és az az asztal 0,005 mm-en belül sík volt? A velencei tükörre történt utalásom , nem a tükrösségre, hanem a tökéletesen sík felületre célzott.Az asztalra terített "smirgli" nem tartozik a sík kategóriába!
Hello lenne egy kérdésem kawasaki kdx első kayaba típusú fordított teleszkopjába mennyi teleszkop olaj kell összesen (mindkét teleszkopszárba).Előre is köszönöm a válaszokat
jójó, értem de a hengerfejem, meg a henger is sima volt, polirpapírral húztam fel egyenes asztalon, már láttam is magam benne A hengerfejtömítés is lehet itt ludas? Csak akkor nyomja a vizet, ha nyomatékkal megyek, mondjuk 2-esben 10kmh -nál odacsavarom neki akkor nagyon szereti köpködni a vizet.
könnyen lehet elvan vetemedve a hengerfejed... nekem ez volt a gond az apriliámnál... tedd le egy sík vmire és meglátod, de egy jó esztergályos simán síkba hozza
Helló!A vakszelephez a felni szélességét kell megnézni ezt a küllő mellet találod meg az egyenes részen az nem lényeg hogy 18vagy 19es kerék.Elsőkerékbe 1.60 van irva 450es crosshátsó 2.15 , 125crosshátsó 1.85.Ha még valami infó kell vagy vakszelep hivjál ezen a számon. 06204681814
Hello
Egy kis segítség kellene. Eddig 3-szor szedtem szét a dt-met, és amikor összerakom a járatás után nem fogja meg a hengerfejtömítés a vizet. Lehet a tömítés nem minőségi(ami tuti ), de lehet fel kéne frissiteni a motorszerelési tapasztalataimat. Nem tudná leirni vki hogy mégis hogy kéne szerelni a hengerfejtömítést? Előre is köszi
szeva!
Hát, igazából nem ismerem a tipust (mármint szétszerelve) úgyhogy látatlanban nem akarok nagy "okosságokat" írni! Végig kell nézni, hogy hol "megy" a benzin és csak meglesz a gond!
Hellósztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy el akarok indulni a motorral (Husqvarna WRE 125) Ugye behúzom a kuplungot rakom neki az 1-est engedem ki a kuplungot és ha nagy fordulaton pörgetem és úgy akarok indulni akkor ad egy olyan hülye hangot egy nyekergést és akkor nem fog a kuplung hanem csak megránt mintha kivágnám. Most akkor szerintetek mi a baja rosszak a lamellák vagy mi? légyszi írjatok mert én nem annyira értek hozzá! Köszi üdv
Sziasztok!
Kérdésem lenne: Vav nekem egy 18-as hátsó kerékbe való gumirögzítő-vakszelepem azt beletudom-e rakni 19 colos hátsó felnibe.Boltokban 19-es kerékbe nem találtam gumirögzítőt csak 18-ast meg 21-est.
Köszi a segítséget
Helló! Én előszőr is az akkumlátorra gyanakodnék,mert létezik olyan hogy a kapocsfeszültség 12-12,8V de a kapacitása csak pár Amper. Ha az akksi mégis kifogástalan,akkor probáld meg az inditómotorra közvetlenül rákapcsolni az akksit{nagy keresztmetszetű vezetékkel}. Ha így müködik az inditómotor,akkor akksi,inditómotor rendben.Ha mégsem,akkor az inditómotor a rossz. Ezek után pedig, nézd át a kapcsolórelé csatlakozásait hogy tökéletesek-e,tiszta fémes kapcsolatnak kell lenni{relé-inditómotor ez a + majd pedig inditómotor és a test kábelt ez a -.
habos a hűtő folyadék ( mint mikor a colát felrázod és utána megnyitod a kupakot és felhabzik ) ?
Üdv
Egy kis segítség kellene. Eddig 3-szor szedtem szét a dt-met, és amikor összerakom a járatás után nem fogja meg a hengerfejtömítés a vizet. Lehet a tömítés nem minőségi(ami tuti ), de lehet fel kéne frissiteni a motorszerelési tapasztalataimat. Nem tudná leirni vki hogy mégis hogy kéne szerelni a hengerfejtömítést? Előre is köszi
Hát, igazából nem ismerem a tipust (mármint szétszerelve) úgyhogy látatlanban nem akarok nagy "okosságokat" írni! Végig kell nézni, hogy hol "megy" a benzin és csak meglesz a gond!
Van egy 2000 es évjáratú 200 ccm es EXCm 9,5 literes tankal.Vennék ha jó rá 2001 es SX 125idomot vagy ahhoz a tankot is cserélen mkellene?
Kérdésem lenne: Vav nekem egy 18-as hátsó kerékbe való gumirögzítő-vakszelepem azt beletudom-e rakni 19 colos hátsó felnibe.Boltokban 19-es kerékbe nem találtam gumirögzítőt csak 18-ast meg 21-est.
Köszi a segítséget