Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, gumis tanfolyamot hol lehet végezni? És mennyiért?
Ezaz megmondta appám ugyvan ugyvan!
Ott a pont! Mi nem szerelünk, hanem " szükséges beavatkozást végzünk a műszeren, melyhez a kellő védőfelszerelés szükségeltetik, és steril környezet"
Nem tudom én aztat jani hanem kérdezem mert nem emlékszem mit mondott pontosan mert érdekelne majd egy iljen tanfolyás ami után cetlim is lenne rólla!
Lesz megint?
csatlakozom zikkzakhoz motort szerelni tisztán kell az a jó munka ez nem AUTÓSZERELÉS!
Most alázni próbálsz? Minket szerelni tanítottak, nem olajban fetrengeni! Sőt, a tankönyvünkben le van írva feketén-fehéren, hogy kerüljük az olaj bőrrel való érintkezését!
na, nyomjad!
ezt nem forceziroznám volt ott ahol tanulo voltam egy mforceos gyerek segg hülye volt és köze nem volt a motorokhoz! amikor mi már böven 4 ütemüztünk ök még a 2 ütem elején tartottak és nem is láttak csak tanultak róla! Na mind1! Magánvélemény!
Hehe! Lecso ha jól tudom akkor te csinálsz valamiféle gumis tanfolyamot? vagy a gyuri? anna makogta még valamikor!
Mennyi mamis biztos az Mforce-pannonia iskolások nyakig olajosak.Én ma is jól összeolajoztam magam a melohelyen :))))
Én 2000 ben, hehe.

De még a mai napig oda járok...
Nah emberek akko téleg kell egy szerelö társalgó vagy mamis topik is!
Köszönöm az infokat a kuplungrol!
Vmikor szét szedem és utána járok a dolgoknak....
köszönöm a tippeket, lehet hogy végül szakemberre bízom, mert most teljesen szét van szedve a motor, teljesen le van csupaszítva a váz, most talán befér a hátsóülésre. Eddig azért voltam kétségbeesve, mert nincsenek papírjai a motornak és nem mertem elindulni vele közúton. Tudok egy helyet a közelben ahol csinálnak ilyet, de az is 30 km-re van.
ki tudja, lehet Bár nekem van motorom, autóm nincs, a motoromban van erő is amennyi kell , mégsem érezhetem h átjár az ERŐ akkor lehet én is a sötét oldalon vok
Igen, ifjú padavan! Csak azt nem tudom mitől? Motorom nincs, a Skoda Fóbiámban meg nincs erő! Lehet hogy áttértem a sötét oldalra?
Részemről passz... google a barátod
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna:tud valaki olyan helyet somogyban ahol krómoznak?
Előre is köszönöm. (esetleg Dombóváron)?
már érzed a zavart az erőben mi, mester?
A végén még felélesztjük a "dzsedirendet"!
Mindegyikünk azt hitte "ő az egyetlen túlélő" , de most kiderült vagyunk még páran
Akkor üdv neked is! Én meg már azt hittem, hogy csak én vagyok itt motorszerelő!
Inkább gyári Nissint vegyél....
Sziasztok!

Mit tudtok a SINTER SAITO fékbetétekről?
Jó betét? Érdemes ilyet venni?
Milyen gyártmány? Van valakinek tapsztalata vele?

2005-ös CBR600F em van 40000km tettem bele de nyáron szerintem betéteket kell cserélnem, nem tudom milyet tegyek bele, mindenképpen sintert akarok.
A LOUIS-ban van Saito 7000Ft ért és van LUCAS 10000Ft ért érdekelne a véleményetek mert most szombaton megyek Bécsbe...
Köszönöm: Laci