Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ilyen fúvókák esetleg más féle motorban nem találhatók?
Az hogy 40-es az mit jelent? Mert 3-ban csak tűhegynyi lyuk van, egyben pedig teljes keresztmetszet. Ez így kikopna? Vagy a többi van eldugulva?

Köszönöm!
nem vártam meg mig kinyomja az összes vizet.de ha megnyomkodom a hütő és a blokkot össze kötő csövet akkor visza huzódik a tartályba és nem csinálja,de van olyani is ,hogy levegős vizet nyom ki de van mikor beál én nem nyomja a vizet.
Szerintem hengerfejes, esetleg hengerfej tömítés ha egyből csinálja. Ha csak melegen -forr a víz- akkor termosztát, koszos hűtő, stb.
Nézd meg még a vízpumpát! Lehet hogy szarok a lapátok rajta!
Több olyat láttam hogy nem volt meg a lapát!
(Egyszerűen:anyira rozsdás volt, hogy letörtek a lapátok!Fagyálló nélküli használattól valószínűleg!)
Kérdés! Abbahagyja egy idő után?Vagy addig nyomja míg van benne víz?
Így van, a "lehet" kimaradt az utolsó mondatból. Mindenesetre ha beleszagol a hűtővízbe, és a mexokottól eltérő (olajos-benzines-füstös) szaga van, akkor tuti a hengerfej gond.
CSÁ Pilóta függő
ha nem indul harmadikra nem "XT" ha jó a vezérlés,jó a gyujtás,anyagot kap ,indulnia kell kérdés? két jelados?"szerintem igen, lehet elektronika is
Basi2 GPZ "szakértö" a tesóm
Nem biztos,hogy olajos a viz ha hengerfejes
hello tudna nekem valaki egy tipet adni hogy hogy inditsam be a 600 négyetű yamahámat mert az őnindito nem műkszik berugásra meg nem indul csak kicsit és rőgtőn leáll megtolásban nem is reménykedek mert azt sztem lehetetlen hideginditot esetleg használhatok ?
Szia Husky! A csaphézag 10mm-enként 0,01-mm. Fehát ha 30-as a csapméret,akkor a csapágy 0,03mm-el kell ,hogy nagyobb legyen! Üdvözlet.Méréssel.
csa mennyi km-t kene kibirni 1 kuplungnak ....(1000RR)
Köszönöm válaszod.Remélem nem hengerfejes.
Ha nem ÁLLANDÓ a jelenség, akkor valószínűleg nem hengerfej a probléma.

Eltömődött vízcső, hibás termosztát, vagy elgyengült kiegyenlítő tartály kupak mind okozhat ilyet. Valószínűleg, ha hengerfejes lenne, akkor állandóan csinálná: plusz olajos lenne a hűtővíz is.
Már töbször is volt rá példa de mindig abba hagyta utánna jó volt egy darabig nem fujta.
Lehet hogy hengerfejes?! Mióta csinálja?
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni?Van egy kawasaki GPZ 1000RX -em 2 percig járatom és a kiegyenlitő tartálybol fuja a vizet pedig még ép hogy langyos a motor és hideg vizet fuj.Mi lehet a baj?
Szerintem pontosítsd milyen moci, köbcenti, satöbbi. Adatok nélkül komolytalannak tűnik az egész.
"hogy hogyan pucoljam ki a kipufogómat, mert tele van koksszal, és korommal, "

Nekem úgy csináltuk a Trabiét, hogy egy helyen kívülről lághegesztővel felizzítottuk, (begyulladt a korom), és utána az acetilént elzárva csak az oxigént nyomattuk bele. Az egész felizzott magától, és szépen kiégett.
Mondjuk a komresszoros megoldás olcsóbb, ha az is jó, de hát attól függ, mi van a "ház körül"
hmmm?
hi!
valaki nem tudná leirni nekem apowerszelep működési elvét hogy ez a mocikon hogy van megvalósitva.. esetleg egy linket vagy képet ha tudtok.. köszi
Sziasztok! Ha 4 mm-el nagyobb átmérőjű karburátort rakok a motoromra, akkor azt mennyire lehet majd észre venni?
Összesűrített levegő éghető anyaggal keverve és begyújtva egy zárt térben,kész a gázturbina!