helo.tudna valaki segiteni?van egy yamaha dt 125LC-m.beállt a dugattyu,felfurattam és összeraktuk,ugy tünik jó lett.de most csak huszagyára indul el.mikor bemelegszik a hajtomü olaj el kezd folyni a tulfolyón.azt is most cseréltem,de nem öntöttem túl az tuti.és mitöl állhatott be?az ember aki furta azt mondta nem olaj-gond,hanem a karbit nézzük meg.de annak mi lehet a baja?nem értem.kösz,ha valaki ír vissza.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Mért van az hogy a tágulási tartálybol a túlfolyon folyik a vizem, és nem csak a szint közé esik le, hanem alá is megy, és rá kell töltenem...?!
Amugy ez egy gsxr 600-as!
Kösz
szia.ebben az esetben az a baj,hogy az első és a hátsó futómű más-más motortípushoz van,tehát a yamahához gyártott első futómű a gyári beállításokkal másképp fog működni a hondában,mivel más a két motor váz-és futómű geometriája.
tanácsom:mivel az első és a hátsó futóművet mindig egymáshoz kell állítani,előbb állítsd be a hátsót(mert az a hondához van),utána pedig állítsd hozzá az elsőt.e-mailbe küldök egy pár tippet is.
A vissza szereléshez illene egy présgép. Ha nincs, óvatosan megpróbálhatod a régi csapággyal beütni. Amennyiben alu kerék, ÓVATOSAN! A lényeg, hogy csak a csapágy szélét üsd. A szimmeringet pedig simán be tudod tólni a helyére. Jó munkát.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy Suzuki RG 125-re hol, és mennyiért kapok hátsó fékpofát?
Vagy hogy hol tudok rá első gummát venni, és mi a jó rá?
vagy hogy mit néznek a motoron műszaki vizsgán, és hogy mennyi a vizsgadíj?
Köszke...
de megbeszélhetjük emilben is ferivagyok kukac yahoo pont com van több lehetőség is a sima tranzisztoros elektronikától a mikroprocesszorosig.... saját gyártású vagy gyári stb stb ....
Sziasztok!Van az egyik haveromnak egy TL 1000R je 1998 as évjáratú.A motorba most volt vezérmű lánc cserélve és szelephézag állitva.egy hibája van,mégpedig ha a motort rárakja 2000 res fordulatra és gázfröcsöket ad neki kb 10 böl 1 szer becsattan valami a kuplung felől,enyhe fémes csattanás halatcik.Le vette a deknit de semmi kopás semmi törés nincs benne ami erre okot adgyon.Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?és ha igen hogyan szüntette meg?Válaszotokat előre is köszönöm.
Lenne egy kérdésem!
Mért van az hogy a tágulási tartálybol a túlfolyon folyik a vizem, és nem csak a szint közé esik le, hanem alá is megy, és rá kell töltenem...?!
Amugy ez egy gsxr 600-as!
Kösz
tanácsom:mivel az első és a hátsó futóművet mindig egymáshoz kell állítani,előbb állítsd be a hátsót(mert az a hondához van),utána pedig állítsd hozzá az elsőt.e-mailbe küldök egy pár tippet is.
Megcsináltam. király lett.
www.motorparts.hu
Nissin fékbetét.
Tudja valaki hogy Suzuki RG 125-re hol, és mennyiért kapok hátsó fékpofát?
Vagy hogy hol tudok rá első gummát venni, és mi a jó rá?
vagy hogy mit néznek a motoron műszaki vizsgán, és hogy mennyi a vizsgadíj?
Köszke...
Honda CBR 600 RR 05-ös nek szeretném kivenni a műszerfalát, hátlapot cserélni benne. Tudja esetleg vki hogyan kezdjek neki?