Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kawasaki EL 250-es mocimon alapjáraton csörög a vezérműlánc.Keresnék olyan szakit aki segítene,hogyan tudok
feszíteni rajta.Előre is köszi.
Egyetértek a 2 elöttem szoloval ez lehet kormánycsapágy de akár valamiféle telo probléma is a teloid a felsö villahidba egyformán állnak?
Helló!Nekem igaz,hogy nem szalonbol kihozott motorjaim voltak és van de én ezt ugy küszöböltem ki,hogy a teleszkópba egyforma menyiségű olajat és levegőt raktam mert az enyémbe eltérő menyiségek voltak lehet hogy nálad is ez a probléma.De ha egyforma menyiségű olajat és levegőt teszel bele akkor se bisztos hogy sokat javul lehet hogy az egyikbe több kell,abba amelyik oldalra húzz,de vigyázz arra hogy ne legyen a teleszkóp tul kemény vagy tul puha.Én ezzel küszöböltem ki de lehet nálad más a helyzet.Remélem tudtam segiteni.
kormánycsapágy
szia. a húzás elengedett kormánynál jelentkezik,enyhe balra dőléssel egyenesbe tartható a motor.
Kösz, de az se biztos hogy megyek idén nagyon szar a helyzet.
Azt tudom sok sikert a jövőben !
Köszi! Én csak a quad versenyzéshez értek
Ha új gyertyát veszel a dobozán rajtavan . sokat segítettem gondolom...

Üdv falubeli
Sziasztok! Egy 50-es motornál mennyinek kell lennie a gyerta hézagnak?
Szia fézerpéter! Ezt a jobbra húzást miből vettétek észre?
ssziasztok.Segítség kéne,ha tudnátok valami okosat mondani.Az a probléma hogy jobbra húz a fézerem egy kicsit.De a legnagyobb probléma hogy másik két haverom motorjais húz egy picit.Persze eggyik sem sérült újként vették kereskedésben.
Békéscsaba és környékén motorkerékpárok javítását szerelését vállaljuk, rövid határidővel. Teljeskörű alkatrészellátással.
érd :06308452057
pepsicola@postafiok.hu
oké köszönöm szépen adom a cimet:Hajdu bihar,Földes 4177 Táncsics Mihály 27.
Service Manualok eladók szinte minden motorhoz! 2000ft Cd-n postai utánvéttel megoldható! Egyben is Kb 80-100 motor robbantott rajzok is. Egyben 10000ft E-mail cimem az adatlapomon!
ma rendeltem meg holnapra itt van gyári kb1200 FT+ posta kellene egy cim ahová küldjem
Várpalota és környékén motorkerékpárok javítását szerelését vállaljuk, rövid határidővel. Teljeskörű alkatrészellátással.
Érd:06-20-545-3546
bakonymoto
r@gmail.com
hali nyomaték kulcs valakinek eladó?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó ár/értékű szerszámkészletet motorszereléshez? Fontos lenne hogy ne nyalja el a csavart és a méretei is stimmeljenek... Kb 20.000 Ft-ben gondolkoznék. Köszönöm!
Vidd el felületkezelőhöz, azt hiszem foszforsav a neve a szernek amivel az alu felületeket fémtisztára kihozzák, Tokodon tudok egyet, nekem is ott csinálják az ilyen dolgokat.
wolfram, homokos ruha, polirozás
hát ja lehet befelé is megy a viz nem csak kifelél
helló
nekem van 1 cagiva frecciám csak nem akart teljesen kipörögni ,
azthiszem hogy a hengertömb tömitésnél jön a viz , az lehet-e a bajja hogy azért nem akar teljesen kipörögni mert onan jön a viz ?
180-as gumihoz 5,5" felni kell. 170 -es gumähoz meg 5"
Köszönöm szépen, akkor bele merek vágni a dologba.