Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az az asztal 0,005 mm-en belül sík volt? A velencei tükörre történt utalásom , nem a tükrösségre, hanem a tökéletesen sík felületre célzott.Az asztalra terített "smirgli" nem tartozik a sík kategóriába!
Hello lenne egy kérdésem kawasaki kdx első kayaba típusú fordított teleszkopjába mennyi teleszkop olaj kell összesen (mindkét teleszkopszárba).Előre is köszönöm a válaszokat
az mitől lehet hogy :

habos a hűtő folyadék ( mint mikor a colát felrázod és utána megnyitod a kupakot és felhabzik ) ?
jójó, értem de a hengerfejem, meg a henger is sima volt, polirpapírral húztam fel egyenes asztalon, már láttam is magam benne A hengerfejtömítés is lehet itt ludas? Csak akkor nyomja a vizet, ha nyomatékkal megyek, mondjuk 2-esben 10kmh -nál odacsavarom neki akkor nagyon szereti köpködni a vizet.
könnyen lehet elvan vetemedve a hengerfejed... nekem ez volt a gond az apriliámnál... tedd le egy sík vmire és meglátod, de egy jó esztergályos simán síkba hozza
Köszi szépen a segítséget.Így most már tiszta.
ok, én meg ma viszem be a kerekeket, úgyhogy hétfőn oda is tudom adni.
Hétfőn megyek,majd hivlak,
Üdv
Szeva Géza!
Helló!A vakszelephez a felni szélességét kell megnézni ezt a küllő mellet találod meg az egyenes részen az nem lényeg hogy 18vagy 19es kerék.Elsőkerékbe 1.60 van irva 450es crosshátsó 2.15 , 125crosshátsó 1.85.Ha még valami infó kell vagy vakszelep hivjál ezen a számon. 06204681814
A hengerfej aljának meg síknak kéne lenni, mint a velencei tükör! Acsavarok meg nyomatékkulccsal meghúúúúúúzva!
Hali, az egyik haverom mikor cserélte a GSF400-asán a hengerfejtömítést bekente valami piros színű ragasztószerűséggel, a márkája Loctite volt.
Hello
Egy kis segítség kellene. Eddig 3-szor szedtem szét a dt-met, és amikor összerakom a járatás után nem fogja meg a hengerfejtömítés a vizet. Lehet a tömítés nem minőségi(ami tuti ), de lehet fel kéne frissiteni a motorszerelési tapasztalataimat. Nem tudná leirni vki hogy mégis hogy kéne szerelni a hengerfejtömítést? Előre is köszi
persze,meg a tengelyek is kellenek
szeva!
Hát, igazából nem ismerem a tipust (mármint szétszerelve) úgyhogy látatlanban nem akarok nagy "okosságokat" írni! Végig kell nézni, hogy hol "megy" a benzin és csak meglesz a gond!
szerintem nem kell tankot cserélned hozzá, kép alapján illeni fog rá.
Van egy 2000 es évjáratú 200 ccm es EXCm 9,5 literes tankal.Vennék ha jó rá 2001 es SX 125idomot vagy ahhoz a tankot is cserélen mkellene?
hali

Van egy 2000 es évjáratú 200 ccm es EXCm 9,5 literes tankal.Vennék ha jó rá 2001 es SX 125idomot vagy ahhoz a tankot is cserélen mkellene?
Csapágyakat beüssem mielőtt hozzádkerülnek a kerekek? Ma vettem meg az újakat, de a régi már nincs benne.
Hellósztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy el akarok indulni a motorral (Husqvarna WRE 125) Ugye behúzom a kuplungot rakom neki az 1-est engedem ki a kuplungot és ha nagy fordulaton pörgetem és úgy akarok indulni akkor ad egy olyan hülye hangot egy nyekergést és akkor nem fog a kuplung hanem csak megránt mintha kivágnám. Most akkor szerintetek mi a baja rosszak a lamellák vagy mi? légyszi írjatok mert én nem annyira értek hozzá! Köszi üdv
Sziasztok!
Kérdésem lenne: Vav nekem egy 18-as hátsó kerékbe való gumirögzítő-vakszelepem azt beletudom-e rakni 19 colos hátsó felnibe.Boltokban 19-es kerékbe nem találtam gumirögzítőt csak 18-ast meg 21-est.
Köszi a segítséget
nekem akkor volt ilyemsi, mikor a drótok lötyögtek, és alig ment át áram..
Helló! Én előszőr is az akkumlátorra gyanakodnék,mert létezik olyan hogy a kapocsfeszültség 12-12,8V de a kapacitása csak pár Amper. Ha az akksi mégis kifogástalan,akkor probáld meg az inditómotorra közvetlenül rákapcsolni az akksit{nagy keresztmetszetű vezetékkel}. Ha így müködik az inditómotor,akkor akksi,inditómotor rendben.Ha mégsem,akkor az inditómotor a rossz. Ezek után pedig, nézd át a kapcsolórelé csatlakozásait hogy tökéletesek-e,tiszta fémes kapcsolatnak kell lenni{relé-inditómotor ez a + majd pedig inditómotor és a test kábelt ez a -.
apám vette,nem tudom mit gondolt,hogy tankot akarok összerakni vele?
köszönöm szépen,csak azért voltam kíváncsi,hogy tudom e a nyomatékkulcsomat használni mivel az enyém 42Nm-től tud csak mérni...