Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Basi,

Szted jó XT-be a 20w50 es olaj?
Olvasgatom a gépkönyvet, 10w30-as vagy 20w40-es olajat ír hozzá, de motorhoz való nem találok sehol, egy helyen találtam de ott is traktor olaj címszó alatt .
Sziasztok!
suzuki gsx600 láncfeszítőt lehet javítani?
Köszi!
Hi!
Legalább nem ragad meg a dugó.
Nekem is ilyen jellegű a problémám, már új korától fogva de az igaz hogy nem ennyire fogy az olaj.
Egyes robeszoknál a gázbovden el van osztva két felé a porlasztó felöli oldalon .Az egyik fele mozgatja az olajszabályzót, ott kell lennie állítási lehetőségnek, elméletileg. Az enyémen pld. nincs.
Első nekifutásra ennyi jutott az eszembe.
egy yamaha jognál mit lehetne tenni hogy kevesebb olajat pumpáljon be?
300km és kb fél olajtank kifogyott
füstöl is rendesen
köszi!
Egy "kis" motor szerelés.
http://www.youtube.com/watch?v...
Itt egy service manual... keresgéljél benne...
service manual yamaha yz 250
Mennyi pénzért?
Ha kell akkor tudok neked Castrol Gp-be.
Az már jobban hangzik. Van is MOTUL-ban egész jó áron.
Szerintem 20W50!
üdv, nem tud valaki méreteket arra, hogy kuplung lamellát mikor kell cserélni, vagy hogy erre szolgáló adatok hol találhatóak neten, Yamaha Yz 250-hez kéne. Milyen vastagságig használható vagy ilyesmi. kössz.
Köszke!
mármint 15w40 vagy 20w40?
Nekem is csúszott picit a kulpung mielőtt szétkaptam, de nekem szar olaj volt benne + a rugók olyan puhák hogy kézzel össze tudom nyomni elég jól.
Hali társak!
Suzuki GSX 600F 89-es mociba jó-e a félszintetikus olaj?
igen de van másik is Borbély károly 06harminc,929hatvannyolc65
15- 20w -töl DE MOTORBA való motorolajat de szerintem cserések a kopó lamellák
hello hagykérdezzem már meg milyen olajat vegyek az xt 600 asomba ha a mostani 15w 40w olajtol csuszik a kuplung? és lehetőleg ne tul drága fajtát mondjatok előre is kőssz
Szerintem nem mobilszám! Tehát nem 30 hanem, 34!
tuti jó ez a telószám?
Nekem kicsit soknak tűnik a karakterszám.
Felkeresem én is őket, rendbe kéne tetetni az előző hengerfejemet, aztán valami pénzt kéne csinálni belőle.
WÁÁÁÁ:D az igen...

Á betü 4ever :D nemgond, hosszu olvasmány lett:D
leragadt a "á" betü jól el b.sztam
mert a 20 év alatt egyszer szedték le,mert 20 éve még ANYAGBÓL csinálták,STB akármitöl is el tud vetemedni nem megfelelö lehuzási sorrend,nyomaték,tömités,anyag stb ha elment"folyamatosan kifúj,"vizez" az biz annak a jele "akárhány motort is csináltál"

á
tudom hihetetlen de még a mások által kikopottnak titulált 20éveseknél sincs baj...... (1-2 hengeresröl beszélek..)de ezen felesleges agyalni/bizonygatni
Nem a lehúzás miatt vetemedik el, egyáltalán sem :) Hanem az évek során simán a használattól, képzelj magad elé mondjuk egy sor4est ( ezen a legésszerübb szemléltetni ). Mikor az 1es henger gyujtáson van, akkor az égés ereje probálja felfesziteni a hengerfejet az 1es hengernél, mikor a 2es henger gyujt akkor ott feszül. Ez az amitől vetemedik. Ezt egy egyhengeres is előadja, csak az nem fog ilyen mértékben vetemedni.