Van tippetek, hogy Európában hol folyik motor fejlesztés? Nem gépész inkább vilamossági téren. A BMW-t azt úgy sejtem :) A japánoknak van esetleg valahol fejlesztő irodájuk? Ha már munkát vállal az ember, legalább legyen élvezetes... Csak mint ötelt jutott eszembe hátha.
Brigéciol lefogja hozni szerintem, kapsz bármelyik kúton Ha nem segítenek, akkor csak akkor ess neki komolyabban, ha sima láncod van, nem pedig pl o gyürüs, x gyürüs...
Hali!
Segítségre lenne szükségem. Szétszedtem felújítás szándékával a 250-es Suzuki Banditomat, és a láncon már van egy elég tekintéjes kenőspréből és koszból álló réteg, amivel ne mtudom mit kezdjek. Egyszerűen ledrótkefézhetem a láncot vagy akkor teljesen kivakom belőle a keőanyagokat?
Előre is köszönet!
Kérdésem az hogy utcai használatra CBR-be milyen fékbetétetet javasoltok szinter vagy sima?
A szinter jobban eszi tárcsát? Vagy elhanyagolható a kopás!
Melyik betét kopik gyorsabban?
kösz...
Van tippetek, hogy Európában hol folyik motor fejlesztés? Nem gépész inkább vilamossági téren. A BMW-t azt úgy sejtem :) A japánoknak van esetleg valahol fejlesztő irodájuk? Ha már munkát vállal az ember, legalább legyen élvezetes... Csak mint ötelt jutott eszembe hátha.
Kösz
szerintem fogj egy flaska lánctisztítót, és uzsgyi neki! Aztán pótold a lemosott kenőanyagot!
Segítségre lenne szükségem. Szétszedtem felújítás szándékával a 250-es Suzuki Banditomat, és a láncon már van egy elég tekintéjes kenőspréből és koszból álló réteg, amivel ne mtudom mit kezdjek. Egyszerűen ledrótkefézhetem a láncot vagy akkor teljesen kivakom belőle a keőanyagokat?
Előre is köszönet!
Kérdésem az hogy utcai használatra CBR-be milyen fékbetétetet javasoltok szinter vagy sima?
A szinter jobban eszi tárcsát? Vagy elhanyagolható a kopás!
Melyik betét kopik gyorsabban?
kösz...
OKJ papír?hétvégén is lesz?
kb.hány óra elmélet és gyakorlat?
Ez rendes gumis vagy csak motorgumi?
Pedig az olaj ápol:) olaj nélkül a moci is főtengelyes lesz :)))
3 jelentkező van eddig, min 10 kéne.