Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, de túl messze vagytok pedig egy jó szerelőnek a telfonszámát elfogadnám...bár még előtte letesztelem az előző tulaj szerelőjét hátha jó és pénztárca kímélő...
belagergo szia egy tuningolt robogo az nagyon érzékeny és idöjárás függö megtudjuk csinálni ha érdekel hivj fel bátran 0630 3872528
Ronaldo21 szia ha gondolod tudunk neked segiteni hivj bátran Neuser Lajos és Neuser Zsolt 06 30 387 2528
nyugodtan hivjon bárki bizalommal veresegyházán van a szervizünk mindenféle motorral foglalkozunk
Hát így áltó helyében nehéz...:D Hát gondolom nagy baja nem lehet mivel beindul és mentem is vele pár karikát mivel elsőnek meg volt szivatva a gép és ki is ment belőle mert kipuffogta magát..de az egyik henger mégse akart ezután se menni...hát akkor kérek majd egy kis helpet a hozzáértőktől, mert azért még a karburátort megismerem hogy ez az:D De többre nem nagyon terjed ki a tudásom...Az Etkót is mindig szerelőhöz hordtam bár az talán többet állt mint ment:D Ez a masina nem ussza meg a sorsát hogy a nyergébe üljek:D
Ha neki állsz kitisztítani akkor a szinkronizáló csavarokat ne tekergesd el, bár így, h nem tudod mikor lett utóljára csinálva lehet az se ártana neki ha egy karbiszinkron lenne rajta.
Szerintem azt nézd meg. Rosszabb nem lehet, ha nem hagyod el a cuccokat belőle.
Hali még azt nem próbáltam meg, lehet hogy azt kellene megnézni? Csak mert azért a gyertyakábel elég fúrcsa lenne számora hogy csak ugy egyik pill. a másikra nem lenne jó bár nem lehet tudni...Ez a karbitisztítás lehetséges mert én még most vettem a gépest szóval azt nem mondta a gazdi hogy mikor csinálták rajta...
Hello Ronaldo 21!

Karbitisztítással próbálkoztál már?
Lehet,hogy ez éppen nem pont ide tartotik,de látom ez egy aktív fórum.125ös 2t husqvarna-hoz ki milyen olajat használ/használt,ajánlana?Kösz előre is!
Peace
oksriksa várom
nem mondom,hogy NEM csak nekem úgy rémlik(4takt) miatt talán de ha már ketten mondják akik .......
Hali mindenkinek!
Lenne egy kis problémám, gondoltam megkérdezem a véleményeteket hogy jó e az elképzelésem...

Szóval:
Van egy GSX 600F
4 hengeres gépem, a problémám az hogy a gép indul ugyan de hallható hogy nem megy minden henger... vettem bele új gyertyát 3 új lett belerakva mert egy csomagolthibás volt így a 4. nem belevaló:S Szóval így is indítottuk és nem akart a gépbe továbbra sem beindulni a 4. henger.. Mivel néha beáll az alapjárat egy pár pillanatra így gondolom hogy ha 2 henger nem menne akkor rögtön leállna...De ha a szivató rajta van akkor akár 1 percig sem áll meg...persze ez csak ritkán van. Szóval a gyertyákat sorra kiszedtem a gépből és akkor láttam hogy az egyik hengerben az új gyertya középső része nem kormos ellentétben a másik 2 új gyertyáéval..ekkor gondoltam hogy lehet a gyertya rossz így hát megcseréltem egy másik gyertyáéval a helyét amelyiket bekormolta a gép... Megcseréltem és bekormolódott az addigi "tiszta" gyertya...így kiderült olvasatomban a gyertya valószínű jó...2 trafó van a gépben így hát úgy gondolom amelyik az általam rossznak ítélt hengerhez megy és a másikhoz akkor egyik hengernek sem kellene müködnie, de hát a másiknak működnie kell mert hát akkor szivatóval sem lenne alapjárata szerintem...szóval arra jutottam a hosszú szöveg végén, hogy véleményem szerint a gyertyakábel rossz mivel a trafó, gyertya szerintem jó a motor meg beindul...

Várom a véleményeteket...
Előre is köszönök minden választ...
szerintem is , de majd reggel látjuk ..
Jó eséllyel nem belevaló van benne. Volt "szerencsém" csinálni ilyeneket egy évig, köztük 110-eseket is. Rövidmenetes volt mindben.
üdv mindenkinek yamaha viragoba 535 keresek 2 db membránt . tel:06304875663 üdv mindenkinek Gábor
akójóvanakkó .
jajajajaja
Tesód ?
hááát inkább a hosszú menetes helyett a rövidet mint fordítva....
má vagy fél éve volt a mütét csak most szolt a tulaj hogy kellene gyertyát cserélni(úgy emlékszem hosszú a menet)
reggel megírom milyen volt benne , meg azt is hogy milyen lesz ... ...
De szerintem nem hosszú maz a menet
az elektronika egy rakás fos rajta ...ami nem kellett azt kibasztam a gecibe ....
Viszont mindene pótolható robogó cuccokkal ! feszab.+CDI meg ilyenek
meg első futómű problem,(gömbfejek)
karbi,meg elektromos ügyileg
nem ,hosszú menetű van bent csak nem tom a tipust (valami csikszemü)