Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tarján Szatyina 0620 4271314
Üdv: Ha valaki tud segítsen!

Kellene egy cim vagy link aho rendbe tudnák hozni az mocim hengerét.
Kicsit szétszállt. RM 250-es kb 95-ös.
Szerintem kellene bele egy persely+dugó?!
Köszi.
vezérlés
vezérles tiszta?
nem kell megijedni ha valahol nem tudsz mérni hézagot, akkor jön a megen szétszedésesmérés
köszi a segítséget elkezdtem csinálni majd kiderül
holnap folytatom
a hézag mérete ha jól tudom akkor
IN10-20
EX20-30
ha tévedek akkor légyszi írj
köszi
köszi szépen ma délután neki estem majd kiderül mi lesz
hali.
keresek 2001es rm250hez berugókart.
hali.
keresek rm250hez berugókart.
köszi.
Ment a pü
Köszi meg próbálom ,hátha sikerrel járok.
link
Itt manualban megtudod nézni, hátha segit valamit. Nálam kicsit lassan tölti be
Sziasztok!
Segítsetek kdx 250 re jó a Kx 250 kipufogó ?
Ellőre is köszi ! "S.O.S"
10-14-ig valamikor majd csörgök
vagy itt a céges madzagos telóm, ezen 8 és 4 között elérhető vagyok tutira:
06-duplakettő-5három-143kilenc
pedig egész nap figyeltem a telót hogy mikor csörög előreláthatólag mikor jössz kedden? délelőtt / délután?
ha jól mér +- 0,01 elég neki!
Nekem van egy pár eladó, ha érdekel irj: rocky.balboa@centrum.sk és küldöm a képet meg az infókat.
voltam ma fent,probáltalak hivni"a hivott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" megyek kedden is majd hivlak "ha lehet"
tolomérö nem pontos! micro kell oda
aha értem de a levelezőhöz jár kóter? h nekelljen még albérletet is fizetni? és akk a levelező 110 lenne fél évente? 4 fél év? Köszi
sziasztok!
mi lehet a gáz egy dt 50 ('91) blokk esetében ugyanis azt csinálja hogy 5 ezres fordulat alatt fuldoklik, el sem lehet vele indulni, csak kb 6 ezertől, onnan meg megy mint a rakéta, leforog rendesen és húz is szépen (mármint 50eshez képest) Karbi biztosan nem, mert az tesztelve lett egy másik ugyanilyen blokkal és ott nem volt semmi gáz. Help
köszi
Na édesapám az a jóóóó türelemjáték , nem a Rubik kocka! Gondolom 16 szelep! Fúúúúúúúúúúúúú! Digitális tolómérő, meg papír ceruza! Mire mind a helyére kerül profi módra tudsz hézagolni!
kb.: +10%
találomra tedd össze, megmér ,leir,szétszed,megméred a korongokat,kiszámolod,összerakod,jó lesz ,