Ilyen fúvókák esetleg más féle motorban nem találhatók?
Az hogy 40-es az mit jelent? Mert 3-ban csak tűhegynyi lyuk van, egyben pedig teljes keresztmetszet. Ez így kikopna? Vagy a többi van eldugulva?
nem vártam meg mig kinyomja az összes vizet.de ha megnyomkodom a hütő és a blokkot össze kötő csövet akkor visza huzódik a tartályba és nem csinálja,de van olyani is ,hogy levegős vizet nyom ki de van mikor beál én nem nyomja a vizet.
Nézd meg még a vízpumpát! Lehet hogy szarok a lapátok rajta!
Több olyat láttam hogy nem volt meg a lapát!
(Egyszerűen:anyira rozsdás volt, hogy letörtek a lapátok!Fagyálló nélküli használattól valószínűleg!)
Kérdés! Abbahagyja egy idő után?Vagy addig nyomja míg van benne víz?
Így van, a "lehet" kimaradt az utolsó mondatból. Mindenesetre ha beleszagol a hűtővízbe, és a mexokottól eltérő (olajos-benzines-füstös) szaga van, akkor tuti a hengerfej gond.
hello tudna nekem valaki egy tipet adni hogy hogy inditsam be a 600 négyetű yamahámat mert az őnindito nem műkszik berugásra meg nem indul csak kicsit és rőgtőn leáll megtolásban nem is reménykedek mert azt sztem lehetetlen hideginditot esetleg használhatok ?
Ha nem ÁLLANDÓ a jelenség, akkor valószínűleg nem hengerfej a probléma.
Eltömődött vízcső, hibás termosztát, vagy elgyengült kiegyenlítő tartály kupak mind okozhat ilyet. Valószínűleg, ha hengerfejes lenne, akkor állandóan csinálná: plusz olajos lenne a hűtővíz is.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni?Van egy kawasaki GPZ 1000RX -em 2 percig járatom és a kiegyenlitő tartálybol fuja a vizet pedig még ép hogy langyos a motor és hideg vizet fuj.Mi lehet a baj?
"hogy hogyan pucoljam ki a kipufogómat, mert tele van koksszal, és korommal, "
Nekem úgy csináltuk a Trabiét, hogy egy helyen kívülről lághegesztővel felizzítottuk, (begyulladt a korom), és utána az acetilént elzárva csak az oxigént nyomattuk bele. Az egész felizzott magától, és szépen kiégett.
Mondjuk a komresszoros megoldás olcsóbb, ha az is jó, de hát attól függ, mi van a "ház körül"
hi!
valaki nem tudná leirni nekem apowerszelep működési elvét hogy ez a mocikon hogy van megvalósitva.. esetleg egy linket vagy képet ha tudtok.. köszi
Ilyen fúvókák esetleg más féle motorban nem találhatók?
Az hogy 40-es az mit jelent? Mert 3-ban csak tűhegynyi lyuk van, egyben pedig teljes keresztmetszet. Ez így kikopna? Vagy a többi van eldugulva?
Köszönöm!