SZiasztok!
Tudna valaki pontos felvilágosítást adni az E-betűs sportdobokról ?
Elég - e a betű és a szám a dobon a rendőrnek , vagy kell hozzá tanúsítvány ?
Sziasztok.Segítség kellene Malaguti Madisonhoz.Nincs meg a cső vége.Mármint eltört és sehová nem tudom kötni.Eggyszerüen nincs másik hely.A kép a vizpumpárol.De az is lehet hogy szellőzö?Aki tud légyszi segitsen.
nekem segitsetek légyszives 199x es aprilia sonic. a történet annyi hogy 70es malossi sport légszürö 19 karbi, fuvoka nagyság jo, szürö tiszta. sport kipuff tiszta. henger jo. gyetyahézag pontos, gyerta hőértéke jo. benzin 100carrera olaj castrol 2t tiszta benzin és olajcsövek. a jelenség: megcsináltam havernak mert fulladt. szerviz után ment ment70el és jo. másnap reggel már csak 60 délután 30 este 20náltöbbet nem birt mert befullad. kicsit később meghuztam és 70..... MIEZ?
Hellószok!volna egy kérdésem:kawa zx6 r motor haveromnak ez még a karbis 97 évjáratú.a kérdésem a következő:szét szakadt a szivó csonkja a karbi és a henger közt nekem van hozzá 4 csonkom de nem ugyan olyan. anyiban tér el hogy közelebb fog esni a jkarbi a hengerhez.Szerintetek ezzel jó lesz?szerintem jó de azért megkérdezem.szerintem karbiszinkron uán jó de ez csak az én véleményem.Válaszotokat előre is köszönöm.
Tudna valaki pontos felvilágosítást adni az E-betűs sportdobokról ?
Elég - e a betű és a szám a dobon a rendőrnek , vagy kell hozzá tanúsítvány ?