Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!

ilyen hengerfej problémával mit lehet tenni?himbatengelyt elnyalta.
Hello nem todná nekem v ki megmondani hogy Honda cr-re lehet e lámpát szrelni?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretenék kérni. Olyan gondom van ,hogy az egyik sportdobom behorpadt (Micron Gp) és tud-e valaki olyat aki ezt javítani tudná szétvágás és ráheggesztés nélkül! Hallottam valami vákumos illetve ráragasztásos kihúzásról,csak nem tudom ki foglalkozik vele. Előre is köszi
El ment az email!
Ez egyértelmű!
Ha gondolod megcsinálom neked!
Küld el!
Írj Email címet!
Arra elküldöm a címem!
Ha OK!?
No problemo, csak majd csörgess meg ha fehérváron vagy. A kerekek ár ott vannak a Köfém-ben
Tudok egy gyárit!De sértetlenűl visszakérik utánna
Tudsz mintát szerezni?
Vagy az nincs!?
636-z750 mind a kettő ugyan az
Mire?
űlés púp
Mi kellene?
Tudtok valakit aki üvegszálas öntéssel foglalkozik?
KDX 250
Kayaba
569+/- 4 ml száranként!
SAE 5W
sorry a hétfőböl szerda,csütörtök lesz
Hello lenne egy kérdésem kawasaki kdx első kayaba típusú fordított teleszkopjába mennyi teleszkop olaj kell összesen (mindkét teleszkopszárba).Előre is köszönöm a válaszokat
Eladó:
Castrol GP 20W50 1500Ft/liter (van jópár liter)

Érd: adatlapomon találsz email címet!
sziasztok! dr650 em van 95ös évjárat! supermotová lett átalakítva és az első féknyereg tartó, nem jó nem tudnátok segíteni miként vagy esetleg vmi sp. átalakítószett megegyezik ezekkel? vagy ha vki dr-t esetleg alakított át miként oldotta meg! köszi!
szisztok segitsetek már elidnulni az a tervem h van egy vtr sp1-m és le szertném cserélni a komplett hátulját egy 2004 hegyes farokidomra. Miként induljak neki?mit nézzek meg?
Hy all!
Olyan gondom lenne h vettem egy Yoshi Rs-3 masat slip on , és a 750 k5 röl majd le kell vágni a végét , de az összekötöcső amit adtak hozzá nem jó rossz az "alakja" (tulságosan befele ível) szal van erre valami paraszti megoldás vagy ha kell majd uj összekötöt csináltatnom, akkor kb mire számítsak? előre is thx
a műszerfalon.... sem olaj sem más...
De utánna meg működött...
mi lehetett vagy lehet ez a jelenség ?
semmi nem jelez..
FI lámpa?
Sziasztok.

Szükségem volna a segitségetekre.Van egy haverom és van GSX-R 750 K5. Ma beindította a motort,de folyton leállt.Aztán ismét és kis gázadással felmelegítette 50 fokra.Aztán felült és ment vele.De a motor nem megfelelően ment.A gázadásra későn reagált.És az állítása szerint a megszokotnál más szagja volt a kipuff..
Előre is köszi..
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem , kdx 250-re rálehet rakni a kx 250-es kipufogóját ?
Előre is köszi.