Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tom ha ugyanaz a blokk van benne mint a gsxf-ben akkor nem lapkás.
mivan?
Köszi. Bár ha korongos a hézagolás akkor beszívtam mert vihetem szervízbe . Köszi a segítséget.
És a Teneré-nek? Azt nemtod véletlenül? Vagy esetleg nincs service manual-od hozzán? Találtam egyet, de a 3AJ típushoz, és alig olvasható.
Helló szerintem lapkás....
Szisztok. Érdeklődnék ha tudja valaki,hogy a 600-as banditámon a szelepek hidrotőkések vagy hagyományos himbásak,és ha himbásak akkor mennyi a szelephézag értéke.Még a régifajta levegő-olajos hűtésű(2001-es) Előre is köszi.
Az hülyeség, ki nem vedd! Ha ott feszül és elreped akkor már rég baj van a többi rögzítési ponttal.
Ne vedd ki mert a block egy merevitöként szerepel"rezonancia"stb,nem véletlenül lett "gyárilag"kitalálva
hello lenne egy kérdésem az okossabak felé, van nekem egy yamaha xt 600 ténérém annak a blokja 5 helyen van rőgzitve nekem azt mondták hogy a szelep dekni főtlőtti rőgzitést ne rakjam rá mert egy idő után megreped a szelep dekni ez igaz? vagy csak valaki kitalálta de szerintem nem lessz tőle semmi féle repedés hát a gyár is igy adta ki nah mind 1 várom válaszotokat előre is kőszi
Hali!
bocsi, hogy ideírok ,de sztnék venni a motormhoz egy akku töltőt mert az autójé túl erős hozzá, nem tudtok vmi jót ajánlani? mert én sajna nem értek hozzá...az akkum 12V 9Ah savas

Előre is köszi
0.12 ex-in
A balos :vak: a jobbos,simán tötött elb.sztam
A balos :vak: a jobbos meg ,simán törött
Atox! Bakker fizika?
Tesom igérte,de holnap rakok fel
Hello!
Valaki nem tudja véletlenül hogy Xr 600 89 es évj nál mennyi lehet a szelephézagok értéke,,szívó és kipufogó....
Előre is kössz
Lenne egy bajom hogy a motorból valami kattogó hangot hallok , amikor üresben van akkor is de amikor sebességbe teszem akkor erősebben mi lehet az oka betamotor 50 ről van szó 1200km-t mentem azóta mita kilett cserélve a dugattyú.
Mi lehet a zaj oka?

Hajtókar?
Vagy valami más?
please légyszi bitte por favor пожалуйста tevreden
És nekem dobsz képet a szelepszerelőről?
délután rakok fel képet
aprilia rx?rs? igen elektronika:elektomágnes: mozgatja,miért kell cserélni?eltört?
Sziasztok!

Mivel eddig egyik topicban sem segített senki ezért megkérdzezem itt is! Egy 250-es kawasaki zxr farok idomját akarom kicserélni egy 2000-res évjáratú yamaha r1-es farokidomjával ahogy az alábbi képen látható! Akinek van valami észrevételen, tanácsa, tippje....azt szívesen fogadom! Köszi előre is!
Sziasztok! Segítségeteket kérném power szelep ügyben. Rotax 123 125cc aprilia blokról lenne szó. Power szelepet cserélnék benne. tudna valaki képet küldeni róla hogyan is néz ki ez? Azt tudom hol van csak addíg nem bontom szét amíg tisztán nem látok. Ha jól tudom ezt elektronika szabályozza? Köszönöm előre is.
A belsöégésü motor nem egy "turbó",vagy "kompressor"
na énis igy gondoltam... csak nem értettük meg egymást....