Hali.
Van nekem egy problémám, van egy yamaha dt125 motorom, de egyáltalán nincs ereje. Segítségeteket kérném, hogy mi lehet a probléma és hogy tudom orvosolni.
Ha párszor vízzel utánatöltötték eltömődhetett vízkővel a hűtő, akkor is ilyet csinál. Kezdetnek egy hűtőtisztítás kb 5-7000-ért és ha nem segít jöhet a többi, nemrég valakinek volt olyan, hogy a vízpumpa lapátja lazult meg a tengelyen.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Mért van az hogy a tágulási tartálybol a túlfolyon folyik a vizem, és nem csak a szint közé esik le, hanem alá is megy, és rá kell töltenem...?!
Amugy ez egy gsxr 600-as(1998)!
De nem forr a viz, ugyhogy SZTEM nem hengerfejes, legalábbis sztem...!?
Vki uj ötlet?Kösz
MAMI.HU Szerintetek?:D
a fotó alapján el kell vinni egy tekercselőműhelybe ahol újratekerik az egészet .... kár szarozni meg sopánkodni .... persze az új volna a legjobb de az új árának negyedéért megtekerik és kész .... meg kell pislogni a feszszabályzót nem-e zárlatos ... egy GPZ-nek csináltattam a múltkorában 80 ezer körül lett volna az új a tekerés meg 20......
A fotó alapján nem vészes csak meg kell keresni mi okozta a zárlatot, valszeg egy fellazult menet addig verődött a másiknak. míg a szigetelés lekopott , vagy zárlatos dióda.
Remélhetőleg van de előtte megpróbálkozom egy helyi szakival, az Yz-be is életet lehet amikor már mindenki más feladta, és utána nagyon fasza lett. Annak is szétvoltak kicsit a tekercsei. De ez kicsit rosszabb.
Szia Bikalakat.
Én dömsödön lakom,tőled kb 30 km-re.
Itt van egy csapat,aki csak lengéscsillapítókkal foglalkozik.
Katona Gábor a neve az embernek. Holnap lesz száma,mert ebben a telómban nincs meg. üdv :csaba
Van nekem egy problémám, van egy yamaha dt125 motorom, de egyáltalán nincs ereje. Segítségeteket kérném, hogy mi lehet a probléma és hogy tudom orvosolni.