Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,

engem a karbiszinkron folyamata érdekelne, mit hogyan illetve miben befolyásolja a motor müködését? tulajdonképpen egy teljes felvílágosításra lenne szükségem:)
Hali tudnatok segiteni? Lenne 1 ojan kerdesem hogy nekem van 1 honda mtx 125 /os motorom es 1 baja van az hogy nem indul rugasra ha eloszor probalom vagyis a hengerbe befecskendezek benzint visszateszem a gyertyat rarugok es megy ,bemelegszik us azutan rarugok akkor jo.Ezt nem ertem . nEkem mar mondtak hogy gyuru cseres ez igaz?Segitsetek legyszives!
Szeva! Ha jól emlékszem, akkor a Sepiának a gyertyapipában van a zavarszűrő ellenállása! Az "R"-es NGK-kat felejtsd el, és akkor menni fog! :) "R"es gyertyával nagyon karcsú a szikra! Nyomás alatt lehet hogy át sem üt! Remélem tudtam segíteni!
itt a robbantott ábrája a karburátornak: mikuni
Tudna segíteni valaki hogy a gépkönyvben leírt keverékarányt (Mixture screw: 1.5 Turns out), vagy ezt a csavart hol találom meg a karburátorban?
így godoltam, csak te jobban megfogalmaztad
A "gyári" is valamelyik gyártó terméke, gondolom nem suzuki felirat van rajta, nézd meg a gyártót és az értéket ami rajta van és olyat vegyél.
sziasztok egy kis segitséget kérnék töletek hol nyilik a 96-os cbr600 ülése köszi ha tud valaki segitzeni
Általában érdemes a gyári gyertyával kipróbálni.
Létezik a suzuki sepianal hogy csak a gyári gyertyájával üzemel normálisan?Próbáltam már mindenfélével de a gyáriból jelenleg nincs itthon!Valamelyikkel épp hogy elindul vmelyikkel meg sem szólal!Jólenne ha valaki tudna mondani vmi okosat mert lassan ott tartok hogy belebaszom az árokba azt meggyujtom!
csá
az mz-ém nek a motorja ha nem pörög fel mit kell vele csinálntöbb levegőt v.kevesebbet,több benzint v. kevesebbet?
Helló!
Találtam egy oldalt ahol fényképekkel illusztrálva elemzik a gyertyaképeket, nézd át.
Tehát nem boztos, hogy a benzinnel van a gond.
Talán elrakódhatott a főfuvóka is?

gyertyaképek
Lehetséges, hogy keveset kapna, mert eddig ilyen fehér por még nem volt a gyetyán eddig. Annyira lerakódik az elektródán, hogy a gyújtás is kimaradozik. Két különböző motornál, különböző gyertyákkal, ugyanaz a jelenség ez érthetetlen.
olyankor szokott fehér lenni,mikor keveset kap.
Csőváz! Én beleöntöttem az összes benyát a kocsiba, majd holnap 98-al tankolom tele.
Nekem is ez a porszerű anyaglerakódás volt tapasztalható, már pár km megtétele után is. A jelenség ismeretlen volt eddig, jó lenne, ha valaki tudna mondani erről valami okosat.
Azt elfelejtettem hogy azert is idegesit,mert akkor a hfej belso feluleten is megtalalhato ez a feherpor szeru anyag es a henger nagymervu kopasat is okozhatja,nem?
Segitsetek'EGY HONAPJA a gyertyamon allandoan feher porszeru anyag valik ki az elektrodakon.Sokszor slusszol miatta,motorom egy kymco zx robogo,a keverekolajom uaz mint ezelott.Baratom motorjan is hasonlo njelenseggel talalkoztunk.Talan a 95 benzinbe van vmi uj adalek?Ezelott uaez a gyertya 6 honapig siman 0.6 hezaggal uzemelt.Mit tanacsoltok?Mol kuton tankoltam eddig.Koszi
szívesen
világos .... nehogy már azt higgye valaki hogy nem vagy biztos a dolgodban
Az én gépemnél fordítottak az effektek... világítás nincs, gyújtás van. De mondjuk én tisztában vagyok vele hogy szétment a tekercs, valószínűleg feszszabályzó halott, meg a szikrák is olyan fostos gyengék.
"jó" volt a mai napom "huspárna" TE 350 kuplung hiba volt,kijavitva, mentem vele tulaj elött, vinné el ,nem indul nincs szikra mértem ellenálást, nincs, valszeg "szétment" a tekercs a lendkeréknél(világitás van)
köszi az infot. kaptam még párat, ők is osztják ezt a véleményt. kösz még1x üdv
Ha hülye lennél akkor könnyü lenne! Olyant a politikusok is tudnak.
Azt mondod, hogy okosan legyek hülye?