Most alázni próbálsz? Minket szerelni tanítottak, nem olajban fetrengeni! Sőt, a tankönyvünkben le van írva feketén-fehéren, hogy kerüljük az olaj bőrrel való érintkezését!
ezt nem forceziroznám volt ott ahol tanulo voltam egy mforceos gyerek segg hülye volt és köze nem volt a motorokhoz! amikor mi már böven 4 ütemüztünk ök még a 2 ütem elején tartottak és nem is láttak csak tanultak róla! Na mind1! Magánvélemény!
köszönöm a tippeket, lehet hogy végül szakemberre bízom, mert most teljesen szét van szedve a motor, teljesen le van csupaszítva a váz, most talán befér a hátsóülésre. Eddig azért voltam kétségbeesve, mert nincsenek papírjai a motornak és nem mertem elindulni vele közúton. Tudok egy helyet a közelben ahol csinálnak ilyet, de az is 30 km-re van.
ki tudja, lehet Bár nekem van motorom, autóm nincs, a motoromban van erő is amennyi kell , mégsem érezhetem h átjár az ERŐ akkor lehet én is a sötét oldalon vok
Mit tudtok a SINTER SAITO fékbetétekről?
Jó betét? Érdemes ilyet venni?
Milyen gyártmány? Van valakinek tapsztalata vele?
2005-ös CBR600F em van 40000km tettem bele de nyáron szerintem betéteket kell cserélnem, nem tudom milyet tegyek bele, mindenképpen sintert akarok.
A LOUIS-ban van Saito 7000Ft ért és van LUCAS 10000Ft ért érdekelne a véleményetek mert most szombaton megyek Bécsbe...
Köszönöm: Laci
De még a mai napig oda járok...
Vmikor szét szedem és utána járok a dolgoknak....
Olyan kérdésem volna:tud valaki olyan helyet somogyban ahol krómoznak?
Előre is köszönöm. (esetleg Dombóváron)?
Mit tudtok a SINTER SAITO fékbetétekről?
Jó betét? Érdemes ilyet venni?
Milyen gyártmány? Van valakinek tapsztalata vele?
2005-ös CBR600F em van 40000km tettem bele de nyáron szerintem betéteket kell cserélnem, nem tudom milyet tegyek bele, mindenképpen sintert akarok.
A LOUIS-ban van Saito 7000Ft ért és van LUCAS 10000Ft ért érdekelne a véleményetek mert most szombaton megyek Bécsbe...
Köszönöm: Laci