Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hülyeség ragadós , bár praktikus dolog. Pontosan mit kábeleztél, és mit indítasz mikor újraindul?
hi!
ma felraktam a mocimra egy bicigli kilométer órát.... nagyon faszán megcsináltam bekábeleztem de mikor beinditom az ora ujraindul... egyzserűen nem tom mibaja lehet.... ha valakinek van valami ötlete az irja meg.. kösz
szeva Zoli RR
Megnéztem és nincs benne ilyen. Tudsz esetleg más okot is mondani?
amien hülye vagyok megfordult a fejemben 100nál többet ugyse köll mérnie
bocs 450
hello.nézd meg a menual service suzuki rmz 400.lehet hogy megtalálod ott
Bringás sebességmérőhöz mit szólsz?
HY!
olyanra lenne szügségem h műszerfal valami univerzális elég ha a km/h mutatja nemkell fordulatszám csak apro legyen mondjuk h a kormány felfogato csavarhoz odaraknám olyasféle kéne sima analog is jo minél kisebb aza lényeg
Hello!Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a 07-es RMZ 450-nél mekkorák a szelephézagok?Kipuffogó és a szívó?Nekem eddig csak 2T motorjaim voltak és nem vágom ezeket a dolgokat :) Előre is köszi a választ!
az lenne az elektronika? Bocsi hogy ilyen kezdő vagyok. mert a google se dobott ki semmit
gyújtás modul is lehet haugyan gyújtásmodulos a géped! nekem volt már ijen jelenség igaz régi gsxr 1100-al, és ez volt a hiba. ez is egy hibalehetőség! üdv!
sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Egy picit haldoklik a vasam. Az a tünet, hogy épp csak halad. Nyél gázon nem intéz semmit. Mintha elfogyna az ereje. Lassan pörög fel és 5-6 ezres körüli fordulatszámon megáll. Nem hajlandó jobban felpörögni. Mi lehet az oka? Már kérdeztem jópár embertől de mindegyik mást mondott. Én rögtön a gyújtótrafóra meg a gyertyákra tippeltem. Vettem 2 vadi új gyertyát, de nem csinált semmit. A trafóra azt mondták, hogy az vagy működik vagy nem. Lehetne a gyűrű is? Mondjuk kikopott és elszökik a kompresszióm? Segítsetek légyszi.
az 50esnek jobb oldalon van,mig a 125ösnek bal oldalt "elvileg"rá lehet faragni csak SEMMIT nem fog érni

help!
milyen generátort lehetne belefaragni a crfbe r4-es
minimális anyagi ráfordítással....
kösszönet.
oks.
köszönöm szépen.
üdvözletem:daniel
Tökéletes.
hello.
már segítettek de nem biztos h jól csináltam.
csatolok képet megtudnád nézni h jól csináltam-e?
Mi a probléma pontosan a gázbowden cseréjével?
sziasztok,tudja valaki hogy af1 50-re rá lehet-e tenni az af1 125-ös kipufogóját?
takarítsd ki a karbit, nézd meg, hogy a vákuum membránok nem lyukasak, e fúvókákat cseréld ki gyári méretre. Ellenőrizni kell a keverék beállítását, a gyertyák színét, hogy őzbarna-e, stb.

Ha a karburálás rendben van akkor a gyújtást illetve nagyon fontos a kompresszió megmérése valamint az olaj nyomás... De annyira általános jellegű a hiba, hogy bármi lehet sajnos.

Na majd valaki írjon a blokk fényezési technikához is valamit pls!
Sziasztok

A segitsegeteket szeretnem kerni nem reg vettem egy egy koros kawasaki el 250 de sajnos az orom nem tartott sokaig par szaz km utan kezdtek jonni a gondok az egyik kerdesem az lenne megtudna valaki mondani hogy a kis elnek mennyi az alapjarata ugyanis az en tipuspmnak nincs fordulatszammeroje de szerintem nagyon alacsonyan lehet most mert neha epp hogy csak ketyeg a motor. A masik kerdesem hogy szerintetek mi lehet az oka annak hogy menet kozben egyzseruen csak leall foleg amikor meleg a motor s aztan nem lehet ujragyujtani a gyertyakat mar kicsereltem de ez sem segitett a probleman. Elore is koszonom a segitsegeteket.
hello.
Nem tudom h valaki ismeri-e a simson sr 50-et
gázbowdent kellene rajta cserélni.
valaki tud nekem segíteni h hogyan kell?
előre is köszi.
Sziasztok!

Tanácsot kérnék. Sikerült egy kis karcolást pakolni a blokkra. A fényezés: metál szürke fesés lakkozással. Gyanítom csak a lakkozás sérült. Hogy érdemes javítani?

Felpolírozni és lakkozni, és megint polír? Mi a módja?

Előre is kösz!
Zoli

Köszi!
Zoli
Elképzelhető . Azt vettem észre hogy mikor elzárom a benzincsapot és fogy a karbiból a benzin akkor kipörög míg ki nem fogy belőle. Lehetséges hogy valami elszállt a karbiba?
Szerintem a főtengelyszimering lesz a ludas!