Sziasztok!
Kerestem a gugliban, de nem találtam használható infót. Van valakinek ötlete arról, hogy headlight modulatort hol tudnék venni? (Vagy legalább valami infót találni róla.)
Használt már vki ilyet?
Hello,van egy gondom,kaptam egy Yamaha sr 125-öst ingyen de a blokkot nekem kellett össze rakni sikerült is,beindult de mint egy traktor úgy zörög.Szerintem a vezérlés a baj tudna valaki segiteni hogy mihez állitsam a vezérlést?vagy ha más lehet a baja,akkor köszi előre is a segitséget!
Hello olyan kérdésem lenne hogy van egy Kawasaki Kdx 250 esem.Amikor megyek vele el kezd dadogni.Szerintem karburátor beállítés a hibája valaki nem tudja a beállítási paramétereit.
Heló! YZF750R-el kapcsolatban lenne kérdésem. Olyan problémánk van a vassal, hogy: felpörög faszán a motor, majd elkezd dadogni, és 4000-en megáll a fordulat és onnan nem megy feljebb, csak dadog. Ha kicsit áll, vagy visszaengedjük alapjáratra, akkor megint fel lehet pörgetni, de újra kezdi az imént leírtakat. Benzint kap, az tuti, viszont a karbi alján a gumik eléggé szarok, repedtek. Akinek van valami ötlete, legyen szíves írjon privibe! pyyt@citromail.hu Köszi!
egy honda CRM 125 tipusu motorom van és azt szeretném kérdezni hogy mért folyhat el a hűtőmből a víz? ? ? ? most cseréltem hengerfej tömítést,termosztat nincs benne de azt mondták az nem olyan szükséges mert halottam olyat is hogy ment az nélkül is és neki semmi gond nem volt a hűtőrendszerrel.valami tipp esetleg? ? ? ?
mert én már tanácstalan vagyok. . . . .
még egy kérdésem lenne, mégpedig az önindító meg se moccan, másik akksira kötve sem. Elképzelhető hogy a hogy a hűtővízben nem volt fagyálló, vagy csak nagyon kevés, ez okozhatott ilyen, vagy egyéb problémát?
Esteleg ha egy megbízható szerelőt ajánlotok, aki átnézi a teljes verdát, azt is megköszönöm! (Heves megye, BP és környéke)
Helló!régebben beszéltóünk egy szimeringről VFR400 hoz a kis lánc fogaskerék mögöttiröl.52 a külső átmérő 34 a belső és 13.9 a vastagsága.meg tudnád nekem rendelni?és el tudnád küldeni mint a másikat?válaszodat előre is köszönöm.
Ezek szerint cserélted a gyertyát és a pipát?
Még megnézném a helyedben a gyújtótrafót is, nekem mielőtt behalt az is csinált ilyent, aztán a végén cserélni kellett. Próbálj legalább egy trafót valakitől köcsönkérni egy próba erejéig.
Hello! Egy hete vettem egy a Rieju rr 50-es gépet majd hazahoztam lábon, elkezdtem leszedni idomokat festéshez meg ilyesmi de elektronikát nem bántottam max leszedtem a sarat róla ja meg a blokkot lemostam ilyen trutyioldóval:) Most be akartam indítani és nem indul, kiszedtem a gyertyát és mint kiderült nincs szikra! Nem a gyertya nem a gyertyapipa a rossz! Nem értem az egészet mert lábon hoztam haza és akkor nem volt semmi baja! Szerintem vmi kábel megtört vagy esetleg amikor lemostam a blokkot beázhatott? Szerintetek mi lehet a baj? Valakinek van valami ötlete?
Szia! Nem. Itt nem ékszíj viszi, hanem lánc. hátul néhány fogaskeréken át pedig a kerékhez ér a forgómozgás. És ez az egész dolog folyamatosan hajtóműolajban úszik. Még kicsit szét kell babráljam, de most úgy látom nem lesz lehetőség a feszítésre. a főtengely helye fix, hátul a fogaskerekek helye fix. Max valami láncfeszítő lehet, de azt sztem már látnám. A hétvégén beljebb megyek.
Kerestem a gugliban, de nem találtam használható infót. Van valakinek ötlete arról, hogy headlight modulatort hol tudnék venni? (Vagy legalább valami infót találni róla.)
Használt már vki ilyet?
Köszönöm!
Üdv, Liquid