Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönö szépen a segítséget!
esetleg van más is aki foglalkozik üléspúp készítéssel ?
szia ...
minta nélkül is tudsz készíteni üléspúpot ?
vagy neked vannak mintáid ?

99es R6-ra szeretnék egyet ...

kösz ..
Gyertyakép mit mutat? Rezonátor nincs elkokszolódva? Engem annak idején a TZR-em a karburátor úszószinttel tréfált meg, ha már kicsit alacsonyabb, nem forog el normálisan. Üzemanyagrendszert érdemes átnézni kap e normálisan anyagot. Ezek az ejtőtartályos gépek nem szeretik pl az autókba való benzinszűrőket. Egyik haveromat a CDI viccelte meg, neki 4 fölött nem forgott normálisan, aztán valaki nagynehezen ki tudta mérni hogy ez a baj. Ha van a közelben ilyen típus, kérd kölcsön a gyújtásvezérlőjét. De mondom gyertyával kezdeném, sokmindent elárul.
Help!
kawasaki kmx 125 f?tengely csapÁgy mÉretÉt valaki megtudnÁ mondani?meg a szimering mÉret is kÉne!
nagyon szÉpen kÖszi aki tud segÍtsen!
Hát ha ez a helyzet, akkor legközelebb tekerd meg a szarvát rendesen. Ha akkor is jelentkezik a probléma, akkor meg kell mutatni egy közeledben lakó, használható szerelőnek. Távgyógyítani sajna elég nehéz... Neten nehéz próbakört menni...
Akkor rábasztál. A február csak 28 napos. Mindegy, húzzál bele, akár napi 1000 km.-t is mehetsz. De a határidő lejárta után egy percet se!
az meglehet
Ha szétdurran a dugó,ilyen arcod lesz. Biztos cserés már,amúgy ő látta.7.5 óránként kéne a csere,de elmegy 20-25-öt is light-os mocisoknál,a 125-ös.250-es valamivel többet.
nemlehet, hog ykeveset húztál a gázon?
allitolag most lett felujitva nem régen és azota 1000km mentek vele.
niincsen dadogás meg fust . meg oszinte leszek egyszer ultem rajta
Volt buherálva a motor?
Szerintem kérdezd meg azt a szerelőt, hogy hogy értette azt az 1 hónapot...
Dadogás vagy füst?
Hy! Ha egy szerelő, azt mondja nekem, a crossmotorom dugattújára, hogy még egy hónapot kibir, azt hogy a rossebbe értelmezzem (tudom hülye kérdés mert szerelőtől függ ) de gondoltam megkérdem hátha kapok választ
az egyik ismerosom mérete meg egy autoszervizben. a jelenség a kovetkezo: 4-ikig kiporog a vas majd dobom az otot akkor olyan 7-ig kovetkezoknél 5 ezernél tovább nem porog ( 90KM/H )
Amit Gab5000 írt kompressziónak, az a jó. Nem tom, hogy mérhettek 9et. Nem lehet hogy rosszul mérték vagy rossz a kompótmerő, amivel csinálták?
4 fokozat után mit csinál a motorod? Csak ejti a fordulatot, vagy van más is?
a gondom a kovetkezo a frecciával. 4 sebességig jol megy a power is nyit. utána a kapcsolások után drasztikusan esik a fordulatom. megmérték kopresszio mérovel amin 9-et mértek. ott azt mondták hogy az kevés, viszont más meg azt állitja hogy annyit mértek pl. egy miton. tehát várom a véleményeket.
elore is koszonom.
g
A szűrőt csak akkor kell tisztítani, ha eltömődött. Ez elég ritka dolog, mert elég rendes mennyiségű kosz kell hozzá... De, ha már valamiért amúgy is szét kell szedni a tankot (pl. fényezés miatt), akkor azért célszerű felmérni az állapotát.
Most esik le hogy: Azt láttam hogy a tankban (tank alján) van a benzinpumpa...de utánna nem hinném hogy kötnének bele szűrőt, csak bele vagy elé! Ha több eszem van talán magamtól is rájövök...

Üdv.
Hello! Köszi az infot! A benzinszűrőt természetesen a benzincsövön kerestem, belekötve valahol. De gondolom a benzinpumpában lévő szűrőt is kell tisztítani időközönként. Nem találkoztam még ilyennel, azért teszek fel ilyen mások számára alapbető kérdéseket!
Mégegyszer köszi!
Beleszakadt csavarokat leginkáb ugy szoktak kijöni ha hegesztek rá egy nagyob anyát megvárom mig egy kicsit meghül és kitekerem.
Szia! Nem tudom, hol kerested a benzinszűrőt... A mai motorokba már be van építve, a benzinpumpával együtt van a tankban. Injektortisztítót meg leginkább csak akkor használj, ha nagyon sokat állt a motorod.
Sziasztok! Nem rég vettem a gépem és még elég kezdő vagyok, a téren hogy mi merre hány méter. Nem találtam a motorban benzinszűrőt. Gondolom azért mert injektoros. Célszerűe bekötni benzinszűrőt vagy használjak x km-enként valami féle injektortisztítót? üdv.
Redbaron