Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Tud valaki 2008 zx6r-hez magyarnyelvű nyomtatható használati utasítást?

Köszi
hello a Prox dugattyut és hajtokart el kell felejteni! silány a minösége! nekem annak idején suzuki rm be 2 napot birt! tavaly láttam egy yzf be ugratás közbe elszakadt a hajtókar! szétbazta a hengerfejet a hengert és a blokkbol is kitört egy tenyérnyi darabot! és egy hónapja volt hajtókarozva! PROX-al szoval a 1.5millios motornak annyi! én azt mondom próbáld ki a wössnert! nemsokkal drágább! egy évet elmegy amatörszinten!
Kettétört?
szasztok létezik h a prox dugatyu 20 orát birt nekem?kb anyit mentem vele verseny közbe csinált egy ient h :bleeeee és szevasz lehet h hajtokartis kell cserélnem :(( de ha csak dugattyu akk jo csak kiváncsi vok h a prox meddig birja
Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy kis segítséget adni?
Van egy Suzuki RM-250-em 91-es. Motoplat gyújtással vettem és nem tudom,hogy mit mennyire kell állítani!
Állítólag 1-4 mm -re kell lőni, de ezt csak hallottam régen és már nem tudom.
Szóval,ha valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönném!
Sziasztok!
itt az email címem: ide írhatsz : azsoli@freemail.hu
helo én lehet tudok segiteni ha beállt a dugó akor sajnos kell bele egy uj nekem van is prox 22 500 ft ért ha érdekel
hát ezt nem tudom hogy mielyen hangja volt mert haverom é volt s alatta állt meg...
125 be 20-30ig vannak dugók minöségtöl függ,amúgy lehet sokminden a megállás oka. mindenképp szétszed, mien hangja volt?
IGEN ha addig megúszta a henger akkor biztos kicsinálod több kárt mint hasznot
Hello!

Tisztelt Gabor77 Nicknevű fórumtagot keresném.
Ha itt vagy akkor írj légyszi a Yamaha TT topicba.
Köszönettel Zeba
Hello
DR 600s vezérlés és szelepbeállitás ügyében várom sgitő válaszaitokat !
melyik ponton ,mennyi ...stb
mecky40@freemail,.hu
Árban kb milyen téren mozognak a blokk részek? dugattyú stb?
Utángyártott hasidom kérdésben tud valaki segíteni?
Üdv.Azért mert valszeg besült a dugó necseréljmár blokkot 1-böl..Henger le aztán látni mi a hiba..
Soxor a blokkcsere olcsóbb, de nem tudod milyet veszel.
Köszi, de lenne még kérdésem, hogy tényleg valami rossz akkor mindent cserélni kell? tehát egész blokkot?
Ha igen kb mennnyi lehet?

Kösz
Üdv Zsoli
Köszi, de lenne még kérdésem, hogy tényleg valami rossz akkor mindent cserélni kell? tehát egész blokkot?
Ha igen kb mennnyi lehet?

Kösz
Üdv Zsoli
Próbáld meg 5.-ben megtolni ELŐRE. Ha nem megy szétbontás.
Szerelő! Szétszed, aztán amit kell azt cserélni!
Hello!

Légyszi segítsetek...
suzuki tsr 125 ben beállt valszínű a dugattyú és a berúgókar se mozdul? mi a megoldás?

Köszi
Üdv Zsoli
Akinek mindig új motorja van, annak könnyű...
Hello!

Kis technikai - műszaki segítségre szorulok 250 gsxr - rel kapcsolatban.
bera80@gmail.com

Akinek van - volt ilyen típusú gépe, keressen légyszi.

Köszönöm!
Én 6000-nél szoktam olajat cserélni...
Ha elveszti az olaj a viszkozitását hiába van benne elég sz@rt se ér.
nemismer senki olyan emberkét aki megjavítaná amár amúgy is házilag csinált elektronikámat?DR350
vagy 1 jeladóst eladót?