Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy mi baja lehet a motoromnak. Ment rendesen aztán egyszer csak mint ha elfogyott volna az ereje. Nem pörög ki még üresben sem, a gyertya eléggé olajos, és kegyetlenül füstöl.

Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.
Halli! Tudna-e valaki segiteni, sokban külömbözik az rmz450 06és07? esetleg 06 szerelési könyvet keresek. Köszi a segitséget.
Sziasztok! Egy hátsó motoremelőnek meg tudná valaki adni a méreteit! Fontos lenne! Köszi
Sziasztok! Segitség kellene Honda cr-el kapcsolatban. Hogyan lehet lecserélni a központi rugóstagban az olajat? Esetleg valaki nem foglalkozik ilyen dolgokkal? Valószinű nekem az a gond, hogy kevés az olaj a tagban, mert nem tom megfelelően felkeményiteni!
sziasztok.van egy husqvarna wr125-öm.elfogy a kabibol a benzin pedig jo a szint,nincs dugulássem.
Hengerfejes hengerfej LE !
sziasztok 125-ös yamah dt-m folyamatosan nyomja ki a vizet a kiegyenlítő tartályba, nincs a rendszerben dugulás de mégis elinditás után nem sokkal már nyomja is ki a tartályba és onnét meg a külvilágbaés még langyos a víz, mi okozhat ott tulnyomást?
kipróbáltam termosztát nélkül is és a karbit is kikötöttem a körforgásból. elég érdekes dolog.de mintha egy kicsit olajosnak érezném a vizet benne. 10 km már 1-2 deci víz.
szerintem odavan a tűszeleped. Telefolyt a hengered és valószínűleg van bőven a kipufogóban is . Vedd le a kipufogót, pucold ki, cserélj tűszelepet, szellőztesd ki a hengert, menni fog az.
salynanemtu doksegittenimer a muttk orisijenba ja voltte zeggyi kmak és hilyábakü ztemvel enemakrtmenipedi génis lesettmrolla ... szintemindet mégsement
valaki segitsen lécci!az törtnt h nem használtam a moccot 2,5 honapig(suzuki rg125 gamma)és most nem akar beindulni...áll a benzin a gyertya helyén...levettema karbit,kipuffot ugyis öninditoztam de nem ibdul...akár mit csinálok álla benzin a dugattyu tetején!aki tudja h ilyenkor mit kell csinálni az segitsen lécci!
Ha szervizben csináltattad miért nem viszed oda vissza?
de akkor nézzük az első kérdésem he adik neki kicsivel nagyon fuvókát akkor kell neki több levegő nem? de mivel a szűrő nem birja furtam emllé még 1 jukat ez igy lehet jó?
volt aprilia szervizben be állitották a karbit csak ennyi bajom van h nem forog ki, ha ot beállitották csak nem forgo ki akkor csak a főfúvókával kel jáccani nem? mondom h minden jó csak nem forog...
2T nem egyszerü az alapjárati keverékkel szabályzod a "gázvételt"(úgyan az a 4T)csak a 4T nem fog "megszorúlni"
mivan?
amiben mozog a tü
olanom nincs 06hedven3tizenegy57ötvenöt ma ár ne majd holnap
akkro nekem csak a főfuvókával kell jáccanom nem? a nyomatéka megvan jól megy meg minden csak nem forgo 10 fölé...
mi az a kehelycső?
az alapjárati fúvoka 1/4 gázig "él" 2/4 töl van a "suber tü" 3/4 töl van a "kehelycsö" és 4/4 töl van a "föfuvoka" (gázálás)
de akkor azt hogy tom megcsinálni h kiforgoja magát a moci?
ga.zoltan@hotmail.com vegyél már fel msn re mert ott könyneb lenne meg bezsélni
Hiába adod a plusz benzint nem tudja elégetni rendesen magyarul le lasitod az égést,ha keveset kap, akkor meg meg fog ragadni,mivel nincs elég "anyag" ami lehütse a dúgót (külön olajzásnál)
nem befult hane megtorpant és nem ment