Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy fontos dolgot jegyezz meg. NE legyen kínai! Ha BETA-t veszel azzal örök garanciát kapsz.A másik: a boltos ha azt akarja, hogy legközelebb is ott vásárolj, nyugi nem fog Neked bóvlit eladni!
Melyiket nézted?
Mire gondolsz?
Hát, nekem a megbízhatósága érdekelne, ha van vele tapasztalatod! Mert a boltost szerintem hiába kérdezem, az azt fogja mondani, hogy: "Persze uram! Természetesen ez az egyik legjobb, legmegbízhatóbb tipus! Már x millió darabot értékesítettünk belőle, és még egyet sem hoztak vissza elromolva!" Szóval a frankóra vagyok kíváncsi!
Most egy normál -nem bóvli nem kínai 20 000 FT körül mozog! Szerintem ennyi nem sok érte! Nem tudom Neked mennyiért kínálják?
Hát remélem nem állok meg 25 csavarnál!
Heló mindenkinek!Tud valaki segíteni nekem?Milyen,azaz hányas olaj való a honda cr250 teleszkópjába?
Tudok segíteni ilyesmiben.
Venni szeretnél? Mire használnád?
Mert akkor vegyél drága szerszámot ha ki tudod használni! Ha egész életedben 25 db csavart fogsz meghúzni vele, akkor jó lesz a fele árú kulcs is. ha naponta 10 esetben akkor vegyél profit.Az ár általában a minőséget szorosan tükrözi!
telszám csere szoktam elég sürün járni szfvár-ra megbeszéljük telefonon 06"ovodafon"311-57-ötvenöt
Mi nálad a profi szerelő? Szeretem az igényes, szakszerű munkát! Azé lehet pízt kérni! Egyébként nem ijeszt meg egy hengersor, sőt kettő sem!
Na akkor megnyugodtam. Személyesen nem hiszem, hogy el tudom vinni, jó lesz úgy ha elküldöm neked postán a kereket? Elég sűrű a programom mostanában. A lóvét részér hogy intézzük (küllők, munkadíj, stb)? Ha megyek a kerékért, vagy átutaljam előre?
hátul nem hosszra hanem "hajlatra" van külömbség (belsö,külsö,küllök)szerintem felesbe meg csinálják hátra
lehet hogy igazad van! rakok rá egy on-off gombot és akkor nincs baj vele csak sehol se álhatok meg
Profi szerelő vagy?
Vidd el ollanhoz aki ért is hozzá !
Ha a robogót is elhagyod, már semmi gondod vele!
Nem, azt nem mondta. Tehát akkor 3x 37 db-ot kell vennem? Legalább lesz pár db tartalék...
Másik dolog. Rájöttem hogy miért nem vettem észre hogy két méret van hátul. Most jelenleg dobfékes, csak szereztem hozzá egy tárcsás kerékagyat, és annál akkor ezek szerint két méret van, de a dobfékesnél nem. Így is menni fog? Vagy esetleg megmérjem egy tárcsás XT-n a küllőméreteket hátul mielőtt viszem a kerekeket? Van két haver is akinek az van, bár azok csak pár évesek(mármint a motorok).
Vitesd el futón kulcsmásolóhoz, nálunk pl van olyan aki kulcshoz zárat-zárhoz kulcsot csinál.
kösz a megértést ! ez a legszarabb ügy!
sztem sok jót nem tesz neki
Akkor gondolom ez az NSR-nek sem ártana. (eddig mindig simát tettem bele)
Valaki lÉÉÉÉcciiii
Az! De én 950 ért tudom!
Ja, "h" nélkül, csak Dremotec csak elkúrta ez a pancser a gép előtt!