Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem. Meg tudná nekem valaki mondani h a 2004-es Suzuki RM 250-en hol van a motorján a nívó? Olajat szeretnék cserélni benne, de nem tudom h melyik lenne rajta a nívó, és így csak "pontatlanul" kíméréssel tudok beletölteni olajat. Ha valaki esetleg képet is tudna mellékelni hozzá, nagyon megköszönném.
Köszi előre.
Üdv: Va Za
A blokkból jött 2 vezeték, ami rá ment a piros színű gyújtáselektronikára. Abból kijött 2 vezeték, ami ráment trafóra.
Így közlekedtem vele, működött faszán, de egyszer csak megállt.
Ekkor hoztam el a haverom trafóját, ami előtt nem volt bekötve ilyen piros elektronika, hanem simán a blokkból jövő vezetékek mentek rá a trafóra. Amolyan kettő az egyben trafó
Kipróbáltam, jó volt.
Az én trafómat viszont akárhogy kötöm, nem működik. Megadta magát a rohadt.
Szóval aki tud Gilera RC 125 trafót, az szóljon, megveszem!
Tudod én villamos ember vagyok,és tapasztalatból tudom, hogy elektromosságot biztonsággal javítani ,csak műszerrel lehet ,a többi kókány. És ha a nap kisütne, akkor egy motorozással összekötött javítást megejtenék ,miért ne segítsek. Csak 30 km re laksz.
Hali v ki nem tud olcson kipufogo dobot ? Mert ami most van az mtx 125 /os mocimon az nem jo .Vagyis tul halk nekem ! V mi nyitott kene . Max 6000ft /ot szannek ra.
Lenne egy fontos kérdésem. Meg tudná nekem valaki mondani h a 2004-es Suzuki RM 250-en hol van a motorján a nívó? Olajat szeretnék cserélni benne, de nem tudom h melyik lenne rajta a nívó, és így csak "pontatlanul" kíméréssel tudok beletölteni olajat. Ha valaki esetleg képet is tudna mellékelni hozzá, nagyon megköszönném.
Köszi előre.
Üdv: Va Za