hali, nagyon nagy baj van nemtom mi lehet a probléme de szarakodik a kuplungom vagyis csúszik a kuplung, nekem egy beta típusú endúróm van és az a baja hogy csúszik annyira a kuplungja hogy el sem indul a motormár, már mindenhogyan próbáltam a kuplungot állítani de mégis csúszik pedig a lamellák nincsenek elkopva.
lécci valaki segítsen nekem vagy csak írja le hogy mitől van.
köszi
engem cak az érdekelne hogy az Aprili AF1-ben hol kell bekötni a power szelepet! felül megvan de a blokkon nemtom hova kössem vagy egyáltalán hogy merre! :S
sziasztok! valaki megtudná nekem mondani hogy elöl a blokkon a power szelep bovdenjét hova kell kötni? mert szerintem nekem csúnyán elvan kötve rajta minden kérem valaki mondja már hogy hova kössem a power szelep bovdenjét? előre is köszi!
köszi skacok éspedig milenne minden info érdekel van még wiseko is nem az mennyivel jobb/drágább
jövőre kb 20-22 versenyt terveztem ha az ideieket nézzük kb annyi lesz jövőre is jövö héten lesz mani és november 1 ig gyakorlás az idény utolso versenye a PMSE-nek jonak kell lennem hmm ahogy számlolom a versenyeket meg hozzá a gyakorlást 2x kell cserélnem 1 évbe mind1 lényeg az érzés
Kedves motorosok. Érdeklődnék hogy nem tudtok a környéken motorkerékpár szerelő képzést Budapesten és Szegeden kívül? Főleg Győr és Sopron érdekelne. Ha tudtok valamit is akkor írjatok. Köszi
Van egy Honda CRf-450-esem, 2006-os. És eszi az olajat elég rendesen, 1 motorozás alatt( kb-2-2,5 óra) megeszik 1-1,5 deci olajat! Dugattyú fél éve lett cserélve úgyhogy elvileg nem az lehet a hiba! Szelepszár szimering meg elvileg akkor ha visszaengedem a gázt, de ez akkor füstöl egyet ha odateszem neki hirtelen.
Mi lehet a hiba?
Tegnap,egyik pillanatról a másikra hirtelen átváltott a motorom 4 hengeresről 2 hengeresre...(R6-'05)hibakódot nem ir ki...Találkoztál már ilyennel?
Hol keressem a bajt?
lécci valaki segítsen nekem vagy csak írja le hogy mitől van.
köszi
Hátha valaki tud segíteni...
Sűrgősen kéne nekem Honda xr400, 600 műszerfal . Valaki nem tud esetleg egy bontót?
Előre is köszi.
probáld meg ezen a számon 06209745559
Nemtudna valaki segíteni abban hogy hol találnék zzr400-ba léptetővillákat?
2 db kéne
Üdv.: Gábor
?
Valakinek van Yamaha TT 350 gépkönyve?
Akinek van az kérem jelezzen.
KÖszi
jövőre kb 20-22 versenyt terveztem ha az ideieket nézzük kb annyi lesz jövőre is jövö héten lesz mani és november 1 ig gyakorlás az idény utolso versenye a PMSE-nek jonak kell lennem hmm ahogy számlolom a versenyeket meg hozzá a gyakorlást 2x kell cserélnem 1 évbe mind1 lényeg az érzés
Van egy Honda CRf-450-esem, 2006-os. És eszi az olajat elég rendesen, 1 motorozás alatt( kb-2-2,5 óra) megeszik 1-1,5 deci olajat! Dugattyú fél éve lett cserélve úgyhogy elvileg nem az lehet a hiba! Szelepszár szimering meg elvileg akkor ha visszaengedem a gázt, de ez akkor füstöl egyet ha odateszem neki hirtelen.
Mi lehet a hiba?
Megköszönném,ha tudnál segiteni!
Tegnap,egyik pillanatról a másikra hirtelen átváltott a motorom 4 hengeresről 2 hengeresre...(R6-'05)hibakódot nem ir ki...Találkoztál már ilyennel?
Hol keressem a bajt?
Köszönöm előre is!