Egy fontos dolgot jegyezz meg. NE legyen kínai! Ha BETA-t veszel azzal örök garanciát kapsz.A másik: a boltos ha azt akarja, hogy legközelebb is ott vásárolj, nyugi nem fog Neked bóvlit eladni!
Hát, nekem a megbízhatósága érdekelne, ha van vele tapasztalatod! Mert a boltost szerintem hiába kérdezem, az azt fogja mondani, hogy: "Persze uram! Természetesen ez az egyik legjobb, legmegbízhatóbb tipus! Már x millió darabot értékesítettünk belőle, és még egyet sem hoztak vissza elromolva!" Szóval a frankóra vagyok kíváncsi!
Mert akkor vegyél drága szerszámot ha ki tudod használni! Ha egész életedben 25 db csavart fogsz meghúzni vele, akkor jó lesz a fele árú kulcs is. ha naponta 10 esetben akkor vegyél profit.Az ár általában a minőséget szorosan tükrözi!
Na akkor megnyugodtam. Személyesen nem hiszem, hogy el tudom vinni, jó lesz úgy ha elküldöm neked postán a kereket? Elég sűrű a programom mostanában. A lóvét részér hogy intézzük (küllők, munkadíj, stb)? Ha megyek a kerékért, vagy átutaljam előre?
Nem, azt nem mondta. Tehát akkor 3x 37 db-ot kell vennem? Legalább lesz pár db tartalék...
Másik dolog. Rájöttem hogy miért nem vettem észre hogy két méret van hátul. Most jelenleg dobfékes, csak szereztem hozzá egy tárcsás kerékagyat, és annál akkor ezek szerint két méret van, de a dobfékesnél nem. Így is menni fog? Vagy esetleg megmérjem egy tárcsás XT-n a küllőméreteket hátul mielőtt viszem a kerekeket? Van két haver is akinek az van, bár azok csak pár évesek(mármint a motorok).
Venni szeretnél? Mire használnád?
Másik dolog. Rájöttem hogy miért nem vettem észre hogy két méret van hátul. Most jelenleg dobfékes, csak szereztem hozzá egy tárcsás kerékagyat, és annál akkor ezek szerint két méret van, de a dobfékesnél nem. Így is menni fog? Vagy esetleg megmérjem egy tárcsás XT-n a küllőméreteket hátul mielőtt viszem a kerekeket? Van két haver is akinek az van, bár azok csak pár évesek(mármint a motorok).