hali!
kérdésem lenne hogy 180as hátsó gummához milyen felni megy?
6"-os?
most 160as gummával kéne használnom a mocit de alig lehet találni így kénytelen vagyok 180-ast rakni rá de kicsit összehúzza a gumit a kissebb felni, így gondolotam a thunderace felnije talán jó lehet merthát ugye mindkettő yamaha
Ezek az adatok kellettek holnap megkérdezem(idő.pénz)jelzek vagy hivhatsz06 ovodafon 311-57-ötvenöt dél körül nem lehet nagy összeg (pl fzr1000 kb800 ft ugyanez a simmering)
sziasztok motorosok!supermoto kerekeket keresek a mocimba honda xr650l 2002-es,lehet öntött felni is,ha tudd valaki akkor a hhfc0619@freemail.hu-n vagy tel.:06305895281
Köszi szépen és várom az eredményeidet. De addig is ha egyforma hosszúra hagyatom és alul egy " Y " berakatva jobb hátul kihozom akkor jó lesz, értve itt semmi káros hatása nem lesz? Nem teljesítménynövelést akarok, csak ne romoljon semmi.
A vfr vázszáma:NC211022948 MOTOR SZÁM:NC13E1065955. 1990 évjárat 93 forgalomba helyezés.Hajdubiharban lakom debrecen melett Földesen.mikorra jönne meg a szimering?Mégegyszer le irom a szimeringen található számokat betüket:KOK 145 TC 8 25 8.
a te "gondodra" ha egyforma hosszúra meg tudod csinálni a könyököket,kihagyod a közösitő dobot még teljesitményt is tudsz növelni majd lefényképezem az enyémet(VF1000) valami hasonló módon kellene megoldani (kb 2hét múlva szedem szét a mocit)
Sziasztok!
Most lettem motoros!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan cseréljem le az olajat egy husaberg fc 550-be?
Mielőtt leeresztem járassam a motort?
Előre is köszi!
Itt a szerelés kategóriába a felettem egy számomra fontos kérdést a kipufogókhoz, de szerintem átsiklottak felette így itt is zargatnálak vele benneteket hátha segítséget kapok. Bemásolnám
"Kis segítségre lenne szükségem. Van egy 86-os Honda vfr rc24 -em. Ez gyárilag egy kétdobos moci. Ha ez át lenne alakítva egy dobra az valamilyen káros hatással járna-e. Teljesítmény esés stb. Köszönöm hozzáértő segítségeteket."
azt próbáld meg, hogy amikor indítasz az önindítót próbáld meg megkoccantani, mert lehet elvan kopva a persely a forgórésznél vagy pedig foghegyre megy( tedd be sebességbe és told meg egy picit---tovább fordul a fogaskerék) de lehet aksi is
ösztöndíj? levelezősök is kapnak?(kb. mennyi? ) még annyira lennék kíváncsi, hogy egy héten 5 órára kell bemenni, igaz? és a többi nap? akkor lehet dolgozni (sulitól független helyen) vagy gyakorlat van vhol? ez nem világos
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy veterán motor aluminium részeit mivel érdemes tisztitani hogy frankon nézzen ki?
Üdv.