Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Steano01 nek ! Ha a lakhelyedhez közel van kulcskészítő ,akkor viszont azt ajánlom én is amit az egyik kolléga , fordulj bizalommal hozzájuk ,mert ügyesebbje a zárbetétet szétszedi ha kell és kulcsot eredetiböl ugyis neki kell csinálni , hiszen nyers kulcs nincs vagy nem tudsz szerezni ugyis ott kötsz ki. Én csak a kinyitásra adtam egy tippet.Viszont elmondom azt egy speciális kucs esetén az árasok elkérnek legalább1500Ft ,viszont enyíért már kaphatsz egy két kulcsos zárat.Tehát neked kell eldöntened melyik variáciot választod .A márka szervizekbe ne nézd meg mert ott kétszer drágább . Ha német agép akkjor Austriában felért beszrezhető!
CSak régi veterán motorok záraival muszály és szügséges kinlodni. Egy MÁsik TÉma a csapágyat /pl,tügörgöst/
meg kell mondani a hozzáértö eladonak hogy az adott csapágy főtengelybe kerül és a fordulatát is illek az eladóval kőzölni mert egy adott csapágy tipusban többféle paraméterek léteznek .Modjuk ki azt hoy aboltban általában drágát adnak de mégsem biztos azt emelyik nektek kell , viszont az ember nem szeret kétszer össze és szétszedni egy drága motort . A csapágyakon gyárilag feltüntetett számok é s betük höz szigóruan ragaszkodjatok TIsztelettel IKREK
Énis 2002 ben osztály "masodikként" na és ki volt az elsö? a tesóm (basi2)
ok, akkor mindjárt gurítom a cuccost!
Velem nemsok, küzdök még mindig h talpra állítsam a gixxerem a baleset után, vizsga sikeresen megvolt, persze melóhelyet még mindig nem találtam pedig kurvára nem ártana végre valamit szerválnom, mert még nem 2 ft-ot kéne a motorra költenem

Arra miujság?
Hehe én tudtam! Amugy szeva mizu? Éppen most csinálunk egy szervizt a volt oktatommal!
Jaah majd elfelejtettem engem a Robi meghuzott villamoságtanból, ugyhogy vill.nem szerelek....
Ezt dobta a gép.....
Én már 2 éve nem járok suliba ugyhogy számold ki...:P
Zikzakk, nekem is 98-as a srad-om, akkor ha megkérlek küld el nekem azokat az adatokat....köszi!
E-mail cimem:popy003@freemail.hu
Szeva, Évfolyamtársam voltál Megismertelek a képekről
Nah minö menö manó enyi MAMIst egyhelyen szintén mamis voltam a csajom meg most végez majd ott!
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna:tud valaki olyan helyet somogyban ahol krómoznak?
Előre is köszönöm. (esetleg Dombóváron)?
Popy003, te mikor jártál a MAMI-hoz?
Szeva!
2008-ban? Akkor 2004-el én vagyok itt a nagyMAMI?
Ez a MAMI-s topik jó ötletnek tűnik, szerintem futhatna Nyugdíjasklub néven!
Ahojj!
Nekem ezek az adatok a '98-as modellfrissítés könyéből vannak! Van még róla pár adat. Majd kikarcolom neked, ha gondolod.
srácok köszönöm szépen:) innen már tudom:) csak ennyire volta,m kiváncsi
Úgy emlékszem azt írtad ,hogy van egy meleg műhelyed?Azt nem tudtam,hogy kint próbálkozol?!
Van Pápán egy kulcsmásoló aki az én hátsó dobozomba csinált kulcsot ,pedig nem volt meg hozzá.A héten járok arra ,majd kérek egy névjegyet,és elküldöm neked.
Majd + 10 fokban már indulni fog!
Köszönöm a segítséget majd próbálkozom, először is egy bádogost kellene keresnem itt a közelben ötletem sincs honnan szerzek rézlemezt.
hello,
kb 1100-1200 ft körül van darabja egy olyan görgőkosárnak nemrégiben vettem párat, nekem úgy tudtak adni újat, hogy kiszedtem a helyéről a régit és vittem magammal a csapágyboltba. nehezen de ki fog jönni. nekem is hasonlóan nézett ki, rozsdás volt + "foghíjas".
250-es?
A 4 új gyertya jó ötlet.
De azokat is kinyírja pik-pakk.
Jóestét sziasztok! Feladom a Banditám beindítását... Sehogy se sikerül... ma még egy gyertyát is sikerült beleszakítanom de kiszedtem! próbáltam hideginditóval is. Kidobott pénz volt. Hőlégfúvóval melegítettem a karbikat meg egy kicsit a blokkot is! Annyit elértem , hogy a zsír új akksi kezd lemerülni! Van egy olyan gyanúm ha hoznék bele megint "4 új gyertyát tízezerért" beindulna... Tud valaki egy jó és megbízható szerelőt Pécsett aki ért a japán belpiacos motorokhoz?
Az tűgörgő lesz, egyben kell venned, így néz ki: link
Igen énis oda jártam..!
Kösz a segítséget, de nekem olyan értékem van a kopora hogy 2,6 és 2,9 között kell lennie..
Most akkor melyik..?
sziasztok!
Kéne egy kis segítség olyan kérdésem lenne, hogy nekem van egy kx 250em és a himbát szétszedtem, mert mozogott ha akereket megfogtam és mozgattam! Szétszedve látom, hogy a görgöknek a fele hiányzik és rozsdás----gondolom ezért mozgott! Nah most ezt külön meglehet venni boltban ezt a két "csapágyat"? Mármint csak görgöket kell venni vagy ez vmilyen kosárban van és azt kéne kiütnöm,, hogy méretet tudjak vinni a csapágy boltba? 92es évjárat ha vki tudna mondani méretet az sokat segítene:) köszi a választ! ilyent még nem csináltam azért kérdezem, mert a gögök csak kihullotak
Lehet nyitni kell majd egy MAMI-s Topikot