Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600 van az oldalára irva
Egy hete vettem kawasaki gpz 400 -ast
pajtÁban tÁroltÁk,nem is hasznÁltÁk!valamilyen leÍrÁst,szervÍzkÖnyvet keresnÉk ha tudna valaki segÍteni!
tanÁcsokat is szÍvesen fogadok. sajÁt lÁbÁn hoztam el de a hidegbe nagyon nehezen indul
Köszönöm!
szevasztok tudtok valami honlapot mondani ahol sportvezérműtengelyt találok yamaha xt 600 ba lehet jó bele a tt600 is
Hétfőn megy a válasz. Az iskolatitkártól kapod majd meg, ő fog a késöbbiekben segítein Nektek.
kösz, ha minden igaz kapom a számát.
Pakson javítanak ilyet, de sajnos nekem nincs meg a fickó tel száma.
Hello Mindenki!

Ha tudtok léci segitsetek! szeretném tudni hogy pontosan milyen szerkezetű váz van a 07/08 Kawa zx6r mociban?! a kérdés oka hogy eladásra ínáltak egy ilyen motort aminek az eleje sérült. Látszólag annyit ment hátra az első kerék hogy éppen hozzá ér a gumi a a leömlőkhöz, hűtő, egyéb nem sérült! talán 7-10 cm? nem tudom pontosan? (ha valakinek ilyen gépe van az lemérhetné mekkora ez a távolság:) (köszi)
A villa érzésre jól mozog és látszólag nem görbült tehát nyilván a váz nyelte el az egész elmozdulást! esteleg van valakinek ilyen tapasztalata? jól tűri a vissz huzatást? szerintetek érdemes pénzt és időt fektetni bele? a válaszokat és hozzá szólásokat előre is köszönöm! sokat segítenétek!
képeket későb mellékelek csak most nincs a gépen.

p.s: ha esetleg tudtok szakembert ezen a területen akkor egy-két elérhetőséget is szivesen fogadog!

THANX
Nem az aksi, hanem az indítómotor!
Az aksira gondolsz hogy zárlatos?mert hoztam haveromtol egy másik aksit neki inditya a zx 6 ost,szóval az aksi szerintem jó.ha tudc segiteni hogy mi lehet a zárlatos meg kösszönném.üdv Zsolt.
Üdv!
Hát, így látatlanban nehéz okosat mondani, de ha tényleg annyira hazavágja az akkufeszültséget, akkor valszeg zárlatos! Vagy pedig, ahogy mondtad, megszorult, akkor is közel zárlati áram folyik rajta!
mami.hu

akkor semmi információt nem kapok?
helló!Volna egy kérdésem remélem tudtok segiteni vagy legalább tanácsot adni.Az GPZ 1000RX emnek az a problémálya,hogy fúlra fel van töltve az aksi,kulcsal rá adom a gyujtást és mikor megnyomom a start gombot a bendiksz behúz de a motort már nem forgatya meg meg se nyikkkan ,és a müszerfalon a kijelzők elhalványodnak rámértem olyankor is az aksira mikor meg nyomom a gombot és le megy az aksiban az áram 5-6 voltra.hoztam egyik haveromtól egy másik aksit azzal is ugyan ez a jelenség.Lehet hogy az öninditó szorult meg?vagy lehet valami más?aki tud hozzá szolni meg kérném tegye meg.köszönöm előre is.
Legalább az adatlapodat töltenéd ki, hogy lássa aki akarja , az ország mely részén laksz?Mert ha én Győrbe Te meg Nyíregyházán akkor nem sok értelme van a távjavításnak.
Miért kellett ezt a gyönyörű szép motort így elrondítani? Legalább ne űltél volna rá? A kérdésedre :Normál motorozás.hosszú utak kis gázon Egy ideig (1000 km)kerüld az ütközésig húzott hosszabb ideig tartó gázt.Szép egyenletes haladás.Te is meghallod, hol megy könnyen erőlködés nélkül.Jó motorozást!
Sziasztok All. Egy barátom keres gixer 1000 k5 felső villahidat amire széles kormányt lehet tenni ha valaki tud valami okosságot jelezzen lécci. Köszi Tomcat R1
Hlllóóóó!
Létezik valami megoldás a tankom belső rozsdájának a kezeléséhez? Vagy 100x mostam már át de nem ez lesz a nyerő mert még mindíg tele van kis fém darabkákkal.
tuning kukac mami.hu
tudomásom szerint csak horganyoznak, hátul két méret van,azaz 3méretü küllök kellenek,gondolom mondta a hölgy,hogy 37db van egy "csomagban"
Igen, elöl hátul tárcsás. Hát az nagyon frankó lenne! Egyenlőre még csak kerülgetem a témát, de jövőhéten vagy utána héten keresni foglak. Mindegyik kereket újra kéne küllőzni. Felhívtam az úriembert akinek megadtad a számát, a felesége vette fel, azt mondta hogy 160ért csinálnának horganyzott küllőket anyával. Azt elfelejtettem megkérdezni hogy van-e krómozott is. Az számít valamit? Vagy csak annyi hogy jobban néz ki?
Hozzd le nekem (mór ra) szétszedem,megrendeljük a küllöket meg beküllözöm neked(centir stb) tárcsás hátul?
új küllőket szar ám bepakolni főleg a vége felé
hogy jó is legyen küzdeni kell egy darabig.....
Azt nem tudja valaki hogy XT600-nak mik a küllőméretei? Csak tippjeim vannak, és nem találtam sehol pontos adatokat. Valahogy ki kéne szerelnem a küllőket mind az első, mind a hátsó kerékből, de akármerre forgatom a küllőanyákat nem mozdul, vagy egy fél fordulat után visszapattan az eredeti helyére, természetesen mindegyik bele van rohadva, rozsdásodva a felnibe .
basi22 amit adtál tel számot ma felhívtam, és kb 160 ftért gyártanának nekem küllőt(anyával együtt), csak kéne mintát küldenem.
Ha sikerülne mintát kibányásznom biztos körbevágom a többi küllőt flexel....
szerintem ezek lehetnek a méretek, de persze csak tippek:
elsőkerék 3x245
hátsókerék 3,5x160
mami.hu: tudnal adni egy email cimet?
Sziasztok!
Ha a Suzuki Rg 125 Gammám kap egy új dugattyút, meg esetleg perselyezni is kell, akkor utána hogy kell bejáratnom a motort hogy ne basszam szét az egészet, illetve ez mennyi kilóméterig tart?
Ha tudja valki, akkor írja már le nekem.
Köszke mindenki
Olcsó benzint, gumifákat...