Otthon semmiképpen nem tudod kicserélni, vagy ha szét is tudod szedni, utána már nem lesz használható. Úgy van összesajtolva, + utána tényleg centírozni kell.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem a rutinos motor szerelőkhöz, hogy szétment a hajtókarban az alsó tűgörgő ezt kellene cserélni itthon érdemes e neki fogni vagy bízzam inkább olyanra akinek van hozzá cucca? Mert azt mondták ha szétszedem utána ki kell centírozni is hogy rendesen mozogjon és ezt elvileg itthon nem lehet vagy nehéz? Mi a véleményetek nekikezdjek a felújításhoz?
Sziasztok. Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabb gixxer tulajokhoz.Vettem egy 2002 es 750est és mostanában elkezdett rosszalkodni, néha ha gondol eggyet nem hajlandó 7-8 ezer fölé pörögni, teljes gáznál le akar fulladni és kb:100 lóerővel vel gyengébb lessz.aztán mintha misetörtént volna minden rendbe megy tovább. Ha valaki tud valamit javasolni azt előre is köszönöm. (Ja és amit már elvégeztem: Gyertya csere, kitisztítottam a tankot és az ac pumpát)
Simsonosok szeretnék kérrdezni valamit. Vettem a simóra egy sportlégszűtőt, és amikor megyek és kb félnél jobban ráhúzom a gázt akkor elgkezd hörögni. Ez talán amiatt van ,hogy mivel a sportlégszűrőnek nem akkora az ellenálllása mint a gyárinak túl sok levegőt kap a motor? Ezt gondoltam és leszedtem majd visszaraktam a gumitömlőt ami összeköti a gyárival és úgy mentem akkor jó volt, de ma mikor mentem így is ugyanazt csinálta, akkor talán a főfúvóka dugulhatott? Kérlek segítsetek. Kössz.
A hőlégfúvó nem elég hozzá? Vagy ha megpirítom lánghegesztővel nem jön le(vezérműlánckerék)? Nagyon tartok attól hogy megadják magukat a csapágyak, azért mégiscsak lassan 22 éve forognak.
hello mindenkinek. ma elhoztuk haverom motorját 2 éve ált azthiszem 3he nagy nehezen beinditottuk karbipucolás gyertyatisztogatás és tank mosás után indult be kár hogy ide nemlehet videot feltenni ugyanis megörökitettük az egér kilakoltatását ami a levegöszürőbe fészkelte be magát
hello én tudok neked segíteni nekem van új olajam casrtol ami full sintetikus 15w 40 . putoline 4t ami 15w 40 és
valvoline full sintetikus 10w 40
valvoline: 2400 ft /l
castrol 3600ft /l
putoline 1900 ft /l
Sziasztok!
Kérlek benneteket, segítsetek nekem. Vettem egy űléspúpot a motoromra, és le szeretném festetni, de itt debrecenben senki sem tudja a motorom színét kikeverni. Egy 2002-es piros fekete R6-om van. Ha van ötletetek kérlem osszátok meg velem.
Köszi: Csaba
sziasztok!
kellene egy kis segitség!most vettem egy drz 400s-t és olajat cselélnék benne csak nem tudom milyet vegyek bele!? 10w40 az biztos de full sint vagy fél sint vagy ásványi?előrre is köszönöm a segitséget!
Krissz
Szevasztok örülnék ha segítene valaki.Elmentem motorozni egyet és ehyszer csak a motor kettőt fulladt pukkant egyett és leállt azóta sem indult be.Levettem a karbit és az érdekes hogy nem szív a rendszer de viszont fúj a kipuffnál .A dugó jó a gyűrűk jók ha a membrán nincs benne akkor nagyon halványan szív de ha benne van akkor semmi és itt megállt a tudományom úgyhogy ha valakinek van valami ötlete vagy találkozott ilyennel örömmel venném segítségét.(Honda CRM75)
hello mindenkinek. nem tudtok valami jo szakit vagy szervizt vagy mühelyt ahol motorfelujjitásal foglalkoznak?
de olyan érdekelne ahol minőségi munkát végeznek,nem pedig önjelölt szerelök gányolnak. elölre is köszi. ja fzr röl lenne szó.
tel:06202066067
valvoline full sintetikus 10w 40
valvoline: 2400 ft /l
castrol 3600ft /l
putoline 1900 ft /l
Kérlek benneteket, segítsetek nekem. Vettem egy űléspúpot a motoromra, és le szeretném festetni, de itt debrecenben senki sem tudja a motorom színét kikeverni. Egy 2002-es piros fekete R6-om van. Ha van ötletetek kérlem osszátok meg velem.
Köszi: Csaba
kellene egy kis segitség!most vettem egy drz 400s-t és olajat cselélnék benne csak nem tudom milyet vegyek bele!? 10w40 az biztos de full sint vagy fél sint vagy ásványi?előrre is köszönöm a segitséget!
Krissz
Alsónémedi jó?
de olyan érdekelne ahol minőségi munkát végeznek,nem pedig önjelölt szerelök gányolnak. elölre is köszi. ja fzr röl lenne szó.