Szerintem takarítsd ki a karbit először! A hidegindító fúvókáját is, a levegőcsatornákat is, meg mindent, minden irányból! Kompresszor nélkül neki se kezdj! Aztán ha már le van véve a karbi, akkor nézd meg a membránt is, hogy jó-e! Ja, és a főtengelyszimmeringet se felejtsd el megnézni!
Hát az alapján amit leírtál, nem új motor kell bele, csak egy henger, egy dugó, meg egy főtengely! Meg egy 3/4-es baseball-krovaszár, és akkor lehet hogy még jótállást is kapsz a gépre!
Sziasztok.Az a gondom,hogy a 89-es 535 viragon első kerékagy csapágyat kell cserélnem.Sajnos nem tudom a méretet.Segítséget kérnék.Sürgős lenne.Köszönöm
Helosztok ! Legyszives segitsetek !Nekem lenne 1 honda mtx 125R/em es az lenne a baja hogy ,nem indul csak ugy ha befecskendezek benzint a hengerbe ees ha berugom beindul megyek par kort vele bemelegszik azt leallitom es amig meleg a blokk addig be indul pocc /re...A hengert szetszedtem de a gyuru nem kopott mit tegyek ?Es most akarok uj tomitest venni lehet megoldja de legszives segitsetek!
Elore is kosz a valaszt.
Hello. Van egy Husqvarna wre 125ös enduro mocim, és olyan problémám lenne, hogy megyek a mocival, semmi gond vele jol huz, és egy 5 perc után egyszerüen lefullad. És onnantol kezdve nem lehet elinditani, gyertya nincs beköpve, kis benzin benyomok a hengerfejbe, utána elindul, de egy 5perc motorozás után megint ugyanez történik... Tudnátok valami tippet adni? előre is köszi a segitséget.
napot.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
Valami ötlet?
Üdv mindenkinek..
valaki tudna nekem segiteni ? RMZ 250 K5 ös évjáratnál mennyi a szelephézag illetve h lapkás e? vagy honnan tudnám leszedni ezeket az adatokat..
válaszokat köszönöm
Lehetséges, hogy az 532-es lánc görgői vastagabbak mint az 530-asé?
RF900-am van, rendeltem hozzá első lánckereket - az oldal 520-ast ill 530-ast írt hozzá, leméregettem majd megrendeltem az 530-ast - de nem passzol. Az osztás stimmel, de vastagok a csapok és nem ül bele rendesen a helyére a lánckerékben.
532-est kellett volna rendelnem?
(a motoron Regina lánc van, most láttam egy régi katalógusban hogy a Regina csak 532-est ír ehhez a motorhoz tehát a láncom ezek szerint 532-es)
sziasztok van egykis bajom a cbr900rr(1997) nem tolt mi az oka? ha az aksi lemerul akkor nemis megy a motor egyszeruen all meg valaki ha valami otletet tud vagy megoldas kerem segitcsen koszonom eloreis
Sziasztok! Egy Suzuki Rf400-asom van. Karburátorszinkront kéne csinálni a gépen. Ha valaki vállalja vagy tud vkit aki megcsinálja rendesen reális áron akkor az érdekelne. Budapesti vagyok.Előre is köszi!
Sziasztok!
van egy Gilera Sioux 50 váltója nem jó:S
1-es van 2-es nincs 3-as és 4-es is van de 2-es nincs.. és ezt találtam ma benne...
ez a probléma oka sztm:) mert ez korábban eltört de a db-ja nincs meg a blokkban! (akkor még nem nálam volt a moci ..)
ilyet hol tudok szerezni az az oldal menne a 2. sebesség fogaskerekéhez ami elvan törve...
Válaszotokat előre is köszönöm!:)
hello mindeki
esetleg valaki segíteni...keresek berugó fogasívet robogóhoz...olasz csőrőd FANTIC márkájú garelli blokkos
(tudom hogy off a dolog, de ti vagytok az ucsó esélyem)
csere nem sok pénz csak macera
Elore is kosz a valaszt.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba.A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze.Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
Most vajon hogyan tovább?
Valami ötlet?
valaki tudna nekem segiteni ? RMZ 250 K5 ös évjáratnál mennyi a szelephézag illetve h lapkás e? vagy honnan tudnám leszedni ezeket az adatokat..
válaszokat köszönöm
Lehetséges, hogy az 532-es lánc görgői vastagabbak mint az 530-asé?
RF900-am van, rendeltem hozzá első lánckereket - az oldal 520-ast ill 530-ast írt hozzá, leméregettem majd megrendeltem az 530-ast - de nem passzol. Az osztás stimmel, de vastagok a csapok és nem ül bele rendesen a helyére a lánckerékben.
532-est kellett volna rendelnem?
(a motoron Regina lánc van, most láttam egy régi katalógusban hogy a Regina csak 532-est ír ehhez a motorhoz tehát a láncom ezek szerint 532-es)
van egy Gilera Sioux 50 váltója nem jó:S
1-es van 2-es nincs 3-as és 4-es is van de 2-es nincs.. és ezt találtam ma benne...
ez a probléma oka sztm:) mert ez korábban eltört de a db-ja nincs meg a blokkban! (akkor még nem nálam volt a moci ..)
ilyet hol tudok szerezni az az oldal menne a 2. sebesség fogaskerekéhez ami elvan törve...
Válaszotokat előre is köszönöm!:)
esetleg valaki segíteni...keresek berugó fogasívet robogóhoz...olasz csőrőd FANTIC márkájú garelli blokkos
(tudom hogy off a dolog, de ti vagytok az ucsó esélyem)