Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Hát az lenne a legjobb ha találnék olyat aki csinált már ilyet, és igen megérné.A MOTORRA MÁR ELÉG KOMOLY ÖSSZEG ÉS MUNKA VAN FORDITVA DE A MEGSZAKITÓS GYÚJTÁS AZ AMI MINDIG GYENGÉLKEDIK.
Milyen segítségre gondolsz ? Ötlet ? vagy valaki aki megcsinálná ? Mert pl egy elektronikus gyújtású egyéb négyhengeres komplett gyújtásrészét elméletileg rá lehet dolgozni... csak az a kérdés hogy megéri -e neked megvenni az elektronikát a gyújtótrafókat meg a jeladókat ...
Sziasztok!

Csapágyat és szimeringet szeretnék kerékbe cserélni. Az új cuccokat, hogyan tudnám belerakni? kell valami szerszám?
Sziasztok!

Segitség kellene!Egy 2006-os évjáratu Honda CRF450r motorhoz kellene info a motorvezérlés beállitásához.Vagy szerelési kézikönyv.Ha valaki tud segiteni jelentkezzen.
Elöre is köszi
Hello!
Valaki tudja a Honda NSR Raiden kormány csapágyának a méret számát?
1979-es évjáratú suzuki gs 750-es motorom megszakitós gyújtását jeladósra szeretném átalakitani. ha valaki tud segiteni, azt megköszönném.
na már egyben van a gép! a motorboltosoknak is rendelkezhetnének vmi kis tudással,ha már ilyen boltban dolgoznak! vagy vmi adatbázisuk lehetne... kérdeztem hogy mennyi olaj mehet bele a teleszkópba, azt mondták hogy 1- 1,5 liter száranként mondom nem lesz az sok, inkább elviszek 1l olajat és utánaérdeklődök és max később viszek még ha kevés lenne.
Beállítási értéket nem tudsz?(előfeszítés, nyomó-húzófokozat)
Ahogy neten olvasgattam, előfeszítést annyit kell adni neki hogy a statikus süllyedés 25-30mm legyen, de nyomó-húzófokozatra nem találtam semmit....
Teszek majd fel képet a régiről meg az újról. Érdekes látvány.
hali,

Sajnos most képet nemtudok, mert teljesen szét van szedve a motor, de van hely egy nagyobb karbinak, de ki tudja hogy jó-e a torokátmérő a 350-es szívócsonkhoz. Ha ezek passzolnak, akkor esetleg mit tudnék a helyébe berakni? A 600-asét?
ui.: véleményeket és észrevételeket köszönöm

köszi szépen
üdv
XT600Z-TENERE '87
talán egy képet is tegyél lásam -suk a gépet hisz a felfogatás is lényeg --menyi a hej-egy nagyobb porlasztot-gondolom azt akarod jobban menyen igiii
Hello
az aeroxom 2001-es
Ha tudsz valamit irj lécci.
A legapróbb részlet is érdekelne.
Kösz
+ ált piros
- ált fekete
+világítás ezt könnyen kiderítheted.
jel a trafótól a maradék
Heló!
Hátha tud valaki segíteni. Volt nekem egy fordulatszámmérőm, elektromos. Kicseréltem a számlapját, közben sikerült leejtenem, és elromlott. Szétszedtem, nem nagyon látom mi baja, de szorul a tű (ha fejjel lefelé tartom, akkor nem). Bekötöm, és nem csinál semmit. Nah, fogom magam, veszek egy másikat ócsóé, autóba valót, gondoltam, az is jó lesz. Namost ebből 4 drót jön ki, és nem tudom, mit hova kössek. Tud valaki segíteni?
Köszi!
Huba
na már egyben van a gép! a motorboltosoknak is rendelkezhetnének vmi kis tudással,ha már ilyen boltban dolgoznak! vagy vmi adatbázisuk lehetne... kérdeztem hogy mennyi olaj mehet bele a teleszkópba, azt mondták hogy 1- 1,5 liter száranként mondom nem lesz az sok, inkább elviszek 1l olajat és utánaérdeklődök és max később viszek még ha kevés lenne.
Beállítási értéket nem tudsz?(előfeszítés, nyomó-húzófokozat)
Ahogy neten olvasgattam, előfeszítést annyit kell adni neki hogy a statikus süllyedés 25-30mm legyen, de nyomó-húzófokozatra nem találtam semmit....
Tisztelt fórumtagok,

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy van 1 yamaha TT350 es motorom és karburátor tuningot szeretnék bele, de a Dynojet cég már nem gyárt hozzá. TUdnátok valami más céget vagy valami megoldást mondani?

Hálás lennék.
köszi
de a motor mi montosan ?
szerintem műanyaghegesztő a megoldás dt-m hűtőidomját hegesztettük vele. a keményebb műanyaggal is megbírkózik
Igen vettem újat, csak a régivel nemtom mit kezdjek, valahogy pénzt kéne csinálni belőle, de lehet hogy csak a mélyben kapok érte
viszont a vezérműtengely aggaszt kicsit
ja bocs ha vettél újat akkor az előző törölve
Üdv
EZ milyen motor?
a WR nek is volt ilyen problémálya volt igaz ott nem épült be semmi sehova de a kopás olyan szitű volt hogy lötyögött a tengely ! csett bumm 200e de nem egy gépműhely valami spéci anyagot felvitt aztán újra síkba furták azt most úgy néz ki hogy jó lessz (bízok benne)
Tiipp: ha valami szorul vagy lötyög azonnal javítasd mert lehet hogy kuka lesz belőle legalább is nekem azt monta a mester hogy "pont időben hoztam" mert ez még javítható !
1979-es évjáratú suzuki gs 750-es motorom megszakitós gyújtását jeladósra szeretném átalakitani. ha valaki tud segiteni, azt megköszönném.
syastok,megtudná nekem mondani valaki hogy honda200xl-hez központi telohoz fejujjitókészletet hol lehet kapni?
Köszi, megnézem...
szia! nekem a hondám csinálta ezt. lelazult a lenkerékmágnes. egy próbát megér megnézni.üdv