Segítség!
A gépemen kuplungbovden csere volt. És most nemrántja vissza a bovdent a kar. Nem a bovden feszessége a gond. de akkor mi?
Előre is kössz a segítséget.
Buék, sok pirostojást meg mindent.
Hello!Lenne egy kérdésem valaki megtudná nekem mondani mennyi teleszkóp olaj kell egy kayaba fordított teleszkópba.A teleszkóp kawasaki kdx 250 esé.Előre is köszönöm a válaszokat.!
szia!
az a baj,hogy pestről tapolcára elég nehéz eljutni tömegközlekedéssel...főleg a vizsgaidőszak kellős közepén!
ha adsz egy email címet tudok küldeni róla fényképet!és ha gondolod postán is megoldhatjuk(nem zsákbamacska,erről garantállak,azt kapod ami a képen is szerepel!)
Én inkább kevés vagy sok feszültségre tippelek valahol.Lehet van egy 5voltos áramköri rész is.
De szakadás vagy zárlat a kábelkötegben se kizárt.Ha minden végét lehuzod a kábelkötegnek és egyesével megméred nem érnek e össze a különböző kábelek akkor a zárlat is kizárható.
azt nézd még meg szerintem hogy az a barna fekete ami a hömérőhöz és a sebességmérőhöz, h az ettől a két müszertől hova megy tovább... lehet ott lesz a gond.
4t.