Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarod tönkretenni az O gyűrűket és a köztük lévő kenőanyagot, akkor petróleumot kell használnod. Fogkefe, kis edény + türelem
Szevasztok!

Van tippetek, hogy Európában hol folyik motor fejlesztés? Nem gépész inkább vilamossági téren. A BMW-t azt úgy sejtem :) A japánoknak van esetleg valahol fejlesztő irodájuk? Ha már munkát vállal az ember, legalább legyen élvezetes... Csak mint ötelt jutott eszembe hátha.

Kösz
Brigéciol lefogja hozni szerintem, kapsz bármelyik kúton Ha nem segítenek, akkor csak akkor ess neki komolyabban, ha sima láncod van, nem pedig pl o gyürüs, x gyürüs...
Szeva!
szerintem fogj egy flaska lánctisztítót, és uzsgyi neki! Aztán pótold a lemosott kenőanyagot!
Hali!
Segítségre lenne szükségem. Szétszedtem felújítás szándékával a 250-es Suzuki Banditomat, és a láncon már van egy elég tekintéjes kenőspréből és koszból álló réteg, amivel ne mtudom mit kezdjek. Egyszerűen ledrótkefézhetem a láncot vagy akkor teljesen kivakom belőle a keőanyagokat?
Előre is köszönet!
engem sem hagyna hidegen
Valami csak ragad rájuk! Mármint a koszon kívül! .
Akkor én nagyon tudományos lehetek, mert én bátran, és szivesen osztom az észt! Csak azt nem tudom, hogy minek! Némelyik emberkének fölösleges!
Sziasztok!

Kérdésem az hogy utcai használatra CBR-be milyen fékbetétetet javasoltok szinter vagy sima?
A szinter jobban eszi tárcsát? Vagy elhanyagolható a kopás!
Melyik betét kopik gyorsabban?
kösz...
Tudod motorostársam , a tudását továbbadni az fél akinek magának is kevés van.És ezt tapasztalatból mondom! .
Hát ja! Végül is el kell rejteni az értékeket, nehogy ellopják!
Sőt!Van akinek ez olyan jól megy , hogy az ellentettjére soha nem jönnek rá!
már nem is írok, csak röhögök egymagamban beszarás
Egy motorszerelő sosem segg hülye! Csak élethűen tudja utánozni a hozzánemértő embert! Ilymódon akár Oscar-díjas szinész is lehetne!
Ki tudja! Ha kezelésbe veszel egy gixxert, és az a fájdalomtól visít, nem a fordulatszámtól, akkor ne add fel a reményt, lehet belőled jó orvos!
mi huf?
OKJ papír?hétvégén is lesz?
kb.hány óra elmélet és gyakorlat?
Ez rendes gumis vagy csak motorgumi?
viccelni se lehet?ismertem mind a két helyről segg hülyéket!

Pedig az olaj ápol:) olaj nélkül a moci is főtengelyes lesz :)))
okkés vájuk a választ!
Hónap mekkérdezem.
Ez engem is érdekelne!
nah az franko és menyi pénzbe fájna én jelentkeznék!
Most beszéltem a góréval, asszongya, hogy ha összejön a létszám, akkor gó.
3 jelentkező van eddig, min 10 kéne.
na hallod ki mondta h nem vagyok az ? mondjuk be is baszna 19 évesen urulógus-motorszerelő .
Zikkzak ezt szeretném én is kideriteni! ha valaki tud valamit szolhat!
SzűzMaris! Úgy beszélsz mint egy uhrológus!