Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsmit
Szerintem próbálj meg pár motorbontót megkeresni, hátha valamelyiknek van hozzá való.
Okés! Köszke!
probáljátok meg a csavart telóra merőlegesen megütni ( magyarán a csavar irányában ütni) ezzel zömited az anyagot, lehetséges h kicsit sok menetrögzitőt kapott és az tartja.
Hahó! Valaki segíthetne! Az első kerekemet fogja szemből is 2darab imbusz csavar, az egyik gond nélkül kijött, a másik nem jön ki, bele van rohadva az egész, kifordult a szöglet, probáltuk vésővel a fejét oldalra ütve meg leazítani de csak a fej anyaga jött le! Probáltuk átfúrni de az se jött össze! Ha valakinek valami ötelete van meg köszönném!
Üdv!
A Freccia kompressziója zárt szeleppel 7.5:1, nyitottal 6.3:1, ez a gyári adat.
Szép napot Urak.
tudna nekem valaki írni egy cagiva freccia c12 kompresszió adatait?
előre is köszönöm.
g
nyitott dobhoz nem kell modositanod semmit, legalábbis nagymotornál nem, csak ha rendszert cserélsz. szerintem a robesznek sem kell semmit utánna állítanod
csáó
tudja vki h a 250es gixerbe milyen fesz.szabályzó kell és h honnan tudok szerezni?
Sziasztok, küzdök egy BMW K 1200LT fékkel. Az ABS sziv. motorok állandóan működnek, valószínű hogy nem jó a rendszernyomás. Gyújtás nélkül jó, kemény a fék. Légtelenítés azt hiszem jó.
Tud valaki segíteni? Köszi
Szevasz!Kérdezz meg egy szerelőt!
köszi a képeket felveszlek msn-re akkor
Kérdés: Honda Sh125 vizes 4T robzi nyitott kiput kapott. A szelephézagokat mennyivel módosítsuk?
köszönöm a válaszokat
erről bizony.de a "felesleg" nem több liter hanem elég csekély mennyiség,melyet hidegen indulás előtt pótolsz biztos hogy nemforr fel ha bemelegszik .
Midegy hová rakod a tartályt! A lényeg hogy legyen!
Fél literes már elég! (Szerintem!)
Rakhatod a blokk alá vagy a hátsó idomba ! Mindegy! Nekem van egy FZR 1000 Genesis '87-'88 -hoz! Annak a hátsó idom alatt volt! Holnap rakok fel róla képet!
A helye mindegy.
De a hűtő felől érkező cső a tartály aljába kell, hogy csatlakozzon.
Tehát kell a tartály. De ha kisebbre cserélem mekkora legyen minimum?
Gondolom az mindeggy hogy hová teszem, ha esetleg feljebb kerül a hűtőnél, a nyomás akkor is feljuttatja a vizet, igaz?
Hát sajnálom, hogy ilyen rossz dolog történt... Remélem nem ismétlődik meg!
Ők most még a temetés hatása alatt vannak. De jó gyerekek különben...
Hát te veled mizujs? Milyen az osztálykád?
Szemüveget még nem.
A Czikkely Zolinak volt ez a mondása, a Yamaha World-ben.
Onnan ragadt rám.
Szemúveget hordassz? Nem sok minden... Munka van, alkatrész nincs... Nem nagyon tudunk haladni sajna...
Hehhh, most nézem csak szemúvegbe, hogy kivel állok szemben. Mi a helyzet a Hollósban?