Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem. Meg tudná nekem valaki mondani h a 2004-es Suzuki RM 250-en hol van a motorján a nívó? Olajat szeretnék cserélni benne, de nem tudom h melyik lenne rajta a nívó, és így csak "pontatlanul" kíméréssel tudok beletölteni olajat. Ha valaki esetleg képet is tudna mellékelni hozzá, nagyon megköszönném.
Köszi előre.
Üdv: Va Za
Csövi mindenkinek. Tudna valaki Aprilia rs50 gyújtásról rajzot vagy képet felrakni?
Azért durran kedves barátom mert nem lett ráhangolva a kipuffra a motor és szegény a keveréked ezért durrog!
hello.segítségre lenne szükségem.az aprilia af1 50 europámhoz kellene ülés meg müszerfal.aki tud léccci irjon fontos lenne
Amugy az eredeti kipufogoval ami most fent van rajta annak sincs baja csak gondolkoztam hogy kene v mi hangosabb ...Amugy kossz a segitseget!
Sziasztok!Megmondaná valaki hogy miért dúrranik vissza a sport dobom ha meghúzom neki a gázt?
Takarítsd ki a tankot,a karbit,a benzincsapot,nekem is volt ilyen az Elefant-al pont ugyanez!
Az én motoromon úgy volt bekötve a dolog, hogy:

A blokkból jött 2 vezeték, ami rá ment a piros színű gyújtáselektronikára. Abból kijött 2 vezeték, ami ráment trafóra.

Így közlekedtem vele, működött faszán, de egyszer csak megállt.

Ekkor hoztam el a haverom trafóját, ami előtt nem volt bekötve ilyen piros elektronika, hanem simán a blokkból jövő vezetékek mentek rá a trafóra. Amolyan kettő az egyben trafó

Kipróbáltam, jó volt.

Az én trafómat viszont akárhogy kötöm, nem működik. Megadta magát a rohadt.

Szóval aki tud Gilera RC 125 trafót, az szóljon, megveszem!
És mielőtt bármit csinélnál a Te trafódat kösd be úgy ahogy a haver motorján látod! az eredményről írj.
Tudod én villamos ember vagyok,és tapasztalatból tudom, hogy elektromosságot biztonsággal javítani ,csak műszerrel lehet ,a többi kókány. És ha a nap kisütne, akkor egy motorozással összekötött javítást megejtenék ,miért ne segítsek. Csak 30 km re laksz.
Bakker, van valami ami még jó azon a motoron?
Megkeresnél?
Kétüteműre ne tegyél nyitott dobot , mert a láng visszaverhet a dugóra.
Olyat mint a haveredé, ha azzal megy. nem lenne ilyen szr idő megkeresnélek. De majd belejössz.
Hali v ki nem tud olcson kipufogo dobot ? Mert ami most van az mtx 125 /os mocimon az nem jo .Vagyis tul halk nekem ! V mi nyitott kene . Max 6000ft /ot szannek ra.
traho=trafo

bizonyos robogókon szokott ilyen lenni ... az egydarabost szerezd be szerintem...mint mondtad azzal működött , akkor meg egyértelmű ....
HI ... EZ VALAMI KÓKÁNY ...már a két darabos , mert ott a piros egy cdi+ trahó egyben ... ha jól megnézed van is rajta hely a gyujtókábelnek ....
Szia

Amint a képen is látod, az enyém 2 darabból áll, a haveromé pedig 1 darabból....

Szóval ezért is kérdeztem, de valószínű hogy úgy a gyári, ha cak 1 darabból áll
Szia! A két trafó a múanyag kiöntőmassza színezésében tér el egymástól.A trafód döglött be, szerezz másikat helyette.
Sziasztok.

Gilera Rc 125 ös motoromról elment a gyújtás.

Szétszedtem, viszont nem ugyan olyan trafó van rajt, mint a haverom motorján.

Az övén a blokkból jövő 2 vezeték+a test egyből a trafóra megy és onnan csak a gyertyakábel jön ki,

az enyémen viszont először egy " piros elektronikába " megy a 2 vezeték, és onnan megy át a trafóra, és úgy megy a gyertyához az áram.

Kipróbáltam a haverom trafójával, és jól működött vele a motorom.

Az a kérdés, hogy mit érdemes rá szerezni?

Egy olyan trafót, ami a haveromén van,
vagy egy olyan piros elektronikát?

Tud valaki segíteni?
vázszám alapján beazonosíttatod, és akkor szerintem bármelyik épkézláb motorosboltban kapsz! :)
halihó p-12 es színkód tud valaki nekem adni? köszönöm
Húzd le a benzincsövet a karbiról , és nézd meg folyik -e a benya a tankból? Ha nem , eltömődött a légzőfurat. Ha igen karbiprobléma.
Es megvalami nem tudjatok honnan tudok szerezni tomitest?Henger talp/hengerfej .Honda mtx 125 vizhuteses/hez kene .Aluminium henger.
Kosszi a valaszokat !