Sziasztok!
Én is egy hasonló gondal küszködök, egy cagiva mito 93-mas
most szorult meg negyedszerre úgy hogy befogott a hátsó kerék de átfordul a blokk.
Kérdésem hogy mi lehet a blokkba ami ilyet produkál amitől beszorul, megszorul a motor.
Az erejéből nem vesztett semmit.
ha valakinek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalata írjon.
Válaszotokat előre is köszönöm!
sziasztok. Derbi GPR 50-em van, és az a helyzet, hogy azt csinálja, hogy megyek vele, és egyszercsak gondol eggyet, leáll, és befog a hátsó fék amíg le nem lassul kb 10km/ h -ra, utána pedig ha nagynehezen beindul, ha betolom, akkor pedig nincs benne szinte semmi erő. most is ezt csinálta, ráadásul 90km/h felett satuzott be, még az a szerencse, hogy nem estem el... szerintetek mi lehet a baj? a motor 2006-os.
nemsoká megy a szervizkönyv ha ez a kiba..ott freemail is ugy akarja 180 mega, 1 óra mig feltölti, most töltöm ötödjére, mert mindig elbassza a freemail..... lehet h msnen is gyorsabban átmenne... meglátom mit tehetek, qurva freemail
A henger jó, max egy hónolás kell neki. Az volt a gond, hogy télen leragadt a dugó, a kipuff nyílásnál, és az első rugásra kilyukadt a dugó oldala. Én még nem láttam ilyent! Namost egy ugyanilyen dugó kellene, ami ha jól emlékszem, 56-os átmérő, és 15-ös csapszeg.
A szerelő csak 16-os csapszeggel tud hozatni.
A tűgörgőből lehet olyant venni, ami ez áthidalja?
Hát abba nincs! De a Prox gyárt a CR-be rettenetes méretű dugót is, próbáld meg azt! De ahhoz kellene tudni a henger méretét! Hogy lehet-e még fúrni, meg hogy mekkora dugót kell bele rendelni!
Hello mindenkinek.
S.O.S. Vízhűtő? Van valakinek?Vagy tud eladót?
99. suzuki SV
Ha igen itt az email-om:dapi@citromail.hu
Erre írjatok.
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Egy barátomnak kellene dugó CR 125-be! Mekkora a gyári dugó mérete? Csapszeg átmérő, meg a legnagyobb dugó átmérő kellene! A szerelő azt álítja, hogy valami amerikai dugó van benne, amit ő nem tud rendelni! De akkor az előző gazdája honnan rendelte?
Az nem lehet hogy azért készültek ki a tekercsek mert nem olyan feszültségszabályzó volt rajta mint aminek lenni kéne? két helyen is néztem már, de mindkét helyen tök ugyanazt írták ehhez a típushoz, és az pont nem olyan mint az enyém. Az első kép amit írnak hozzá, a 2. meg az enyém. Méret, stekker stimmel... Azt ki lehet mérni valahogy ha nemjó?
nem a hajtásnál valami csapágy golyói forognak ossze?
kerékcsapágy?
üdv: basa csaba
Én is egy hasonló gondal küszködök, egy cagiva mito 93-mas
most szorult meg negyedszerre úgy hogy befogott a hátsó kerék de átfordul a blokk.
Kérdésem hogy mi lehet a blokkba ami ilyet produkál amitől beszorul, megszorul a motor.
Az erejéből nem vesztett semmit.
ha valakinek ezzel kapcsolatban van valami tapasztalata írjon.
Válaszotokat előre is köszönöm!
nemsoká megy a szervizkönyv ha ez a kiba..ott freemail is ugy akarja 180 mega, 1 óra mig feltölti, most töltöm ötödjére, mert mindig elbassza a freemail..... lehet h msnen is gyorsabban átmenne... meglátom mit tehetek, qurva freemail
A szerelő csak 16-os csapszeggel tud hozatni.
A tűgörgőből lehet olyant venni, ami ez áthidalja?
S.O.S. Vízhűtő? Van valakinek?Vagy tud eladót?
99. suzuki SV
Ha igen itt az email-om:dapi@citromail.hu
Erre írjatok.
Előre is köszönöm!