Ha már van szakmád, akkor sajnos csak a levelező marad. Egy lehetőséged van nappalira ( az életkorod nem gond, 21 évesen kezdheted a sulit nappalin is ), ha halmozottan hátrányos helyzetű vagy. Ezt a helyi jegyző igazolja. Keress rá a neten, hogy mi kell hozzá. pl: 3 tesó, elvált szülők, stb.
sziasztok
tanácsotokat szeretném kérni
egy suzuki gsxr750 srad cseréltem rajta a hengerfej tömítést és az összerakásnál megkeveredtek a szelepkorongok és nem tudom melyik hol volt hogyan tudnám én ezt megtudni hogy melyik hol volt előre is köszönöm várom tanácsotokat sziasztok
javaslom , hogy kérdezd meg a bontott árat, utánavidd el az esztergályos maróshoz ,mennyiért javít. megegyezni az árban , nehogy a javítás többe legyen mintha újat vennél.A hagesztés argon védőgázzal történjen az Al esetében.A tengelyt meg lassan szimmetrikusan két oldalról : ne melegedjen meg. T max:200 C.
én is így jártam a dr-mel nekem az volt a gond, hogy az olaj leersztő csavarnál van egy szűrő amin keresztül szívja az olajat és az teljesen elvolt dugulva még ilyen vizi csigát is szedtem kibelőle nem tom , hogy került bele de nem kamu... de én nem csináltattam meg...eladtam
hát eléggé messze(Gy-M-S megye)az ország másik fele:(milyen árban javítanak ilyet?ha elviszem egy köszörűs esztergályoshoz (valami komolyabbhoz) elképzelhető hogy megtudja javítani?
Szeva!
Lenne olyan kérdésem felétek MAMI-sok, hogy ha én jövőre megszerzem a technikusi végzettségemet (2010 juniús) akkor nem tudok jelentkezni nappali oktatásra 2010 szeptemberében? A 21-et 2011-ben töltöm be, csak láttam, hogy ha van szakmám akkor ez nem lehetséges? A levelező az milyen? Előre is köszi
Ez siklócsapágyazásnak tűnik, nem sok helyen javítják. Van a csepel műveken belül egy gépműhely ahol javítanak vez. tengelyt és a házát a Joszef.Petro féle módszerrel garanciával. Nem tudom a cég nevét csak, hogy van mert 1-2 autómnak ott már javíttatták a szerelőim a hengerfejét.
Egy motorblokkot szertnék kicsinosítani. Van-e valami teknika a polírozására valami üveggyöngyel való fújatás vagy valami ilyesmi, vagy csak a jólbevált kézi polírozás marad? Bár az elég macerás a kis helyek eléréséhez.
Tökéletes lesz!Ha az olajzás nemakadozik!Persze meg kell találni a megfelelő műhelyt.Csináltattam egy aprilia féldeknit.ugyanigy szét volt baszva a csapágyház,felhegesztettem és kimarattam ujra.Azóta is azzal megy a motor.
Az aluöntvény házat fel kell hegeszteni ötvözött alu huzallal, és visszamarni. a tengelyt felhegeszteni: Sg 3-as huzallal lassan szakaszosan, hogy ne melegedjen fel, és vissza esztergálni méretre. egy jó lakatos egy délután megjavítja.Vagy bontóba másik!
tanácsotokat szeretném kérni
egy suzuki gsxr750 srad cseréltem rajta a hengerfej tömítést és az összerakásnál megkeveredtek a szelepkorongok és nem tudom melyik hol volt hogyan tudnám én ezt megtudni hogy melyik hol volt előre is köszönöm várom tanácsotokat sziasztok
Hol tudnék a képen látható motortartót szerezni és milyen áron?
Lenne olyan kérdésem felétek MAMI-sok, hogy ha én jövőre megszerzem a technikusi végzettségemet (2010 juniús) akkor nem tudok jelentkezni nappali oktatásra 2010 szeptemberében? A 21-et 2011-ben töltöm be, csak láttam, hogy ha van szakmám akkor ez nem lehetséges? A levelező az milyen? Előre is köszi
KUKA!
Végy egy újjat