Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a nicasilos meg sima hüvely közt, mik az előnyei? Milyen dugót ajánlanak bele (alu?) Ja és, ha nicasilos azt hogyan let megállapítani, és mi az a hónoltatás és mire jó?
Ebben a témában elég hülye vok, ugyhogy vki segítsen pls!
Igen ott volt a gond.Mar elotted irak,de azert neked is koszonom.Mara megoldotam.GYors kerultem is egyet melo utan
Helló. Próbáld a a féktartálynál elősször a csavart kitekerni és csak aztán a keréknél. A levegő mindig felfelé megy.!
Ugyan nincs mit , ha tudok segítek
Koszi szepen!Ott volt a problema.Most voltam proba koron!
sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni alkatrész ügyben(gsxr 750) mert nincs tapasztalatom.Láncot-lánckerekeket leszeretném cserélni,hol és milyen tipusut érdemes venni?Esetleg még abban,hogy 20ezer van a mociba milyen viszkozitása legyen az olajnak?köszke
Koszi!Megprobalom!Remelem holnap mar megoldom!
Veszélyes, a hibás felni miatt pl. beszitálhat a kormány, és taknyolás. Tényleg ne használd hibás felnivel. Vágd a tulaj fejéhez, aki eladta...
Hello,
Szerintem érdemes lenne megpróbálni a főfékhengernél a csavar meglazítani amivel a fékcsövek vannak rögzítve. Tegyél alá egy rongyot és ott is légtelenítsd .
hali! vagy egy komplett 250es etz blokkom nem csörög henger dugóba kb 2000km leesztergált hengerfej... elég faszán megy... 2ba szaggat léptető villa kopott egy kicsit, adok hozzá gyújtást karbit... jah és a jobb oldali gyújtás felöli dekniből a láncnál a végéből le van vágva... az ára 15e huf... ha valakit érdekel írjon.. van még egy 51es 4 sebis blokkom a váltótengely a baj 2000hufből javítható jó a főtengely nem forog el rajta a csapágy jó a hajtókar is... gyújás karbi ehhez is... ennek 12huf az ára... 50es szimóhoz is van minden cuccom.. ha valakit akármi érdekel írjon megegyezünk... ÜDV!
Tisztelt motoros társaim!
Keresek a motoromhoz szerelési könyvet,vagy ha valaki tud,beállítási értékeket,pl.szelephézag.XT 125 R.Előre is köszönöm.Monti.
KOszi a tanacsokat.Eleg sokaig nyomogattam mar.Kb 20 perc es semmi.Viszont az lehet hogy ahogy el van vezetve a baloldali cso ott megallhat a levego.Majd megnezem.Megegyszer koszonom
sziasztok!

Nem rég vettem supermoto-szettet, amiről tudtam, hogy az első felni kicsitüt.

Elvittem a gumishoz, azt mondta, hogy javíthatatlan, pedig szemmel nem látni rajta olyan nagy hibákat.

Kérdésem, hogy ha mégis így raknám össze, miben szenvednék hátrányt?
Van ám! keress olyan részt a csövön, ahol megállhat a levegőbuborék! Mert ha úgy látod, hogy valahol megállhat, akkor az a "Murphy-törvény" szerint meg is áll!
van levegő......az első cseréjénél sokkal tovább tart míg lelégteleníted......
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy lecsereltem a fekcsoveimet (elol-hatol)Femre.A hatsoval minden ok volt.Viszont elol nem akar felkemenyedni a fek.Levego mar nincs.A fofekhengerre gondoltam.Felujitottam,de semmi valtozas.Semmi fekhatas.Teljesen beeseik a fekkar
sajna csak '96-osat tudok! ha minden igaz!
1 hidraolikus munkahengerbe válto olajat .ki mondta ezt a hülyeséget.áááááá
helo. valaki egy honda cbr900rr(1997) blokkot nemtud eladot vagy valaimi bonto muhelyet ahol erdeklodni lehetne. az enyelm kilyukadt a 3 henger hajtokara eltorott es kiutte a blokk oldalat a kepeken latcik a lyuk
köszönöm képzeld szétszedtem a benzincsapot és egy leválo gumi darab tömitete el a benzint én meg szétszedtem karbit de legalább megismertem a motorom kösz még egyszer ,
Hello!
olyan kérdésem lenne hogy Yamaha yz 125 (1998) menniy olaj kell a teleszkópba?És hogy milyen váltó olajat tegyek bele

Kösszi
Természetesen lehúzót használok.Csak úgylátszik a ragasztós megoldásuk nemigen bírja. Esetleg valami tipp, hogy mi lenne rá jó? Mert egy új lendkerék 15 000 körül lenne. + posta megy úgy pár hónap várakozás. :(
A Vape jó minőség. Csak nem szereti, ha lehúzó helyett kalapács...
Sziasztok! Van egy Simsonom, elég szépen tuningolt ( 14Le / 11 000 és úgy 12 500ig túlforgatható). Nah van egy gyújtásom, aminek ezt bírnia kellene (VAPE), de nem bírta a mágnes, és letörött. (ragasztott fajta) Nos aki ismeri ezt a gyújtást, az segíthetne, hogy például milyen robogó lendkerék van, amivel helyettesíteni lehetne a gyári vape lendkereket.
Köszi, jól jött ez a segítség.