Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, kiszeretném pucolni a tankot mert kicsit rozsdás meg retkes, elég csak benzinnel átlögybölni vagy van valami spéci folyadék amivel tisztítani vagy átatni kell.
Kösz a segítséget!
hello
annyi kérdésem lenne, h szerintetek egy 80-as dt tirisztorja beépíthető egy suzuki tsx 125-be? Kétütemű, egyik motor sem power-es
utánvétellel.csütörtök?,péntek?
szeva.
Ha a vezérmülánc szol akkor azon már csak a csere segit mivel általában automata feszitö van a legtöbb motorban és ez valoszinüleg a tiéden már megtette a dolgát ugy hogy marad a csere.
Szevasz.

Én nem kisérleteznék célszerszám nélkül mivel minden más dologgal csak kárt teszel a fötengelyben .Feszegetni mert elgörbited a fötengelyt,kalapácsot használni csak a lehuzó végéhez max, más minden kárt tesz a fötengely menetén.Tehát ha teheted akkor csak lehuzóval probálkozz.
Oké várni fogom,postai utánvétellel küld vagy hogy szokták:)
ja és kb hány nap mire megjön azt nem tudod?
Kolléga?
Az ilyet nem kérdez.
amikor hirtelen sokat kell csinálni nem számitanak a centik sem
az erö legyen veled
tudtommal igen de csak hétfön tudom elkuldeni
Hasonlót vártam de nem egy 45 50 éves kolegától !
Jedikarddal.
Siralmas volt mi? Én is azt akartam, csak azért nem vágtam szét, mert mondta a küllős hölgy hogy kell minta. A gumit is úgy vágtam le róla... Még azt is kell szereznem mire meglesz a kerék.
Lendkereket célszerszám nélkül hogy lehet leszedni wr 450f
Az biztos, hogy vezérműlánc?
Merthogy az a blokk gyárilag olyan zajos.
Azokkal a típusokkal mi a helyzet, amelyeknél csak az egyik telóban van rugó, a másikban meg csak csillapítás?
Lehet ,rossz széria de akkor a gyárba nemvették ezt észre?
Helló!Meg jött a szimering amit beszéltünk?
szétszedtem a hátsót csuklottál meg lehet csinálni tárcsásra a flx volt a legjobb kulcs még hatra van az elsö,
vázgeometria? yamaha v-max nál sem volt ritka a nem egyenesfutás
szia. ez lényegtelen mert 3 motor ról van szó,3 féle gumival.(de az enyémen power van a másik 2ct aharmadik meg metzeller)de azért kösz
Milyen gumid van?
nemlóg nemrág,de azért kösz
igen egyformán!Az ilyen apró méregetési problémákon már túlvagyok,de azért köszi az ötletet
szia úgytudom az FZS1000 első telójában nincs levegő.Az egyik motorban pedig Hiperpro futómű beszerelése után is húzott.Amit kiskunfélegyházán tettek be.