Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az hol van
Jobbra fent van egy olyan, hogy adatlap, arra kattints.
Egyébként van itt olyan topik, hogy Yamaha dt, ott próbálj szerencsét.
nem tudom hol kell megadni de mit mondjak 17eves vagyok marosvasarhelyen lakom yamaha dt-m van van konyvem 1es fel eve. 2 motorbalesetem volt.
A másik meg, hogy általában szivesebben válaszolnak, ha egy-két adatot megadsz magadról. Legalábbis nekem úgy tűnik.
De ez mi akar lenni?
s hogy a gazolo ha nehezen megy az miert van?
Ezt nem értem.
bocs csibewer, azt kerdem hogy hogy kell bealitani a kuplungot ?
De akkor is azt írtam, hogy nem érthető a kérdésed.
Aha, egyszer már beírtad a kérdésedet.
marmint en?
Unatkozol?
hello! valaki megtudna mondani hogy hogy kell bealitani a kuplunot? yamaha dt-m van kulonben:). s hogy a gazolo ha nehezen megy az miert van?
Küldtem!
ok ...
nem találtam meg a címed ..
itt az enyém : aya@index.hu
ha dobsz egy mélt akkor már tudni fogom , a Tiéd...
Mi a kérdés?
Üdv!
Valaki megtudná mondani hogy merre találok Cagiva Supercityre 125-ös gyári, vagy 160-as tuninghengert?
Köszi
hello! valaki megtudna mondani hogy hogy kell bealitani a kuplunot? yamaha dt-m van kulonben:). s hogy a gazolo ha nehezen megy az miert van?
Te tucc rólam mindent...
Inkább nekem add meg!
Velem lehet beszélni... Ha gondolod megadom a tel számom vagy akár a címem is. Személyesen is elmondhatom mindezt, ha úgy jobban érzed magad...
Hi!joszef.petro megadta a választ.
Ha helyreraktad a vezérlést, és semmi nem akad, akkor nehogy beindítsd! Kompressziómérés a négy hengeren (kiszedett gyertyák) ha az értékek jók, akkor semmi baj ha nem akkor szétszedetni szervizben!
Ne beszélj melé.

"Ha kész vagy a beállitással és forgatás közben nem akad, semmi baja nem lett"

Ezt magyarázd el lécci.
Szerintem meg tudjuk oldani! Mikor és hova küldjem?
Ja és megkaptam amit küldtél, vannak adatok, ezek alapkján holnap megint nekigyűrkőzök, hátha így már sikerül kiderítenem a hibát! Köszönöm!