Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget....
Ezt olvasd el a gyertyával kapcsolatban, sok okosság van leírva.

irídium gyertya
Gondolom tartósabb! Valószínű hogy jobban ellenáll a vegyi hatásoknak, meg az elekrtojszkális kisülésnek!
Köszi, akkor tehát mind a kettő jó. Az irridiumos mivel jobb? Mert az ugye a duplájába kerül darabja mint a másiknak.
382 cm3 száranként
382 cm3 teleszkóvillaolaj ! nem hidraulika olaj nem pakura és nem gázolaj ! 10W kell legyen lehet kapni nem hiánycikk .
Köszi szépen,kicseréltem a szimeringet,mivel töltsem fel hidraulika oil és mennyit?Elöre is köszi
belülről kontrát tartol egy cső végére heggesztett anyával az anyát asszem 24 es kulcs kell fogja....
igen, azok valók bele!
Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül , hogy 2002-es R1-nek mi a gyári gyújtógyertya típusa? Mert a CR9EIA-9 (irridium) és a CR9E típust mondják...
Hát attól függ milyen gyújtás van rajta... de a gyertyát kiveszed belerakod a pipába, és a főtengely jeladón húzkodsz egy vasdarabod, és szikrázik amikor odaér. Ha ilyen fajtád van...
tanklevegözés ellenöriztem OKÉ, karbit szétszedtem átnéztem az összes fuvokát nem volt koszos sehol az is OKÉ,a gyertyát még meg kell néznem a gyujtással visszont bajba leszek ,azt hogy kell ellenörizni? , , és köszönöm a segitséget
Próbáld meg összenyomni a teleszkópot és úgy fellazítani a csavart. De szerintem kérj meg valakit, hogy segítsen, mert egyedül nem hiszem, hogy sikerül majd....
Én úgy tudom, hogy '90-től, de ne vedd készpénznek...
hali gilera rxhez keresek elsösörban olyan embert aki ért az elektronikához és eladó motoplat gyujtás dobozt lendkerék éket és anyát keresek pls sürgös lenne itt a jó idő
Sok dolog lehet! Lehet a tankod nem tud levegőzni, lehet a benzin csapod, lehet a karbid, a gyújtásod, a gyertyád stb... Van pár lehetőséged, h hol vizsgálódjál.
Héj, plagizáló...
Sziasztok suzuki gs 500 első teló, szivárgot az olaj elkezdtem szétszedni,kitekertem a tetején a négyszöget ,de az alsó imbuszcsavar csak forog.Hogyan tovabb?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mit tudnátok ajánlani olajként bele? Nem a benzinbe hanem váltó olajként. Mondták nekem h ezekbe már 4T olaj kell... stb, de igazából nem nagyon tudom hogy mi lehet bele az igazán jó!?!?!
A sport dob már csak ilyen... Begyulladnak benne gázok. Ha gyakran csinálja, az annyira nem jó a motornak...
Az alvázszám alapján meg tudja mondani egy kereskedő, hogy mikori.
Sziasztok segitséget kérek ha valaki tuna esetleg segiteni egy problémámba. Van egy drzém 400E kivitel ,és ahogy huzom a gázt egy idö után leáll mitha kifogyna a porlasztoból az üzemanyag és meg is áll ,utána csak 10 másot perc mulva tudom ujra inditani akkor van hogy durrog is gáz megtartásnál meg vissza engedésnél. A karburátort már kipucoltam (nem találtam benne koszt) , teljes a tanácstalanság ha volna valakinak tippje hogy mit nézek még ,megköszöném JÓ LENNE HÉTVÉGÉN HAJTANI KÉREM SEGITSETEK , ,
SEGÍTSÉGET kérek. Mikortól volt a CR500 hátul tárcsafékes és mikortól volt vízhűtéses. Erről a mociról van szó. Fontos lenne meg akarom venni de a pontos évjárat nem ismert. Hátul még dob fék van de már vízhűtéses. köszi
Üdv mesterek!Érdemes venni utángyártott fejidomot?Hallottam olyat,h nem passzol tökéletesen..Érdemes próbálkozni vele,vagy pénzkidobás?!96os Kawa zzr 1100 ról van szó
szeva!
valahogy így lesz azon is! A képen egy 2003-as RM250 van