy kérdésem: az ugye nagy gáz, ha alapméretes dugattyú van az egyszer fúrt hengerben? Milyen galibákat okozhat azon kívűl,hogy nincs elég kompresszió?
Köszi srácok a segítséget már okés
Addig gondoltam, hogy használod amíg a legjobb átmérőt megtalálod,és utána az annak megfelelő átmérőjű fúvókát teszel bele,sok sikert. Neked olyan 0,25- 0,32 mm es huzallal kell kísérletezni.
ha a gumicső a szar szerezz szélvédőragasztót és kend be kívül-belül (előtte alapos takarítás)
elég jó anyag kibír sok mindent, mi egy szívótorkor ragasztottunk össze vele, bírja jól
ok köszi!
ha sikerül a szabadidő, kipróbálom
már szereztem pár relét ezekben elég vékony drót a tekercs
bár jobban örültem volna egy gyári fúvókaátmérőnek
ha az ón kimegy forrasszuk rézzel
mert a 600asnak 165 és 125ös az átmérők
ugyanevvel a karbival
szétment a gumi ugye és a kartergáz megy mindenfelé,enyém sincsen túl jó állapotban,de egy kis szigszallag tuningal még megmentettem
így néz ki
Repedt a hf, vagy szar a gyertya menete.
az mitől lehet hogy a a hengerfej tetején jön ki az olaj
mindjárt küldök képeket
Messze vagy. A gyertyamenetet azért kérdeztem mert van üveggyertyám, sajnos 14x1,25 menettel.A túl szegény keverék sem jó.
Elöl-hátul elhajtod, és nem esik ki.Ne forraszd mert az ónt a benzin feloldja,eltünteti, volt egyszer szerencsém hozzá, és néhány hét alatt eltünt a forrasztásom. Azt hittem nem jól látok.
bács-kiskun kiskőrös
drótot bele?
hogy nem esik ki belőle?
max hétvégén tudom, mert messze melózom

gondoltam arra hogy beforrasztom a fúvókát és lehet agyalni a lyukakkal, csak tudni kellene mekkora lehet a gyári...
ráadásul kéttorkos lehetne variálni
Húzz bele ismert átmérőjű tekercselőhuzalt,hogy az átmérő1/3-át zárja, és írj mi az eredmény.Milyen átmérőjű a gyertyameneted? és merre laksz.(Megye)
fekete mint az éjszaka.......
kormos
mielőtt letettük a súblertűlet nagyon füstölt, most kevésbé, de még így is sok
egy-egy kövérebb gázhúzásra olyant füstöl mit egy kisebb traktor
Milyen színű a gyertyád?
hi
szerintetek egy xt500as géphez mekkora főfúvóka kellene?
mert roppant kormol, és rengeteget eszik
tűk már minimumon, szint jó
ha küldesz egy telefonszámot emailben akkor holnap beszélhetünk!

felvettelek msnre
mint kiderült, volt fagyálló, és ma már indult a verda Önindítóval is :)

viszont lehet egy két apróságot kellene rajta alakítani (lánc, bal hátsó index)...
Hogyha szar az mérhető?
Úgy tudom, perselyes. Kössz a tippet, megpróbálok ajánlatot kérni tőlük!