Sziasztok! Valaki tudna-e nekem segíteni egy Honda xl500 szelephézagbeállításában? Ha igen akor vegyen már fel msn-re mert lene egy pár kérdésem, vany egy pár dolog amit nem igazán értek a szelephézag meg a veztengyely környékén... Ha valakinek volt már ien mocija az legyenszíves segítsen!
Itt a cím! doci86@hotmail.com
Szerintem Magyarországon a Km óraállás elé lehet egy 2 es szorzót rakni !De minimum egy 1,5!
Pl: a VTR-em '99 es! 49000 KM! Valós! Úgy hogy az utolsó 3 évben nem mentem vele összesen 5000 Km-t!
Szép jó reggelt Motorostársam! Én nagyon javasolom Neked,hogy még várj egy évet és gyűjtsd a pénzt,mert egy óra szerint 50 000 km-t futott motorban, ha nem a bátyádé, lehet hogy 100 e km van.Tisztelet a valódi km-t mutató 1 %-nak. A mostani motorodat már ismered,egy évet még kibírsz valahogy, gyűjtöd a pénzt ,szavamat adom:nem fogod megbánni .Motoros üdvözlettel!
Hello, azért ide írok mert itt viszonylag aktívak a hozzáértők. Motorvásárlás előtt állok de nemtudom melyiket szeressem. A megbízhatóság a legfontosabb. A tőkém 10-15 éves gs500-ra (sor2), srx 400-ra(1 db henger,se több se kevesebb) vagy zzr 400-ra (sor4) elég. Ezek ahogy néztem átlag 50000 km-t futottak. Ez mit jelent ezeknek az életében, meddig bírhatják komolyabb ráfordítás nélkül?
köszi! Bálint
azt vettem észre hogy ha melegen ráhuzom a szivatot akkor 1 rugásbol indul...ezért gondoltam a fuvokára h nem e nagyobb kell bele.nem érzem gyengébbnek..de a hidegben nehezen indul szivatoval is vagyis többet rá kell rugni mint pl jo idöben
HA a szelep állítás óta indul kicsit nehezen, én arra gondolnék, hogy szűkre állították a szelephézagot, ezért melegen a hőtágulás miatt nem zár be rendesen a szelep, és nem lessz meg a megfelelő sűrítés! Melegen nem lessz érezhetően gyengébb, mert az is annak a jele lehet?
Üdv srácok,,kérnék 1 kis segitséget..RMZ 250 nél melegen kicsit nehezen indul..most volt szelepállitáson azt mndták tökéletes..Lehet a probléma OKA fúvóka?mármint h nagyobb kell bele?
Sziasztok segitséget szeretnék kérni!motrom Láncszett cserére szorúl! És most van rajta egy 108szemes 520as lánc!Ugyanilyen áttételt veszek rá ami most jelenleg is rajta van(13/50)!És 118szemes 520as láncot tudok rendelni olcsón Ogyürü nélküli!És ki tudok én venni valahogy belőle anyit hogy jó legyen...? Valaki hozzáértő aki jártas a témában kérem segítsen!Köszönöm Üdv Csaba!
Itt a cím! doci86@hotmail.com