Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Az egyik cimborámé a motor nem rég vette és nem sokat használja de annyira hogy már nem is mer vele menni. Szagoltam én is de kimondott benzin szaga van az olajnak. Én az ac-re gyanakszom, már ha van benne! Említi az egyik társunk hogy elrepedt a dugattyú, lehet de ez elég durvának látom mert a motor csendesen jár nem csörög, nem füstöl, könnyen indul és jól megy.
Sokat használod hidegen, meg rövid távon?
ilyen hidegben egy ideig benzinszagú is marad! várd meg a jóidőt
ha mégsem akkor bontás, lehet,h elrepedt a dugattyú
1986 - 1988 : henger:38 nm
1989 - : henger:40 nm

Hengerfej :27 nm
megvolt... 06-20-3nyolcvan5
csörgess meg elmentem a számod asztán egyesztetünk
Szevasztok! Érdeklődni szeretnék hogy az aprilia leonardo 125 motorjába hol kerülhet bele a benzin? Elég benzin szaga van az olajnak és ez aggaszt! Amúgy a motor jól megy, jól indul, és nem füstöl. Van e rajta ac, ha van akkor hol?
nem tudja valaki hogy kb hány Nm-es erővel kell meghuzni cr250-nek a henger csavarjait?
Na az f@sza, mikor hívhatlak? any time?
Tapasztalatból írom amit írok !
nekem majd kell a 2-25-ös is! Nem szivesen húznék meg érzéssel egy 6-os vez.tengely lefogatót! mert az ugye csapágy is egyben, és az nem szereti ha ellinkeskedik a dolgot! mondjuk 8-60-ig tudok húzni, de a nagyobbakhoz "kőccsöncucc" kellett, úgyhogy venni akarok majd mindenképp!
Mindenfélével!
Vannak ennél jobb ajánlatok is.
Milyen véggel szeretnéd?
Azért erre mérget ne vegyél! Nem működik ez ilyen egyszerűen.
köszi
Hallgass kspeedy-re
Ezek igen jó pénzek érte. Nézd meg ,hol gyártották, és ha német angol vagy svéd akkor rossz nem lehet! Csak nehogy otthon derüljön ki, hogy :made in china!
20-200 mindenképp kell motorhoz is! a kisebbet, 4-5-6os csavart meg csak megtudod húzni érzéssel
Van 2-25Nm-es 32papírért, meg van 20-200Nm-es 38-ért. De vannak ugyanezek egy másik katalógusban 37, illetve 47 papírért! viszont a 2 szerszám lefedi szinte az egész tartományt, amit a motorszerelésnél használ az ember! Ja, és minden van hozzá, villás feltűzőfej, csillag-, nyitott csillagkulcs feltűzőfej minden méretben, racsni, vagy fix fej is, 1/4, 3/8, 1/2-es is! csak az a baj, hogy ne ismerem a márkát!
úgy tudom , hogy az örök garanciát ők is vállalják!akkor pedig semmi gond! Ha elromlik, akkor ingyen cserélik.
ill. FACOM-ot
Ez a Demotec milyen gyártmány?
Vegyél FACOMOT! Az picit drága, de örök gar! Nekem is az van!
Na. Ha már így szóba került a BETA, akkor gyorsan megjegyezném hogy ez a márka a jó kulcsok közt a leggagyibb!
Csak régen ez volt a legismertebb és mindenkiben ez maradt meg.
zikkzakknak a nyomatékkulcsáról van szó (remélem)