heló.Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Aprilia Pegaso 125-ösöm, és beszart a gyertya, baj-e ha nem azt rakom bele ami gyárilag bele való.Gyárilag az NGK bioeg való bele, én mást raktam bele, mert kicsit drágának tűnt.
Kb. 2500Ft, de annak az árán 4 Bosch gyertyát tudtam venni amivel tökéletesen megy.A menet hosszúsága is ugyanaz.Gond lehet belőle?
hi!
ha egy motorral felteszek egy nagyobb karbit akkor a szivócsonkot is kell6érdemse cserélni? mert a mocimon 12es a gyári és én 19essel vettem.. láccik a csinkon h próbálták tágitani... tehát a kérdésem ha nagyobb csonkot rakok rá vagy ezen tágittatok akkor az ugy jobb lesz?
Sziasztok!Volna egy problémám:Van egy zx 6r 1997 évi az a gond vele hogy nem ejti a fordulatot.Mik lehetnek a problémák?Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Vásároltam egy Kawasaki EN500as motort.Ehhez kéne műszaki leírás,esetleg könyv.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszönném. H a valakinek Simson javítási kézikönyvre lenne szüksége,szívesen elküldöm.
Helló!
tuna nekem valaki segíteni? Ha egy motort/autót egyedileg át szeretnénk építeni akkor elvileg valamilyen engedély kell hozzá, hogy közúton is lehessen használni. meg tudnátok mondani hogy ilyen engedélyt hol kell kérni, milyen hatóságoknál és milyen papirok kellenek hozza?,
köszi.
Ja és autóra és mocira is írjatok mar meg mer mind a 2re kellene
HAZUDIK! Ha arról a mociról beszélunk ami a képen van................... Mert az 88-előtti ,és ha nincs gyárilag idom rajta akkor K-tipusú!MERT:kb 88-tól félkarú/asszem/ és 90-től dupla körlámpás! Tehát ha van rajta fejidom/ahogy az emberünk állítja/Akkor tuti gyárilag teljes idomos! .....................Ja de amúgy elég jól össze vannak rakva/csak 1 embert ismerek akinek volt,de olvastam már a tipusról!/
Sziasztok!Volna egy kérdésem.Lehet hogy össze jönne egy csere nekem a motoromért adnának egy VFR 400,Mit tudtok mondani a VFR ről?milyen motor,mennyire megbizható?És elvileg 1990 évjáratú és azt monta a srác,hogynincs hozzá oldalidom gyárilag csak hasidom igaz ez?mert én utánna néztem neten de még a 1988 is teljes idomos,lehet én néztem el ha valaki tudna ebben segiteni megkérném rá.ja és ez elől iker lámpás ezért furcsálom azt hogy nincs oldalidomja.Vagy csak nincs meg neki hozzá és azt mondgya ez ilyen gyárilag?nem tudom.Segitségeteket előre is köszönöm.Üdv Zsolt
sziasztok.van egy kérdésem.rakott már össze valaki V2es blokkot?a következö a problémám.kaptam egy yamaha xv 250es blokkot,mindkét vezérmülánc hiányzik rola.vettem hozzá és szeretném összerakni.nos,a generátornál találtam jelölést ami az elsö henger holtpontját jelöli.azt hozzáálitottam a hengerfejen lévö jelhez.viszont a másik hengernél,ami a másik oldalon van,nincs semmi jel a fötengelynél.simán állitsam azt is felsö holtpontba?vagy az elsö henger jelölésével kell beállitani,hogy legyen valami csúszás?mert a hengerfejen ott a jelölés.de akkor egyszerre menne a két henger?.
amugy megfigyeltem h ha alacsony fordulaton megyek max 5-6 ezer pár percig akkor utána huznám neki a gázt lassan forg fel olyna mintha hideg lenne füstöl mint állat de abban a pillanatba h elérte a max fordulatot már megy megint...sztem kisseb fuvoka kéne akkor
sziasztok .
segitséget kérnék van egy crf250r mocim .hengert szeretném visszahuzni nyomaték kulcsal hány kg ra állitsam be:? vayg esetleg valakinek egy repari kézikönyve
köszi
Hello lecso, mostanában mennyire érsz rá, mert ha az idő engedi vinnék egy Suzuki gsxr 600 motort hozád. Remélhetőleg csak átnézésre és ha valami alkatrész csere kell azt is meg kéne oldani.
Kb. 2500Ft, de annak az árán 4 Bosch gyertyát tudtam venni amivel tökéletesen megy.A menet hosszúsága is ugyanaz.Gond lehet belőle?