Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a Segítséget. Akkor asszem kezdem szétszedni...
4t.
a CR-hez? talán a Szatyina Tarjánban,06pannon,427-tizenherom14,vagy Troják Zoli(Bakonymotor)06t.mobil,855-76harminchárom,
2T?4T? milyen
Van egy olyan gyanúm, hogy a visszahúzórúgóval lehet valami gond ,keress valami hozzáértőt a közelben.
A blokk oldalán a kallantyú... nemtom mi a neve (ami a bovdent visszahúzza), az nem működik. Kézzel mozgatom oda vissza, de magától nem megy :S
Esetleg nem esett rá egy kalapács a spirálra, és most szorul mint az állat?
Ne haragudj de ki cserélte a bovdent, látott már ollant? Lehet hogy hosszabb a huzal és be kell állítani!
Felül nyomj bele olajat, vagy lánckenősprét, és mozgasd a bovdent.
Segítség!
A gépemen kuplungbovden csere volt. És most nemrántja vissza a bovdent a kar. Nem a bovden feszessége a gond. de akkor mi?
Előre is kössz a segítséget.
Buék, sok pirostojást meg mindent.
KDX 250 Kayaba elsőtelóba 569+/- 4 ml!
SAE 5 W!
Hali.

Tud nekem valaki ajánlani valami jó szakit?Hondám hengerét kellene hüvelyezni.Esetleg nem tud valaki gyáru hüvelyt valami kedvezményes áron?Köszi
Hello!Lenne egy kérdésem valaki megtudná nekem mondani mennyi teleszkóp olaj kell egy kayaba fordított teleszkópba.A teleszkóp kawasaki kdx 250 esé.Előre is köszönöm a válaszokat.!
Jó a posta is: jozsef.petro@citromail.hu
szia!
az a baj,hogy pestről tapolcára elég nehéz eljutni tömegközlekedéssel...főleg a vizsgaidőszak kellős közepén!
ha adsz egy email címet tudok küldeni róla fényképet!és ha gondolod postán is megoldhatjuk(nem zsákbamacska,erről garantállak,azt kapod ami a képen is szerepel!)
lehet egy szerü test hiány is
ha "hegyezett" 2T akkor javaslom vegyél bele versenygyertyát ha széria akkor a "belevalót" (tipus,évjárat,hengerürtartalom,szerint)
Meg tudnád -e oldani, hogy Tapolca felé mész haza , onnan meg hazaviszlek ?
Kösziiiiiiii
Én inkább kevés vagy sok feszültségre tippelek valahol.Lehet van egy 5voltos áramköri rész is.
De szakadás vagy zárlat a kábelkötegben se kizárt.Ha minden végét lehuzod a kábelkötegnek és egyesével megméred nem érnek e össze a különböző kábelek akkor a zárlat is kizárható.
Az lesz !
Köszi Nektek !
Tudom .Megnéztem az adatlapodat . Azért kérdem, hogy hogyan tudnánk össze jönni?Neked hol lenne jó és mikor?
csurgói vagyok(somogy megye),de budapesten tanulok...
hol laksz?
Még annyit, Próbáld meg, hogy az érzékelőre rámérni műszerrel.A jeladóra gondolok.
azt nézd még meg szerintem hogy az a barna fekete ami a hömérőhöz és a sebességmérőhöz, h az ettől a két müszertől hova megy tovább... lehet ott lesz a gond.