és mivan ha szivomembrán nélkül rakom össze miben lesz más a teljesitmény holnap kipörgetem ami a csövön kifér oszt meglássuk milösz inkább a hondám lenemár kész
hali ha nemrakom be a szivómembránt akk mi fog történni?ezt csak ugy külön kérdeztem. Elegem van 2x kimostam a karbit a gyertyát is 100-at probáltam és mindig ugy csinál mintha elfogyna az anyag pörgetve megy, létezik h elment a kompresszio és azért?most 1 apriliárol van szó
PL gsxrfzrzxrakármirr-nek miért nem csuszik s kuplung 10w-40es olajjal? ki mondta hogy 2ütemübe hajtómü olaj kell? benne van az az adalék ami megakadályozza a kuplung csuszást?
holnap megpróbálom teszek bele sűrűbb olajat és megnézem úgy hogy kiakasztom vagy még a kuplungkosarat is de egy szerelő azt mondta hogy a tengelykapcsoló jó de a váltónál ahol a gyujtótekercs van ott van egy gömb valami amit a kuplung mozgat és lehet hogy az van elkopva,de a szerelő csak 1 hónap múlva tudja megnézni, de akkor is szétkell szedni a blokkot de lehet hogy jó lesz másik olajjal és valamilyen beállítással meg a holtjáték is számít mert most nagyobb van
köszi
holnap írok még hogy jó lett-e vagy nem
Akaszd ki a bovdent alul és akkor nézd meg hogy csúszik-e, lehet hogy rossz bovdent tettél bele. Ez a gép nem 2 ütemű véletlenül, ha igen akkor mit keres benne 15w-40es olaj 80w90-es kell bele.
Szerintem is azt nézd meg először,hogy nincs-e kiszőrösödve a bovdened.Akaszd ki alul és húzogasd meg rajta a külső héjat,hogy könnyen csúszkál-e egymáson.Ha nem,csorgass be neki egy kis fékolajat,ha az sem segít akkor kuka!Mivel ezt a legegyszerűbb ellenőrizni és megoldani,ezért mindenképpen érdemes ezzel kezdeni a hibakeresést.SZERINTEM!
a kuplungkarnál van holtjáték de az a baj hogy ha behuzom akkor kiemel a kuplung de amikor visszaengedem akkor olyan lenne mint ha még mindig kiemelne és csak lassan old ki.
várom a válaszokat köszi
Nézd meg azt a felületet, ahol a lamellák mozognak.
köszi
holnap írok még hogy jó lett-e vagy nem
ha nem akkor küldök képet is
a kuplungkosár az amiben a lamellák mozognak vagy az beljebb van?
Köszi,előre is.
várom a válaszokat köszi