Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja! egy szimmering van vagy 3-400 forint, és akkor már drágán vetted!
persze! Nehezen is tud indulni tőle, meg előfordul, hogy egy normális alapjáratot se tudsz miatta beállítani! Mindig össze-vissza zakatol!
minél kopottabb annál rosszabbul indul és megy......
csere nem sok pénz csak macera
Hali a fotengely szimering /nek sok koze van hogy nem indul? mert azt meg nem neztem .Kossz a VALSZT!
azért a számát is vigyed, mert kerékcsapágynak nem jó bármi!
Köszi.Utána visszaszerel,motorra fel és irány az skf bolt.
Szerintem takarítsd ki a karbit először! A hidegindító fúvókáját is, a levegőcsatornákat is, meg mindent, minden irányból! Kompresszor nélkül neki se kezdj! Aztán ha már le van véve a karbi, akkor nézd meg a membránt is, hogy jó-e! Ja, és a főtengelyszimmeringet se felejtsd el megnézni!
Kiszerel, megmér.......
Hát az alapján amit leírtál, nem új motor kell bele, csak egy henger, egy dugó, meg egy főtengely! Meg egy 3/4-es baseball-krovaszár, és akkor lehet hogy még jótállást is kapsz a gépre!
A kopaszokkal menjél vissza és. Kérdd vissza az árát!
Sziasztok.Az a gondom,hogy a 89-es 535 viragon első kerékagy csapágyat kell cserélnem.Sajnos nem tudom a méretet.Segítséget kérnék.Sürgős lenne.Köszönöm
Helosztok ! Legyszives segitsetek !Nekem lenne 1 honda mtx 125R/em es az lenne a baja hogy ,nem indul csak ugy ha befecskendezek benzint a hengerbe ees ha berugom beindul megyek par kort vele bemelegszik azt leallitom es amig meleg a blokk addig be indul pocc /re...A hengert szetszedtem de a gyuru nem kopott mit tegyek ?Es most akarok uj tomitest venni lehet megoldja de legszives segitsetek!
Elore is kosz a valaszt.
Hello. Van egy Husqvarna wre 125ös enduro mocim, és olyan problémám lenne, hogy megyek a mocival, semmi gond vele jol huz, és egy 5 perc után egyszerüen lefullad. És onnantol kezdve nem lehet elinditani, gyertya nincs beköpve, kis benzin benyomok a hengerfejbe, utána elindul, de egy 5perc motorozás után megint ugyanez történik... Tudnátok valami tippet adni? előre is köszi a segitséget.
napot.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
Valami ötlet?
sajna azért nem paszol mert nem jó az 530 as ugy tudod csak cserélni ha szetben cseréled 530 ra több motornál is igy van
Üdv mindenkinek..
valaki tudna nekem segiteni ? RMZ 250 K5 ös évjáratnál mennyi a szelephézag illetve h lapkás e? vagy honnan tudnám leszedni ezeket az adatokat..
válaszokat köszönöm
Köszi a gyors választ. Hétfőn délelőtt felhívlak a hétvégén már nem zargatlak
Sziasztok!

Lehetséges, hogy az 532-es lánc görgői vastagabbak mint az 530-asé?
RF900-am van, rendeltem hozzá első lánckereket - az oldal 520-ast ill 530-ast írt hozzá, leméregettem majd megrendeltem az 530-ast - de nem passzol. Az osztás stimmel, de vastagok a csapok és nem ül bele rendesen a helyére a lánckerékben.
532-est kellett volna rendelnem?

(a motoron Regina lánc van, most láttam egy régi katalógusban hogy a Regina csak 532-est ír ehhez a motorhoz tehát a láncom ezek szerint 532-es)
koszonom a segitcseget. itt a joido es most behal a vas
A baj az, hogy lehet min.4-6 oka. Nincs elektromosság értő haverod? PL: gerjesztés szénkefe, fesszabályzó, dióda, csavarkötés,....
Hali az adatlapomon van a telszámom hivj fel és megdumáljuk én megcsinálom a többit telon!
sziasztok van egykis bajom a cbr900rr(1997) nem tolt mi az oka? ha az aksi lemerul akkor nemis megy a motor egyszeruen all meg valaki ha valami otletet tud vagy megoldas kerem segitcsen koszonom eloreis
Sziasztok! Egy Suzuki Rf400-asom van. Karburátorszinkront kéne csinálni a gépen. Ha valaki vállalja vagy tud vkit aki megcsinálja rendesen reális áron akkor az érdekelne. Budapesti vagyok.Előre is köszi!
Sziasztok!
van egy Gilera Sioux 50 váltója nem jó:S
1-es van 2-es nincs 3-as és 4-es is van de 2-es nincs.. és ezt találtam ma benne...
ez a probléma oka sztm:) mert ez korábban eltört de a db-ja nincs meg a blokkban! (akkor még nem nálam volt a moci ..)
ilyet hol tudok szerezni az az oldal menne a 2. sebesség fogaskerekéhez ami elvan törve...
Válaszotokat előre is köszönöm!:)
hello mindeki
esetleg valaki segíteni...keresek berugó fogasívet robogóhoz...olasz csőrőd FANTIC márkájú garelli blokkos
(tudom hogy off a dolog, de ti vagytok az ucsó esélyem)