kmate-nek: a 105 fokos motorhő még nem probléma, mert pl a mostani 600 rr-ek szntén elérik ezt a hőfokot és gyárilag ilyen...
Szerintem a feszültség szabályzóddal lehet a bibi, azt kellene kimérni, mennyit enged át az aksira, tölti e az akksit egyáltalán.
Nekem a karbiszinkront és a szelephézagot 20000 ért csinálták nagyon jó áron, de megkérdeztem "szuperszervizbe" ott 50-60000 lett volna, szerintem e körül van mindenhol kérdezz körbe ahol tudsz, megéri utánnajárni.
2 percre álltam félre, mert motorozás közben hívtak.
Az előző tulaj szerint az aksi polaritása nem jó. Én nekem meg fingom sincs, hogy mi lehet rossz. Remélem ha kicserélem az aksit az elég lesz.
sziasztok, nekem az lenne a problémám, hogy tegnap mentem 60km-t a Gsx-r 600mal és megálltam telefonálni 105 fokos volt a motor hő és ment lejjebb és egyszer csak leállt a motor és nem tudtam újra indítani. Megkértem valakit, hogy tolja be a motort betoltuk és utána nem volt alapjáratom. Az akkumulátort előtte töltöttem fel, de a gyári aksi 8,5ah ez pedig 6ahes. Nem tudom hogy az aksival vagy a generátorral van a baj! Az előző tulaj azt mondja, hogy szerinte az aksi polaritása szar.
Szerintetek?
Helótok.. Esetleg ha tud vki egy jó szakembert aki ért a GSX-R-ekhez jól tudja szerelni szervizelni stb stb..és bács kiskun megyén belül van és az kérem szoljon kösznöm..
Próbáld meg rumba-töknek használni. Szedd szét, tegyél bele apró kavicsot meg egy kis benyát, Zárd le valamivel a nyílásokat, aztán rázzad. XJR tanknál bevált.
Szerintem a feszültség szabályzóddal lehet a bibi, azt kellene kimérni, mennyit enged át az aksira, tölti e az akksit egyáltalán.
tárcsás hátul az az XT amit mondtál hogy ott van nálad?
Arra is gondoltam, hogy ami összeköti a generátort és az aksit az is lehet rossz.
Az előző tulaj szerint az aksi polaritása nem jó. Én nekem meg fingom sincs, hogy mi lehet rossz. Remélem ha kicserélem az aksit az elég lesz.
Egy olyan kerdesem lenne,hogy mennyibe kerul mostansag egy karbo szinkron.
Csak kivancsi vagyok mire is szamithatok......
Koszonom
Szerintetek?
A 3.ker-ben kellene egy riasztó beszerelő szakember. Please, help!sos