Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer milyen olaj kellene bele?
ilyen Castrol 15W-40 motorolajat használok és hogy érted a kuplungkarnál a holtjátékot?
Holtjáték meg van a kuplungkarnál, milyen viszkozitású olajat használsz?
hali, nagyon nagy baj van nemtom mi lehet a probléme de szarakodik a kuplungom vagyis csúszik a kuplung, nekem egy beta típusú endúróm van és az a baja hogy csúszik annyira a kuplungja hogy el sem indul a motormár, már mindenhogyan próbáltam a kuplungot állítani de mégis csúszik pedig a lamellák nincsenek elkopva.
lécci valaki segítsen nekem vagy csak írja le hogy mitől van.
köszi
Hi.
Hátha valaki tud segíteni...
Sűrgősen kéne nekem Honda xr400, 600 műszerfal . Valaki nem tud esetleg egy bontót?

Előre is köszi.
Hali!
probáld meg ezen a számon 06209745559
Hali!

Nemtudna valaki segíteni abban hogy hol találnék zzr400-ba léptetővillákat?
2 db kéne

Üdv.: Gábor
Ennyire tanulatlan vagy, vagy ez valami új nyúdzsenerésön írásmód?
igen mechanikus de nemtom hogy hova kell kötni a bovdent nekemcsak ezt mondja már meg valaki :S
ha évjárattal megegyező a blokk akkor mechanikus powernek kéne lennie
1988-as kiadás
mikori az af-1
?
engem cak az érdekelne hogy az Aprili AF1-ben hol kell bekötni a power szelepet! felül megvan de a blokkon nemtom hova kössem vagy egyáltalán hogy merre! :S
őő visszaszivommm sok hülye gyógyszer
ki mondta hogy nem moci
bocs elfelejtettem hogy ez egy Aprilia AF1 125 cm3 -is moci!
sziasztok! valaki megtudná nekem mondani hogy elöl a blokkon a power szelep bovdenjét hova kell kötni? mert szerintem nekem csúnyán elvan kötve rajta minden kérem valaki mondja már hogy hova kössem a power szelep bovdenjét? előre is köszi!
Hello,
Valakinek van Yamaha TT 350 gépkönyve?
Akinek van az kérem jelezzen.
KÖszi
dúgó (gyürü horony) vagy gyürü törés
köszi skacok éspedig milenne minden info érdekel van még wiseko is nem az mennyivel jobb/drágább
jövőre kb 20-22 versenyt terveztem ha az ideieket nézzük kb annyi lesz jövőre is jövö héten lesz mani és november 1 ig gyakorlás az idény utolso versenye a PMSE-nek jonak kell lennem hmm ahogy számlolom a versenyeket meg hozzá a gyakorlást 2x kell cserélnem 1 évbe mind1 lényeg az érzés
Hali!Valaki tudna nekem olyan cimet írni ahol aprilia sport pro komplett szerelési utmutató van,és nem fizetös!Elöre is köszi
Kedves motorosok. Érdeklődnék hogy nem tudtok a környéken motorkerékpár szerelő képzést Budapesten és Szegeden kívül? Főleg Győr és Sopron érdekelne. Ha tudtok valamit is akkor írjatok. Köszi
Hali

Van egy Honda CRf-450-esem, 2006-os. És eszi az olajat elég rendesen, 1 motorozás alatt( kb-2-2,5 óra) megeszik 1-1,5 deci olajat! Dugattyú fél éve lett cserélve úgyhogy elvileg nem az lehet a hiba! Szelepszár szimering meg elvileg akkor ha visszaengedem a gázt, de ez akkor füstöl egyet ha odateszem neki hirtelen.
Mi lehet a hiba?
HA wössner nél maradsz van egy két jó ajánlatom rá.
Üdv Lecso!

Megköszönném,ha tudnál segiteni!

Tegnap,egyik pillanatról a másikra hirtelen átváltott a motorom 4 hengeresről 2 hengeresre...(R6-'05)hibakódot nem ir ki...Találkoztál már ilyennel?
Hol keressem a bajt?

Köszönöm előre is!