Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi
gazmarkolat b.... na itt gazolonak hivjak:)) most mi az hezag? miert megy nehezen a gazmarkolat? nehez tekerni
Gázmarkolat megtekerése működteti a gázbowdent és attól gyorsul a motor, erről beszélsz?
h h mi az a gazolo? magyarba h mondjak annak amit ha megcsavarsz v meghuzol mar nemtudom h mondjam akkor gyosul a motor, noo a turacio...
Hát ezt kérdeztem Én is folyamatosan, de kérdésem nem leltem választ.
Azért adtam meg azt a topikot , mert egy: nekem nem yamaha dt-m van, kettő: nem vagyok nagy szerelő, három: ott többet tudnak segíteni, ennyi.
Na sok szerencsét a motorodhoz, és kerüld a baleseteket.
ha nem nagy titok elmondod mi az a gazolo?
rajottem na azert anyira nem vok alma mind ah te azt gondolod, de ez a forumnak az a resze ahol motor szerelesrol van szo nem? akkor nem kell ollyan speci oldal ahol jamaha dt-rol van szo ahoz h megmondjak h mer megy nehezen a gazolo....gondolom(-tam) en
Ha nehezen tudod mozgatni a kuplungkart és régi a bowden, cseréld ki a bowdent.
De az előbb megadtam neked a topik linkjét, csak rá kell kattintanod.
hat nem gondolok a gazoloval kapcsolatban csak anyira h nehez gazolni. ki kellenen cserelni a gazolot v a bofden regi es a bofdenhaz
Erre gondoltam Én is pontosan.
és ha haragszom?
az adatlapot nem is kerestem s a topicot azt nem kaptam de ha nem haraxol a motrok joban erdekelnek mind a szgepek
Mi a gazolo, a gázbowdenre gondolsz?
Nyugi, csak általában 17 évesen a világ bármely részében kb. 100x jobban értenek a szgéphez és nethez mint az olyan 45 éves madarak mint én ezért az kicsit fura volt, hogy nem találod az adatlapod és egy topicot.
ok de most akkor elmagyarazod h mit nem lehet erteni azon h h kell bealitani a kuplungot. es azon h mer megy nehezen a gazolo
De szerintem Én segítőkész vagyok és kérlek ne sértődj meg, nem hiszem hogy okot adtam volna rá.
Vissza mész a fórum főlapra és ott látsz olyat, hogy motorok. Na ott maglátod a Yamaha nevet, arra katt és a legördülő menüben megtalálod azt, hogy yamaha dt.

yamaha dt topik
De egyszerűen kattints a linkre.
streszeje ha tudtam vona h ien okosok vannak itt akiktol megkerdem h h kell bealitani a kuplungot s azt monya h nem erti a kerdest. s kerdek vmit s rohok akko ........
Az.
fárasztó.....
a topic
Mi hol van, a topik vagy az adatlap?