Igen van ilyen tömítő anyag de több tipusu van van por alapú és folyadék alapú az előbbi az elég nagy lyukakat is el tömít de a fagyálló oldja a folyadékot nem.
Van egy Kawa Z 750-enem. Kaptam egy kavicsot vagy mit a tankra valószínű, mert szép zöld nyomot hagyva maga után nyomja ki a lőrét. Figyelem meg minden és már töltöttem is utána. Nem olyan nagy a lyuk, de van. Szóval az érdekelne, hogy a jó szomszéd azt mondta, hogy van egy folyadék amit belezúdítok és eltömíti a lyukat, direkt erre kifejlesztve, gondolom olyan lehet mint a defekt spray. Én egy kicsit szkeptikus vagyok, és jobban bízok egy hegesztésben, de addig amíg nem lesz megjavítva esetleg segítene. Vélemény és infó erről a cuccról?
Hi mindenki.
4ütemű mociknál mennyire szokott tönkremenni a főtengelycsapágy? Mert most épp ott tartok hogy eléggé szét van szedve, már csak a blokk közepe van egyben és úgy néz ki hogy új dugó lesz benne, és nem szeretném ha utána tönkremenne a csapágy. Azért tartok a dologtól, mert amikor a 125ösömben henger+dugó lett cserélve, kb 100km után úgy el kezdtek szólni a csapágyak hogy csak na pedig nem egy öreg db, csak 10 éves. Amiről most szó van az egy XT600 és 21 éves.
Hy Darling!
Kössziii,mókamiki. Beszerelés előtt vok,és tudnom kéne,hogy egyáltalán működik-e!
Írtam mail-t tegnap!Megkaptad?Úgy el voltál tűnve... (tudom, a macska meg fel van mászva a fára)
Ne cikizzzz!
nem tudtam hova irni, az érdekel, h most készülök "baleset" miatt uj indexeket venni a motorra, szoval az E jelzés az miért jo rajta? átmegy a másik is E nélkül műszakin nem?
Sziasztok!Egy kis segítség kéne Kawasaki baliusom van.Néhány napja próbáltam indítani, de nem akart röffenni.Addig szaroztam, míg az aksi is lemerült.Olvastam, hogy a japán gépek hajlamosak hidegben varjálni.Rendeltem egy aksi töltőt, de jó magyar szokás szerint, még nem jött meg.Holnap viszont nagyon kéne a moci.Be lehet ezeket tolni?Vagy rákötni valamire?Segítségeteket előre is köszi!
Sziasztok kellene egy kis segitség szoval van egy kawasaki kfx 700 quadom fital a szekér csak az a bajom hogy alapjáraton meleg állapotban kissé ciripelős hangot ad fordulaton megszünik nem tudom hogy ez normális-e amugy jol megy semmi gond vele ha valaki tudna rá orrvosságot megköszönném.
Az mitől lehet hogy egy 4ütemű motor eszméletlenül füstöl? XT600-ról van szó. Mielőtt teljesen szétdaraboltam a blokkot, a következő effekteket produkálta: Úgy füstölt hogy az nem lehet elmondani, az olajat nyomta ki a hengerfejnél. Lehet valami köze a szar hengerfejtömítésnek hozzá? Vagy csak simán rosszak a gyűrűk?
Előre is köszi a válaszokat
Amúgy milyen néven vagy hogy keresek rá?
Van egy Kawa Z 750-enem. Kaptam egy kavicsot vagy mit a tankra valószínű, mert szép zöld nyomot hagyva maga után nyomja ki a lőrét. Figyelem meg minden és már töltöttem is utána. Nem olyan nagy a lyuk, de van. Szóval az érdekelne, hogy a jó szomszéd azt mondta, hogy van egy folyadék amit belezúdítok és eltömíti a lyukat, direkt erre kifejlesztve, gondolom olyan lehet mint a defekt spray. Én egy kicsit szkeptikus vagyok, és jobban bízok egy hegesztésben, de addig amíg nem lesz megjavítva esetleg segítene. Vélemény és infó erről a cuccról?
Köszi
4ütemű mociknál mennyire szokott tönkremenni a főtengelycsapágy? Mert most épp ott tartok hogy eléggé szét van szedve, már csak a blokk közepe van egyben és úgy néz ki hogy új dugó lesz benne, és nem szeretném ha utána tönkremenne a csapágy. Azért tartok a dologtól, mert amikor a 125ösömben henger+dugó lett cserélve, kb 100km után úgy el kezdtek szólni a csapágyak hogy csak na pedig nem egy öreg db, csak 10 éves. Amiről most szó van az egy XT600 és 21 éves.
de ne itt offoljunk, mert megen' sorban állnak majd, hogy kitekerjék a nyakam..
Kössziii,mókamiki. Beszerelés előtt vok,és tudnom kéne,hogy egyáltalán működik-e!
Írtam mail-t tegnap!Megkaptad?Úgy el voltál tűnve... (tudom, a macska meg fel van mászva a fára)
Ne cikizzzz!
Indexet hogy tudom leellenőrizni,hogy működik-e?Az akksi két pólusára,ha rárakom a kábeleket,az működik úgy?Vagy nagy baromságot kérdeztem?Thx!
Előre is köszi a válaszokat