Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy mi baja lehet a motoromnak. Ment rendesen aztán egyszer csak mint ha elfogyott volna az ereje. Nem pörög ki még üresben sem, a gyertya eléggé olajos, és kegyetlenül füstöl.
Sziasztok! Segitség kellene Honda cr-el kapcsolatban. Hogyan lehet lecserélni a központi rugóstagban az olajat? Esetleg valaki nem foglalkozik ilyen dolgokkal? Valószinű nekem az a gond, hogy kevés az olaj a tagban, mert nem tom megfelelően felkeményiteni!
sziasztok 125-ös yamah dt-m folyamatosan nyomja ki a vizet a kiegyenlítő tartályba, nincs a rendszerben dugulás de mégis elinditás után nem sokkal már nyomja is ki a tartályba és onnét meg a külvilágbaés még langyos a víz, mi okozhat ott tulnyomást?
kipróbáltam termosztát nélkül is és a karbit is kikötöttem a körforgásból. elég érdekes dolog.de mintha egy kicsit olajosnak érezném a vizet benne. 10 km már 1-2 deci víz.
szerintem odavan a tűszeleped. Telefolyt a hengered és valószínűleg van bőven a kipufogóban is . Vedd le a kipufogót, pucold ki, cserélj tűszelepet, szellőztesd ki a hengert, menni fog az.
valaki segitsen lécci!az törtnt h nem használtam a moccot 2,5 honapig(suzuki rg125 gamma)és most nem akar beindulni...áll a benzin a gyertya helyén...levettema karbit,kipuffot ugyis öninditoztam de nem ibdul...akár mit csinálok álla benzin a dugattyu tetején!aki tudja h ilyenkor mit kell csinálni az segitsen lécci!
de akkor nézzük az első kérdésem he adik neki kicsivel nagyon fuvókát akkor kell neki több levegő nem? de mivel a szűrő nem birja furtam emllé még 1 jukat ez igy lehet jó?
volt aprilia szervizben be állitották a karbit csak ennyi bajom van h nem forog ki, ha ot beállitották csak nem forgo ki akkor csak a főfúvókával kel jáccani nem? mondom h minden jó csak nem forog...
Hiába adod a plusz benzint nem tudja elégetni rendesen magyarul le lasitod az égést,ha keveset kap, akkor meg meg fog ragadni,mivel nincs elég "anyag" ami lehütse a dúgót (külön olajzásnál)
Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy mi baja lehet a motoromnak. Ment rendesen aztán egyszer csak mint ha elfogyott volna az ereje. Nem pörög ki még üresben sem, a gyertya eléggé olajos, és kegyetlenül füstöl.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.