Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az ígért pontosítások:
A most futó tanfolyamra már nem lehet beiratkozni. Egyébként 200e volt.
Kérek rá mindenkitől egy hetet, és utánanézek, hogy mi mikor és mennyiért tudnánk megszervezni és lebonyolítani egy ilyen tanfolyamot. Nem egyszerű, de kis akarattal megcsinálható. Aki viszont nálunk végezné a gumiszerelőit, az egyben megkapná a motoros kiegészítő képzést is egyben. Viszont azt már most tudni lehet, hogy ez nem kevés óraszámban megy, tehát 4-5 hónap a teljes tanfolyam. Ezt kalkuláljátok bele, időben ki mennyire bírná.
Az elmélet és a gyakorlat nagy része itt lenne nálunk Zuglóban, csak egy-két alkalommal (pl. autós, teheres) részhez mennénk ki máshová. Ha kérdésetek van, akkor szóljatok!
Na mégegyszer! Szóval! Ez a tanfolyam csak Pesten van, vagy lesz ilyen "Lőrinciben" is?
tudnal adni egy mail cimet?
Na, ez igen! Ennek a hozzászólásnak a 3/4-e lemaradt! A pichába!
Mííííííííííííííííííííííííííí
Milyen jó is az a középsztender mi?
De nem kell az rá mert a mátrában leéééér :) :)
Nem, megoldom másként.. de ha jól értettem George kérdését, mi szerint: hogy szokás alábakolni a motort ELSŐKERÉK kiszedéséhez.

Természetesen ha komplett futóművet szeretné kiszedni emberünk akkor nem azt írom amit, de jelen kérdésre szerintem elég használható megoldást írtam.
Így kell gumit szerelni!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
nagymatel@freemail.hu

ha erre küldenél valami elérhetőséget akor visszairnám amit szertetnék
Már küldtem e mailt a honlapon lévő cimre de nemjött válasz!
Lebuktam.
Beszéljük meg inkább mailban.
köszi! majd érdeklődöm náluk.
de közben találtam egy ilyet is:
küllők
Legyártják a küllöket minta alapján0666-416463 csináltattam velük,profik,van posta is
Szia !

Azt szeretném kérdezni hogy szerelőnek jelentkezhetek e ha márciusban leszek 21 és már leérettségiztem?
Mik a felvétel feltételei? Gobolok itt arra hogy pontszám vagy ilyesmi, és mikor kell beadni a jelentkezést?
kARCSI TE VAGY AZ?
Helló!
És ha a kormánycsapágyat cseréled, akkor körbefalazod?
Ha már szóba került a gumiszerelés:
Válasszuk külön a két dolgot. Az egyik egy gumiszerelő tanfolyam, OKJ-s bizivel a végén. Ezt mi nem szervezzük, ( de a Hege tartja az oktatás egy részét! ) de - holnapra megtudom pontosan - lehet hogy még be lehet iratkozni egy jelenleg futóra. Elég necces. A tanfolyam 200e körül van, szeptemberben indult,vizsga február-márciusban lesz.
Amit mi tartunk, az egy kiegészítő a már végzett gumisoknak. Ezek az emberek nem motorszerelői végzettségűek, nekik hasznos, hogy a kereket SZAKSZERŰEN tudják ki-beszerelni. Na ezt MI tartjuk. Már volt felkérés pl. a Marso Gumi részéről, hogy a holtszezonban tudjanak motorokon is gumizni.
Holnap a gumistanfolyam pontos infóit megadom. Addig is: Sör-sör rock'n'roll!
Hello
Azt nem tudja valaki hogy XT600-hoz honnan tudnék hátsókerékhez való küllőket szerezni? Lehetőleg újakat.
mondom az a paraszt módszer emelő volna a legjobb, de ha nincs az, valamit ki kell találnod
Az én gépem pl, már nem is tudom mióta spaniferezve van... szerencsétlen gép
Téglát? XDDD
Mi vagy te köműves? :)
bakker a vége lemaradt
vagy a téglás mutatvány, vagy spaniferrel felhuzatod, pl gerendához, elég egy pár centit megemelned, csak annyira h ne essen terhelés az első kerékre....
pardon.... kereseL
vagy keresek téglát és arra teszed a telókat, ugy h közrefogják a kereket,
Sziasztok!

Kellene egy kis segitség..
Mivel szoktátok a motort alábakolni elsőkerék kiszedésnél, ha nincs középkonzol?

A motor FZ6 ahol a blokk alatt a kipufogók mennek

Köszi!

George