Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, kiszeretném pucolni a tankot mert kicsit rozsdás meg retkes, elég csak benzinnel átlögybölni vagy van valami spéci folyadék amivel tisztítani vagy átatni kell.
Kösz a segítséget!
szeva.
Ha a vezérmülánc szol akkor azon már csak a csere segit mivel általában automata feszitö van a legtöbb motorban és ez valoszinüleg a tiéden már megtette a dolgát ugy hogy marad a csere.
Én nem kisérleteznék célszerszám nélkül mivel minden más dologgal csak kárt teszel a fötengelyben .Feszegetni mert elgörbited a fötengelyt,kalapácsot használni csak a lehuzó végéhez max, más minden kárt tesz a fötengely menetén.Tehát ha teheted akkor csak lehuzóval probálkozz.
Siralmas volt mi? Én is azt akartam, csak azért nem vágtam szét, mert mondta a küllős hölgy hogy kell minta. A gumit is úgy vágtam le róla... Még azt is kell szereznem mire meglesz a kerék.
szia úgytudom az FZS1000 első telójában nincs levegő.Az egyik motorban pedig Hiperpro futómű beszerelése után is húzott.Amit kiskunfélegyházán tettek be.
Lenne egy olyan kérdésem, kiszeretném pucolni a tankot mert kicsit rozsdás meg retkes, elég csak benzinnel átlögybölni vagy van valami spéci folyadék amivel tisztítani vagy átatni kell.
Kösz a segítséget!