Heló! Az egyik cimborámé a motor nem rég vette és nem sokat használja de annyira hogy már nem is mer vele menni. Szagoltam én is de kimondott benzin szaga van az olajnak. Én az ac-re gyanakszom, már ha van benne! Említi az egyik társunk hogy elrepedt a dugattyú, lehet de ez elég durvának látom mert a motor csendesen jár nem csörög, nem füstöl, könnyen indul és jól megy.
Szevasztok! Érdeklődni szeretnék hogy az aprilia leonardo 125 motorjába hol kerülhet bele a benzin? Elég benzin szaga van az olajnak és ez aggaszt! Amúgy a motor jól megy, jól indul, és nem füstöl. Van e rajta ac, ha van akkor hol?
nekem majd kell a 2-25-ös is! Nem szivesen húznék meg érzéssel egy 6-os vez.tengely lefogatót! mert az ugye csapágy is egyben, és az nem szereti ha ellinkeskedik a dolgot! mondjuk 8-60-ig tudok húzni, de a nagyobbakhoz "kőccsöncucc" kellett, úgyhogy venni akarok majd mindenképp!
Ezek igen jó pénzek érte. Nézd meg ,hol gyártották, és ha német angol vagy svéd akkor rossz nem lehet! Csak nehogy otthon derüljön ki, hogy :made in china!
Van 2-25Nm-es 32papírért, meg van 20-200Nm-es 38-ért. De vannak ugyanezek egy másik katalógusban 37, illetve 47 papírért! viszont a 2 szerszám lefedi szinte az egész tartományt, amit a motorszerelésnél használ az ember! Ja, és minden van hozzá, villás feltűzőfej, csillag-, nyitott csillagkulcs feltűzőfej minden méretben, racsni, vagy fix fej is, 1/4, 3/8, 1/2-es is! csak az a baj, hogy ne ismerem a márkát!
Na. Ha már így szóba került a BETA, akkor gyorsan megjegyezném hogy ez a márka a jó kulcsok közt a leggagyibb!
Csak régen ez volt a legismertebb és mindenkiben ez maradt meg.
ha mégsem akkor bontás, lehet,h elrepedt a dugattyú
1989 - : henger:40 nm
Hengerfej :27 nm
Milyen véggel szeretnéd?
Csak régen ez volt a legismertebb és mindenkiben ez maradt meg.