Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicseréltem a kiegyenlitő vagy inkább túlfolyótartályt. Szerintetek?
YAMAHA DT50 R-be milyen gyertya való?
NGK BP6HS 0,5 mm hézag
Nem tudja véletlenül valaki hogy a suzuki sepia-nak mi a gyári gyertyája?
Nincs valakinek véletlenül 3TB tipusu XT-je? Vagy esetleg tudja valaki hogy egyezik-e az első fékcső hossza az 1VJ-vel?
előre is kösz!
Próbáltam feszíteni, és csavarlazítót is használtam de se előre se hátra. Fúrás lesz a vége
Ha nincs más ,fúrd ki, és tegyél belülre anyát.
És csavarlazítóval, vagy gázolajjal kend be!
Mennyire jött kijjebb? Pró meg lapos csavarhúzóval alányúlni , a másikkal meg hajtani kifelé, hogy a még ép menet belekapjon a helyére!
Egy Suzuki Gs 500-as acélvázába.
Az ülés alatti idomot kaptam volna le de ez meghiúsította.
Van itt olyan csaj aki segítene motorszerelésben? :)
attól függ , mibe szakadt bele! al, vas , öntvény?
Üdv. Beszakadt csavart (ami csak forog körbe de nem jön ki) azt hogy lehet kiszedni?
email címem: vzoli89@freemail.hu
szevasztok! keresek crossmotorszerelőt Komárom-Esztergom megyén bellül! KTM exc 200 motoromat szeretném felújíttatni:dugó, hajtókar, csapágyak
Szép kis motorka de nem tudom megéri-e a fáradozást.Mennyi az az izzóteljesítmény ami lenne rajta? =W
akkor nem jó az egyenáramú stabilizátor! kell egy kis fojtótekercs , vagy diódahíddal egyenirányítni a feszültséget.És azt már lehet stabilizálni.
Nem fordulhat elő hogy a lecsapódott párát nyomja ki? Beszívja a nedves levegőt, és a kipufogóban lecsapódik, és azt lövi kifele. Ha bemelegedett, meg kiszáradt a kipufogó, sztem már nem foga nyomni. Olajszintet néztél? Előbb ezeket ellenőrizd.
Budapesten tapasztalattal rendelkező pályakezdő, motorkerékpárszerelőként munkát keresek!
Tel.:06-30/657-7578
E-mail:adamo.sznt@gmail.c
om
HM Cre50 emigy váltoáram megy benne és tekercsről
Nem "lyól" írtam , egyen ,vagy váltóáram jön le?Generátor, vagy világítótekercs?
Szia krisz ! Milyen motor ez?
beteszel egy 12voltos feszültségstabilizátort meg esetleg egy tranzisztor ha olyan sk áram kell és kész is van...
Most látom Szegeden laksz , ott van a RET. náluk tudsz érdeklődni.
Kell hozzá egy 14 v os zéner dióda meg egy nagy áramú -teljesítményű- tranzisztor és az elektronikához értő haverod és pillanatok alatt össze lehet rakni , hűtőbordára.