Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már van szakmád, akkor sajnos csak a levelező marad. Egy lehetőséged van nappalira ( az életkorod nem gond, 21 évesen kezdheted a sulit nappalin is ), ha halmozottan hátrányos helyzetű vagy. Ezt a helyi jegyző igazolja. Keress rá a neten, hogy mi kell hozzá. pl: 3 tesó, elvált szülők, stb.
nincs valakinek hátso lánckerék felfogato csavarja?
hello egy sportlégszűrőhöz hány %-al kell nagyobb fúvóka? VÁLASZT KÖSZIII
sziasztok
tanácsotokat szeretném kérni
egy suzuki gsxr750 srad cseréltem rajta a hengerfej tömítést és az összerakásnál megkeveredtek a szelepkorongok és nem tudom melyik hol volt hogyan tudnám én ezt megtudni hogy melyik hol volt előre is köszönöm várom tanácsotokat sziasztok
sajna ilyen "hozzá"állás miatt van az,hogy Magyarországon nem szabad venni használt motort,kivéve "kosárban",vagy tiszta elöélet.akinek nem inge......
azt nem tudom,de gy adtam el. hogy felújításra szorul az oljat is ette rendesen
és meddig ment még a motor utána?:D
javaslom , hogy kérdezd meg a bontott árat, utánavidd el az esztergályos maróshoz ,mennyiért javít. megegyezni az árban , nehogy a javítás többe legyen mintha újat vennél.A hagesztés argon védőgázzal történjen az Al esetében.A tengelyt meg lassan szimmetrikusan két oldalról : ne melegedjen meg. T max:200 C.
én is így jártam a dr-mel nekem az volt a gond, hogy az olaj leersztő csavarnál van egy szűrő amin keresztül szívja az olajat és az teljesen elvolt dugulva még ilyen vizi csigát is szedtem kibelőle nem tom , hogy került bele de nem kamu... de én nem csináltattam meg...eladtam
hát eléggé messze(Gy-M-S megye)az ország másik fele:(milyen árban javítanak ilyet?ha elviszem egy köszörűs esztergályoshoz (valami komolyabbhoz) elképzelhető hogy megtudja javítani?
KI kell cserélni és nem fog "földvár felé félúton" "megdögleni"gondolom nem IFA,hogy a hatos anyát is eldolgozza .
Sziasztok,

Hol tudnék a képen látható motortartót szerezni és milyen áron?
Attis! Szép reggelt! Milyen messze laksz Miskolctól?
Siklócsapágy olajkenéssel, nem kell oda semmi más.azzal ment eddig is.
Szeva!
Lenne olyan kérdésem felétek MAMI-sok, hogy ha én jövőre megszerzem a technikusi végzettségemet (2010 juniús) akkor nem tudok jelentkezni nappali oktatásra 2010 szeptemberében? A 21-et 2011-ben töltöm be, csak láttam, hogy ha van szakmám akkor ez nem lehetséges? A levelező az milyen? Előre is köszi
Ez siklócsapágyazásnak tűnik, nem sok helyen javítják. Van a csepel műveken belül egy gépműhely ahol javítanak vez. tengelyt és a házát a Joszef.Petro féle módszerrel garanciával. Nem tudom a cég nevét csak, hogy van mert 1-2 autómnak ott már javíttatták a szerelőim a hengerfejét.
Kisebbre kell esztergálni a tengelyt, és húzni rá egy rendes csapágyat szerintem.
Egy motorblokkot szertnék kicsinosítani. Van-e valami teknika a polírozására valami üveggyöngyel való fújatás vagy valami ilyesmi, vagy csak a jólbevált kézi polírozás marad? Bár az elég macerás a kis helyek eléréséhez.
Tökéletes lesz!Ha az olajzás nemakadozik!Persze meg kell találni a megfelelő műhelyt.Csináltattam egy aprilia féldeknit.ugyanigy szét volt baszva a csapágyház,felhegesztettem és kimarattam ujra.Azóta is azzal megy a motor.
Ja. És egy délutáni motorozás alatt megint szarrá megy.
Az aluöntvény házat fel kell hegeszteni ötvözött alu huzallal, és visszamarni. a tengelyt felhegeszteni: Sg 3-as huzallal lassan szakaszosan, hogy ne melegedjen fel, és vissza esztergálni méretre. egy jó lakatos egy délután megjavítja.Vagy bontóba másik!
Igen lehet, de az álórészbe lámpatekercset kell pakolni.
Hát ez GÁZ!

KUKA!

Végy egy újjat
tudtommal nem,gyujti csere
csere