Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szolidusznál már olvad... A1-A3 fölött átkristályosodik ( 911-723 C )... Magas hőmérsékletű megeresztés 500C... Alacsony hőmérsékletű 200-300C..
Szóval a szoliduszt ne is akard elérni, mert akkor már mindegy!
kapcsoló szekrény cimén a váltót érted? gondolom hogy igen. nem kell külön olaj, motorolaj keni
Hello mindenkinek. Lenne egy kerdesem nekem is. A kapcsoloszekrenybe jar-e kulon olaj, vagy a motor olajbol jut el oda is?
ezt a karbi szét szerelése és megvizsgálása után fogod tudni. kétféle állítási lehetőség létezik: mennyiségi szabályzás illetve minőségi szabályzás. Mennyiségi szabályzás: az előre beállitott keverék MENNYISÉGÉT szabályozod, azt hogy mennyit kapjon a már beállitott keverékből a motor. Minőségi szabályzás: a keverék összetételét állitod. Ezzel azt szabályzod, hogy egységnyi benzinhez mennyi levegő jusson. szerintem állitsd ujra a karbit még pedig a következő módon: szabályzó csavart fél fordulatonként betekered addig , hogy a motor majdnem leáll ( fél fordulatok közt vársz egy 20 másodpercet) . ha megtaláltad azt a fordulatot ahol még éppenhogy él, elkezded fél fordulatonként, várva, kitekerni. addig tekered kifelé felenként, amig emelkedik a fordulatszám. ha nincs fordulatszám mérő MŰSZERED, akkor csak a füledre hagyatkozhatsz. Mikor megtaláltad a legmagasabb fordulatot, akkor lesz helyes a beállitásod. Ha megfelel az alapjárat akkkor kész vagy. ha nem, akkor 4ütem esetén egyszerüen lentebb állitod és kész. kétütem esetén lentebb veszed az alapjáratot, és kezded elölről a tekeréses macerát. remélem segitettem
igen eddig én is eljutottam....cska azt nem értem még hogy a karbin mit állítok....A levegő mennyiségét?mminmt azt ad többet hozzá vagy benzint ad hozzá?
Ehh, csávó! Ezt légyszives lefordítani idegen nyelvre is, mert egy kukkot sem értek belőle!
Ezt Te miből állapítod meg? tudod hol van a vas- szén állapotábra szolidus vonalának kezdőpontja?
Raksz fel akkor képet a tekercsről? Bár lehet hogy szombaton meglátogatlak amúgyis.
180 foknál a csapágynak annyi...
ha csak szivatóval megy rendesen a motorod, arra lehet következtetni hogy szivató nélkül tul szegény keveréket kap a motor, tul sok a levegő magyarul. ( azért megy rendesen szivatóval, mert a szivató túldúsítja a tüzelőanyag - levegő keveréket arra az időre, mig a motor nem üzemmeleg. És mivel szegény a keveréked, ezért a tuldusitott keverék lesz a "megfelelő " keverék.
köszi a srgitséget
hy

olyan gondom van, hogy kéziszívtós a robogóm, és mikort szivatóval megyek akkor megy mint disznó! de mikor leveszem róla akkor 40körül fulladozik...karbi beállítás? vagy lehet más a gond? kerbim alap helyzetben van...teljessen becsavartam, majd 1,5fordulatot kicsavartam....
A profik úgy csinálják, hogy a csapágyat felmelegítik pontosan 180 C fokra,( de a kiskalapács legyen a kezed közelében,-és nehogy túlmelegítsd,)-ésmikor felmelegedett bőrkesztyűvel tedd a helyére. Ha kézzel nem menne a helyére akkor egy csődarabbal rákoccantod .Van hogy rá lehet tenni kézzel.
hali mindenkinek! olyan kínom van hogy a motoromon kormánycsapágyat cserélek,és olyan passzos,hogy nem igazán akar rá csúszni a tengejre. szét verni nem akarom. mos melegitsem a csapágyat,hogy táguljon vagy hütsem?
Kossz a valaszt!
pinkmotors.hu
Valaki tudna segíteni abban, hogy mi az az SS8 olaj? A hagyományos jelölésekkel?
Help! Segitsetek tomites szettet szeretnek ! Honda mtx 125 mocimhoz .Megrendeltem rmc /nel es nem jot hoztak .Segitsetek ! Honnan tudom gyorsan beszerezni
A mocim vizhuteses nicasilos henger ,asszem 1998/as evjarat ! Segitsetek surgosen kell !
Na
Akkor viszont összehozhatnánk egy találkozót nálam, ha már lábon áll a gép és felkerült minden a vázra (még talán mérőműszerem is van otthon), mert nem lenne jó ha megint így összeégnének a tekercsek.
Azt nem tudtam hogy az a Troják volt viszont jó lenne ha a tiéd is ilyen lenne mert akkor lenne rá egy biztos vevőd.
Hát először is sztem a tankot ne engedd le télire hanem töltsd csordultig, az aksit meg töltsd kb két napig és jó lesz. Közben meg pucold ki a karbit, légszűrőt, gyertyát.
van könyvem
A télen teljesen lemerült aksit tavasszal el lehet dobni!
Javasolni tudom.