Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Bocsi ezt a lánc kérdést nem értem.A ropsulyos rész ami a fotengelyen van,arrol a meghajtást hátra a kuplung felé nem ékszij kell hogy átvigye?Bár a Mintet nem tudom de pár robogot mar csinaltam a barátommal,a hajtomű majdnem egyforma!
Oks
Ez tényleg más. De viszont ha erről előbb előbb beszélünk egy utcabeli haver vevő lett volna rá. A Trojáknál vett ugyanilyet. Megvárom mi lesz az aukció vége az ebay-en, aztán felkeresem én is ha nem jön össze.
Ja csak le volt némitva sorry az enyém sajna négy csavaros
hívtalak ma 2x is 22-53xxxx-es számról de nem vetted fel. A régi még a számod?
Csak egy tipp volt, még próbálkoztam ilyesmivel, de egyébként nekem a fékolaj gyönyörűen lemarta teljesen aluig a féknyerget .
Azt csak csiszolással lehet eltávolitani!
Az eloxálást nem hiszem!
kromofág leviszi fémig
Kösz a tanácsokat!
Festék alá is le kell pucolni, úgy illene... jó lett volna vmi oldószer, ami viszi. Csiszolni elég munkás lesz a zegzugok miatt
Lehet kapni féknyereg festéket! Arany színűt veszel ,lefújod és kész!
Hát már rég lefestettem volna a helyedben.
Van valami festék, a feka dörzsi szivaccsal meg súrolószerrel lejön nagy nehezen, de a csavaroknál meg a zugokban 1általán nem lehet hozzáférni. Valszeg ráégett-rákövesedett fékpor, fékfolyadék.
Lehomokozni meg újrafújni lenne a legjobb, de ennyi humán erőt erre nem akartam szánni, ha van egyszerűbb módja.
Csiszold meg aztán fesd újra!Eloxált!
Nem lehet hogy ott már nincs is festék? Vagy csak simán megmarta a fékfolyadék és azért lett olyan, de viszont akkor semmivel nem fog lejönni.
igy van, üzemmeleg motornál kell
Hogy lett ez rá?
Kromofag-gal próbáltad? Vigyázz veszélyes.Esetleg drótkorong?
Annyira jót most nem nevettem, mert 2 órája xopok ezzel a xarral, már mindent rákentem, amit találtam, de nem is fakul...
Az ablakot ecetes kalapáccsal a leghatásosabb!
Sziasztok.
Nem tudja vki, hogy ezt mivel lehet lepucolni? Féktisztító, brigéciol, felnitisztító, nitrohígító, benzin nem viszi.
Ötlet?
súblertűt lejjeb engedem, és a benzinszintet kisebbre veszem jobb lesz?
elég nehézkes ez a karbi le-feltétel nem szeretném túl sokszor
nagyon szépen köszönöm, elég szép leírás a jövőhéten kitudom próbálni, de gondolom mind ezt meleg motornál kell...
Valaki tudna segíteni abban, hogy milyen az az SS8-as olaj?
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 600-as Fazert, 93-as évjáratú.
A problémám, hogy egy gázfröccs után lassan esik vissza a fordulat alapjáratra, plusz indításkor először felpörög, majd onnan esik vissza a fordulat. Ez normális?
Aki ért hozzá segítsen, hogy ennek mi lehet az oka.
Kösz, széles utat!