Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ici pici benzint tegyél be a légszürőhöz vagy hideginditó spré.
Bár ez ideglenes gányolás a tökéletes megoldás a karburátor tisztitása.
Neked is BUÉK!
Viszont!
Adatlapot kérjük kitölteni!
Valószínű a karburátorban van a baj. Ahhoz pedig nem merek hozzányúlni. Köszönöm a gyors segítséget! Mindenkinek boldog új évet, és motorozást kívánok. Üdv:. Szalay999
Igen. Csak utána normálisan tekerd be!
Az akku rendben. A tank és a váz miatt nagyon nehéz kiszedni a hosszú gyertyapipát. A trafóról a vezetékkel le lehet csavarozni a pipát?
Akku? ? ?
Lehet elvan dugulva a karbid hideginditó rendszere!
Kis hideginditóspré a légszürőfelé...
Amugy karbi alapos tisztitás.
Gyertyákat meg gyertya kulcsal lehet :)
Hellótok! kawasaki 250-es eliminátorom van. Ősszel leállítottam, próbálom indítani de nem sikerül. Hogyan tudom a gyertyákat kiszedni. Ha valaki tudja kérem segítsen. Erőre is kösz.
METEOR dugattyúkról valaki tud valamit?
ár/minőség...?
eddig még nem tört el:P ma ki egyenesitetük kb 2 óráig tartott vagy tovább:D eddig még nem törött el ezutánn meg majd ésszel megyek:p
Ha szerencséd van , akkor már a visszahajtáskor eltörik ,és nem egy kiadós fékezéskor. Ez nem sima alu, hanem ötvözött .
hello
lenne egy olyan probléám hogy a mai motorozás alkalmábol sikeresen meghajlott a dfs kormányom almuinium és mivel nicns nagyon pénzem ujjre igy vissza akarom hajlitani de ha vissza hajlittom akkor nem fog elgyengülni vagy valamiben változni?:O
Azt is emberek készítették. Mindent ki lehet javítani.
Dehogy akarom vizsgáztatni!
És arról a "technikai" gondról mit tudtok mondani?
Szia. ha nincs szándékodban aszfaltuton használni,akkor jó,mert 105000 ft nem pénz érte.Ha viszontle akarod vizsgáztatni,akkor ?!
Helo!
Kinéztem egy Tuareg Rally 125-öst. A gazdája szerint semmi baja, kivéve, hogy a hátsó láncfogaskerékből letört egy darab, a kérék megszorult és lenyalta a kerékagyat. Na de most, ilyen megeshet egy "csak aszfalton" használt mocival? Ha igen, akkor, hogyan javítható, mennyibe kerül?
Erről a motorról van szó: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Esetleg ismerős vkinek? :D
Előre is kösz
köszi
Összeszereléshez SHOX ba láttam de az mondom csak összerakáshoz való.
De ha van gépmühelyes ismerősöd és tudsz ingyen anyagot szerezni érdemes csinálni.
akkor tudod miről van szó,hol lehet ilyet kapni?
Összeszereléshez látam,de nem nagy ügy csinálni,meg egy vágó+2kalapács is megteszi.
Olyasmi mint a fékcső peremező csak itt a láncot fogod be és a szem végén nyomja el.
csak gondoltam van hozzá vmi speckó szerszám
lánctisztító készülék és lánctisztító spray
esetleg brigéciol
sarokcsiszoló? :)
Új szem meg kapható,de minek szétszedni?
sziasztok. láncszem szétszerelő kézi készüléket keresek van vmi ötletetek ?
Hali
O-gyűrűs láncot mivel szoktatok tisztítani?